Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.2.2021 6:56:05
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ja se nadam da ce recepti opet biti vidljivi,ja imala dosta tamo ispisanih sto nemam u rokovniku i sad su nestali I ja se nadam, imalo je puno lepih recepata.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.2.2021 8:38:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala za leblebihu, bas cu probati ovaj homus!! Uzela sam i ovako sirovu za grickanje, ok je skroz.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.2.2021 9:30:47
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ja se nadam da ce recepti opet biti vidljivi,ja imala dosta tamo ispisanih sto nemam u rokovniku i sad su nestali I ja se nadam, imalo je puno lepih recepata. Svi se nadamo.U međuvremenu-tražite na internetu.Ima toliko portala na kojima su objavljeni rexepti.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.2.2021 10:13:33
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Hvala za leblebihu, bas cu probati ovaj homus!! Uzela sam i ovako sirovu za grickanje, ok je skroz. Pečena je mnogo bolja za grickanje. Sirovu uveče potopiš u vodu pa ujutru skuvaš za humus 😉
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 14.2.2021 16:44:08
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: mama Jo Hvala za leblebihu, bas cu probati ovaj homus!! Uzela sam i ovako sirovu za grickanje, ok je skroz. Pečena je mnogo bolja za grickanje. Sirovu uveče potopiš u vodu pa ujutru skuvaš za humus 😉 Probacu. Bas ti hvala.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2021 9:50:38
|
|
|
|
jess021
|
Koristi li neka zemljanu serpu za kuvanje/pecenje? Ja kupila na Zl, pa jedva cekam da je isprobam
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2021 10:42:29
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Koristi li neka zemljanu serpu za kuvanje/pecenje? Ja kupila na Zl, pa jedva cekam da je isprobam To je kod nas pod obavezno. Za paprike, sarme, zapecen pasulj, muckalicu obavezno zapecemo u tome. Na ringlu nikako jer puca. Sipas toplo-vruce jelo i u sporet koji prethodno ne grejes. Bar ja tako.
< Poruku je uredio nata11 -- 17.2.2021 10:43:04 >
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2021 11:29:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja koristim za prebranac uglavnom. Super je. Kao što reče Nata, ne sme na vruće, mora postepeno da se zagreva.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2021 11:33:40
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: jess021 Koristi li neka zemljanu serpu za kuvanje/pecenje? Ja kupila na Zl, pa jedva cekam da je isprobam To je kod nas pod obavezno. Za paprike, sarme, zapecen pasulj, muckalicu obavezno zapecemo u tome. Na ringlu nikako jer puca. Sipas toplo-vruce jelo i u sporet koji prethodno ne grejes. Bar ja tako. E tako sam ja mami sredlila jednu za prebranac , na glavu mi se popela.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2021 11:55:01
|
|
|
|
jess021
|
Da, da. To mi rece zena kod koje smo kupili, da mora postepeno da se zagreva. Mislila sam konkretno recept neki😊 Nato, ova moja bi trebalo da moze i na sporet i u rernu, tako su mi rekli, a?!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2021 12:33:49
|
|
|
|
nata11
|
Ne bih rekla 🙄 Ne znam ja se ne bih usudila. Ne podnosi nagli skok temperatura.
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2021 12:42:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Da, da. To mi rece zena kod koje smo kupili, da mora postepeno da se zagreva. Mislila sam konkretno recept neki😊 Nato, ova moja bi trebalo da moze i na sporet i u rernu, tako su mi rekli, a?! Ja imam zemljanu za rernu. Slikaj da vidimo.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2021 13:04:24
|
|
|
|
pari
|
Ja isto imam zemljanu i uvek je stavljam u zagrejanu rernu...nisam znala da ne sme
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2021 13:14:48
|
|
|
|
jess021
|
Evo, ovakva je moja, s tim da ima jos dve rupice na poklopcu
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2021 13:24:35
|
|
|
|
nata11
|
Jess ovo sigurno ne ide na ringlu. Osim ukoliko ti je proizvodjac/prodavac to rekao/ garantovao. Cak ne ide ni u masinu za pranje (mada ja to ne postujem), i tu mogu puci.
|
RE: Pričajmo o hrani... 17.2.2021 13:49:45
|
|
|
|
jess021
|
Ma, garancija ostala na Zlatiboru🤣 Ne bih je prala u masini.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.2.2021 18:40:04
|
|
|
|
Duškić
|
I ja isto mislim Nato. Sve mislim puci ce
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 18.2.2021 18:41:47
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,eto ti izgivora da se vratiš na Zlatibor-po garanciju.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 7:00:16
|
|
|
|
jess021
|
Predlog za rucak sa pilecim belim mesom. Da nije pohovano, sa pirinčem, u sosu.... Trazim previse jel da? 🤭
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 7:03:06
|
|
|
|
milicicak
|
Proprzis malo crnog luka, iseckas meso na kockice pa i to malo proprzis, iseckas tikvice na kockice, dodaš mirođiju,so biber. I nisam ti pomogla ako nemaš tikvice 😁
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 7:12:58
|
|
|
|
jess021
|
I u to sve dodam pirinac🤣 Mili hvala, imam dve tikvice u frizideru😁
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 7:24:57
|
|
|
|
milicicak
|
Ja ne jedem sa pirinčem ali mm neće da jede bez pirinča 😂
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 7:26:16
|
|
|
|
jess021
|
To bas cesto pravim, pa bih da preskocim danas. Nadjoh neke cufte od belog mesa u rerni, mozda cu to. Kad smo vec u temi, nadam se ovih dana da cu praviti domacu nutelu, nasla sam odlican recept
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 7:35:53
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Koristi li neka zemljanu serpu za kuvanje/pecenje? Ja kupila na Zl, pa jedva cekam da je isprobam Jess ja koristim tavče, za pravljenje prebranca u rerni. Ono sto ke osnovno, isto kao inkod vatrostalne cinije, da ne sme u zagrejanu rernu. Moras u hladnu staviti, da se postepeno zagreva. Posebno ako vadis posudu iz frizidera, pa ako stavis u vec zagrejanu rernu, puci ce ti odmah. Nemoj prati u masini, ja sam prala pa sam jednom skinula onaj zastitni premaz iznutra.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 7:38:35
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, hvala. Moja nije sa tim premazom, ali necu je prati u masini😁
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.