Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 7:40:50
|
|
|
|
Maraj
|
Evo da vidis. Nije to neki premaz... svi ih imaju.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 7:47:32
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, znam kako izgleda sa premazom, moja nema ama bas nikakav premaz🙂
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 7:48:29
|
|
|
|
jess021
|
Postavila sam sliku na prethodnoj strani, ista je unutra i spolja
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 7:54:56
|
|
|
|
Maraj
|
Da da, videla sam... ne mislim spolja premaz ili ovu boju... sta li je vec. Nego iznutra, kada se pere u masini, nekako se matira unutrasnjost zemljane posude i pobeli.Ovu sto sam slikala nisam prala u masini. Drugu sam "upropastila"
< Poruku je uredio Maraj -- 25.2.2021 7:55:30 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 7:56:29
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, veruj mi moja nema nikakav premaz ni unutra🤣 Unutrasnjost je skroz mat i onako gruba pod prstima
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 8:05:35
|
|
|
|
jess021
|
Moja je ovakva levo, a tvoja desno
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 8:23:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja imam ove glazirane, vece i manje. Stavljam i u rernu i na ringlu. U hladnu rernu i na hladnu ringlu. I u masinu za sudove. E sta sam im sve do sad radila 🤣Inace, isto spremam kao i u obicnoj serpi.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 12:43:46
|
|
|
|
pari
|
Jess,koji recept imaš za nutelu? I ja imam belo meso sa kojim ne znam šta bih
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 13:52:33
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Predlog za rucak sa pilecim belim mesom. Da nije pohovano, sa pirinčem, u sosu.... Trazim previse jel da? 🤭 Rolovana piletina - Jocina kujna YT Kanal
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.2.2021 13:57:13
|
|
|
|
Duškić
|
MMMMM rolovana piletina, njamii
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.3.2021 6:53:38
|
|
|
|
nata11
|
Po kom receptu pravite ludo testo i koliko dana moze stajati ?
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.3.2021 9:47:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato klik Ovo je velika količina, ja nikad nisam pravila punu meru.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.3.2021 11:18:20
|
|
|
|
nata11
|
Hvala Ana. Prepolovicu kolicinu.
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.3.2021 11:50:33
|
|
|
|
pari
|
Šta pravite od debelih kora?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.3.2021 13:24:13
|
|
|
|
jess021
|
Pari, mislis od debelih gotovih kora? Gibanicu npr
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.3.2021 13:26:28
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Nato klik Ovo je velika količina, ja nikad nisam pravila punu meru. Jedno pitanje. Jel obavezno ostaviti testo preko noci? Ne mogu jedan deo koristiti odmah.
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.3.2021 13:29:23
|
|
|
|
pari
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Pari, mislis od debelih gotovih kora? Gibanicu npr Da da, na to sam mislila...Znači mogu gibanicu? Još nešto možda?Hvala!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.3.2021 13:36:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Možeš i odmah Nato, slobodno. Pari, ja retko koristim kore ali ponekad napravim rolat koji može da se zamrzne i zgodan je kada ti zatreba nešto za večeru. Evo recept klik
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 2.3.2021 13:44:49
|
|
|
|
pari
|
Ana, ovo je super, hvala! Napraviću!
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.3.2021 7:35:31
|
|
|
|
jess021
|
Sta pravite od sitnih kolaca? Treba mi nesto, a nista mi ne pada na pamet. Retko kad ih pravim, skoro pa nikada
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.3.2021 8:08:22
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Sta pravite od sitnih kolaca? Treba mi nesto, a nista mi ne pada na pamet. Retko kad ih pravim, skoro pa nikada Rozen torta, mak torta, lesnik gnezda, bajadera, limun stangle, praline, kuglice od banane i kokosa, cokoladne korpice sa visnjom, pivarice, linzer testo u raznim oblicima sa marmeladom,kuglice od narandze, vanilice... mogla bih do sutra. Za sve imas recepte na netu.
< Poruku je uredio nata11 -- 3.3.2021 8:09:07 >
|
RE: Pričajmo o hrani... 3.3.2021 9:41:48
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Sta pravite od sitnih kolaca? Treba mi nesto, a nista mi ne pada na pamet. Retko kad ih pravim, skoro pa nikada Jess, ja najčešće pravim krešente (spajam nutelom) i učiteljsku dugmad, to je nešto što se pojede u roku od odmah. A pored toga pravim prhku štrudlicu, belu pitu, i sve one kolače koji su čvrsti kada se iseku. Evo ovde imaš lep spisak i slike klik Na coolinarici imam sačuvane recepte ali trenutno ne mogu da ih vidim jer sređuju sajt.
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.3.2021 10:29:51 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.3.2021 9:28:25
|
|
|
|
nata11
|
Ana jesi pravila nekad od ludog testa krofne? Vidim da samo odvade casom, ostave da odstoji i prze. Ja juce pravila pizza langos od ovog testa i preukusno je.
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.3.2021 11:26:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Nisam Nato, nekako ne znam kako bi ispale. To testo mi je više za mekike ali ko zna, probaj.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.3.2021 11:40:29
|
|
|
|
nata11
|
Krofne su ispale 👍👍👍
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.