|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/20
14.12.2020 8:17:44   
emicaa
Naravno da su iste,kao djeca 🤣Brat je dobro,ceka vec 2 mjeseca da obavi zavrsnu kontrolu ali je trenutno jedina bolest korona.Tumori ne postoje,to je izgleda na nekoj pauzi.

I meni se sve vise spava,ali nista od toga

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 301
14.12.2020 8:18:17   
Milena18
Dobro jutro!
Emice, budi dosadna, ništa drugo ne možeš da uradiš tako sa daljine nego da joj stalno pričaš.
Pari, tek sad sam pročitala šta si pisala. Slažem se sa ostalima, trebalo bi sa M da pričaš. Mi smo se selili u drugu zemlju kad sam ja imala 5 godina, krenula sam tamo u vrtić, reč jednu novog jezika nisam znala, ali sve je prošlo ok. Naravno, kod vas je komplikovanije jer M neće više viđati tatu tako često, pa utoliko pre treba da bude pripremljen. Na deci sve ostavlja tragove. Evo M je pre dve nedelje zvala mog brata na neku izložbu koju je pravila (kod nas u kući je bogat kulturni život user posted image ), rekao joj je da će doći za 15 minuta i nije se pojavio, nju je to baš pogodilo, svaki put kad ga vidi ga pita zašto nije došao. Ne povlačim nikakvu paralelu sa vašom situacijom, samo hoću da kažem da sa decom mora sve pažljivo i planirano, mada ti to već znaš user posted image
Nama je vikend lepo prošao. Malo smo vozili bicikl, malo pravili čestitke, malo sređivali kuću.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 302
14.12.2020 8:56:25   
Maraj
Jutro mame. Ja odvela decu u vrtic. L je plakao. Jedini je decak u grupi i 2 devojcice. Nece da ide,nema mu drugara, a ja ga vodim jednom nedeljno. Samo da ne moram po potvrdu. Idem pre spavanja po njega.
Jel ovo krenula nagradna igra. Iskacu mi wow ikonice. Nisam upucena

< Poruku je uredio Maraj -- 14.12.2020 8:57:02 >

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 303
14.12.2020 9:03:25   
Sanjica26 RR
Doro jutro. Moje spavaju. Uskoro cu da budim S za skolu, ali prvo da im smutim palacinke. 
Juce ujutru je slinavila. Posle podne se pozalila na zub. Pogledam, kad ima sta da vidim. Klati joj se zubi, a drugi izbija. Zato je sva nervozna, sve joj smeta. Posle muke da zaspi, da ga slucajno ne proguta. A nece da ga izvadi. Puno vas pozdravljam. Ostala je jos ova nedelja, pa mali predah od dece. Videcu sta je glavna smislila za deciji raspust, u toku pandemije. 😄

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 304
14.12.2020 9:09:32   
Ivanka 75
Jel ovo neka nagradna igra pocela? Iskace mi WOW 😊

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 305
14.12.2020 9:10:23   
Ivanka 75
Inace, dobro jutro 😊 Ladnooooooo brrrrrrr

Leb narasta, rucak ima, odmoooor od serpe do sutra 😊

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 306
14.12.2020 9:16:06   
Maraj
Pa izgleda da jeste nagradna igra. Al nikad do sad nije bilo da se pojavi nagradna igra a da pre toga par dana ne najave

Direktna veza do poruke: 307
14.12.2020 9:20:56   
Sanjica26 RR
Meni ne iskace, jer sam odustala od igre🙂

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 308
14.12.2020 9:37:31   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Meni ne iskace, jer sam odustala od igre🙂

user posted image

Direktna veza do poruke: 309
14.12.2020 9:40:54   
emicaa
I ja sam odustala ali mi iskace i dalje.Mada i ne smeta mi kao one dosadne reklame.

Milena kako je tvoj brat?Odakle vam ideje za predstave 😊
Sanjice znaci vrijeme je za ispadanje zubica.Pustice ona vas da izvadite kad bude spremna David se probudio prije 10 minuta,ljubi ga majka 

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 310
14.12.2020 9:42:40   
Maraj
Moj L jedva ceka da mu ispadne zub. Par drugara iz vrtica, vec su bez zuba. Nesto mi to rano. Tek su 5 napunili... Pa L jedva ceka da i njemu ispadne i da mu dosje zubic vila(to je video u crtacima)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 311
14.12.2020 9:51:58   
Milkica2
Jestee imaju divne nagrade 😃

Direktna veza do poruke: 312
14.12.2020 9:55:36   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Maraj

Moj L jedva ceka da mu ispadne zub. Par drugara iz vrtica, vec su bez zuba. Nesto mi to rano. Tek su 5 napunili... Pa L jedva ceka da i njemu ispadne i da mu dosje zubic vila(to je video u crtacima)

Vec sam se zabrinula sto joj ne ispadaju. Luda majka. Maraj, nije rano. Mom sestricu je ispao zubic ranije. Cini mi se bas oko pet godina. Odoh da je vodim u skolu. Samo hvata T da cita knjigu ispod pokrivaca, za vreme obroka. I odmah kao policajac, to nije dobro🤣

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.12.2020 10:08:22 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 313
14.12.2020 9:57:26   
Milena18
Emice, to M smišlja, stalno pravi neke predstave, izložbe, svečane proslave user posted image Moj brat je ne znam ni ja sama kako, ni on neće da se leči, a nije funkcionalan. Mnogo me to muči, a ništa ne mogu da promenim.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 314
14.12.2020 9:57:35   
Ivanka 75
Ivi juce ispade cetvorka, i one pocele 😊

Bila sinoc kod babe i dede, skakala po krevetu i zub ispade, izlete, sta li 😊 Ona presrecna! 

(odgovor članu Milkica2)
Direktna veza do poruke: 315
14.12.2020 10:28:31   
mama Jo
Mi se jutros uspavasmo avi, sad sam kao slomljena, evo tek sad posle kafe dolazim sebi.
I moja J jedva ceka da joj ispasne zub user posted image
Jedno vreme ih je stalno pipkala i samo govori- jaoj pa kao da mi se malo klati user posted image a ne klati joj se naravno. I ja sam nesto pomislila da je rano, 5 godina. Negde sam pricitala da kome au izasli zubici ranije moguce da i da krenu da ispadaju ranije. J su izasli odmah sa 6 meseci. Moze ispadanje jos malo da saceka sto se mene tice 😊

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 316
14.12.2020 10:55:52   
Maraj
Ma moj L jedva ceka,a znam da kada dodje do ispadanja zubica da ce biti cike i vriske sa vadjenjem.
Ma meni bolje da priceka sa ispadanjem i rastom. Opet su stalni zibi ti koji su "bitni" pa rekoh bolje da pricekaju sa rastom dok on ne stekne rutinu kako da ih samostalno pravilno pere.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 317
14.12.2020 11:15:35   
vonavoj
Moja J ima punih 6g i ispao joj samo jedan zubic,ona ocajna..svima u grupi po 3-4..

Mojima su kasno izbili zubi,M je prohodao pa dobio prvi zub..sa 13 meseci.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 318
14.12.2020 12:56:37   
pari
Mom M su prošlu zimu ispala dva zuba i to je to...

Milena, i ja sam sa 5 godina otišla u zemlju gde nisam ni reč znala. Mom M će biti lakše,zna engleski koliko toliko plus išli smo tamo već nekoliko puta i ostajali duže. Jedino što treba da se upišemo u školu i neće viđati tatu toliko...Plan mi je da sutra ne ide u vrtić pa da se malo družimo i pričamo ali onako polako...
Meni je 37.dan ciklusa i ništa još...
Emice, biće mama dobro...budi dosadna...
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 319
14.12.2020 12:59:58   
mama Jo
Slazem se Maraj, tako i ja razmisljam.

Pari, polako sami, ja stvarno mislim da ce se on navici brzo na novi nacin zivota. Verujem da ces ti to sve lepo ishendlovati, samo polako.
Kako se ti osecas, je l' to sad ono sto si zelela?

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 320
14.12.2020 15:07:01   
Maraj
Pari stresno je sve ovo za tebe. A ti si toliko osetljiva da sad ne znas ni da se radujes ovoj presudi... a toliko si je cekala... sta bi radila da je bilo suprotno... uzivaj sa svojom decom. Preopterecujes sebe mislima zato ti ciklus i kasni

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 321
14.12.2020 19:19:53   
pari
Svaki dan sam sve bolje tj.smirenije. Danas sam opet pričala sa tatom od M, lepo smo pričali, dogovarali se kako ćemo i šta reći...u principu slažemo se oboje da ne želimo da stvorimo traumu kod njega...

Sutra ćemo M i ja biti sami malo bez T.
M neće da poljubi T nikad i ne dozvoljava njoj da ga poljubi. Ovako se lepo slažu ali to ljubljenje nikako ne želi. Kakvo je vaše iskustvo?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 322
14.12.2020 19:21:39   
vonavoj
Pari,moja T isto ne voli da se ljubi a ni da ljubi🤪

Kako on reaguje sa tobom,da li tebe ljubi?Moja T ne voli,a ni M..a J obozava.ona je maza.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 323
14.12.2020 19:27:24   
pari
U suštini ni mene ne ljubi nešto, poljubi me kad ga ja zagrlim i poljubim pa se onda i on set_i. Ali dobro, nisam ni ja nešto mazna nikad bila... Ali za nju je baš izričit da neće da ga ona poljubi,a ni on nju

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 324
15.12.2020 7:32:51   
jess021
Dobro jutro!

Ja sam stvarno luda zena, budna osam od pre 7h i sve kao zaspacu, ali jok. Sinoc smo bile kod drugara, pa bila kaka da me ofarba, bas smo kasno legli. Danas da sredim stan i da kupim neke sitnice za ikebanu, jos nismo ni jelku kupili, i to moramo ovih dana. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here