|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/20
15.12.2020 21:22:58   
smeško
Pa, ja sam kupila po tri za N i M, a za J jednu. Ali, zrtvovali smo izbor za nas. Ja sam kupila ,,Beograd kroz sto kljucaonica" u martu i jos je nisam zapocela. Vise nisam sigurna ni da se tako zove. 😂

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 351
15.12.2020 21:24:48   
smeško
Proslog Bozica smo 10000 dali za knjige. Ove godine necemo. ,,Stednja, Sarmo". 😂 Firme su nam na klimavim nogama, kriza nam je pred vratima. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 352
15.12.2020 21:41:41   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: pari
Ivanka, hvala ti na savetu! Baš si mi dobro to rekla, ne mora na silu i preterano.

Kazem ti zato sto je moja Iva oduvek takva, cim pocnemo preterano da pricamo o necemu, cak i izokola, ona vidi da to nije svakodnevna tema. Najgore mi je kad ni kriva i duzna oseca krivicu zbog necega sto zelimo da joj utuvimo u glavu. I onda smo se dogovorili da prestanemo da spominjemo. 
Ja opet sinoc pomenem mesecni ciklus i opet pitam da li ne bole grudi jer su pocele da rastu. I ona se vidno ljutnu, nije ni njoj prijatno. 
Dobro mamaaaaaa..... 
Tako da... Dozirano i oprezno.... 
Ja djacima dadoh da vedžbaju gramatiku... Moj mozak na ispašu poslah... 😊

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 15.12.2020 21:43:53 >

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 353
16.12.2020 5:59:12   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Ja juce imala temp neku 37.5. Evo od jutros nemam ali sve me boli i sinusi me razbijaju. Ne mislim da je korona🙂 P necu dati u vrtic ali ne znam sta sa D da radim. Da li da je pustim u skolu. Deci nije nista a ni mm. 

Ja u poslu non stop. Sta ces. Jos malo pa raspust. 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 354
16.12.2020 7:53:39   
emicaa
Dobro jutro,vratila sam se kod Davida u krevet da se grijem.Nesto mi je hladno.

Ljiso, ja sam Doru slala u skolu kad sam prosli mjesec jedan dan bila kilava.Da mi se T vracala ne bih.
Kad pocinju djevojcicama rasti grudi,ja sam to potpuno zaboravila.Mada,moje jedva da su i rasle 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 355
16.12.2020 8:18:05   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Sve zavisi od deteta do deteta. Moj T su pocele ove godine. E da Ivanka nju su npr bolele. Jedan dan jedna, sutra druga.

Moram da ubacim u petu, jer kasnim.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 356
16.12.2020 8:25:48   
vonavoj
Idi bre emice,nasmeja me..moje jedva ds su i rasle😂😂

Moja T jos nema naznake za grudi,mrsavica je..a i ja sam dobila u 7om razredu,a kazy 2godine pre toga krenu grudi..Odvela sam decu y vrtic,sad cu sa tatom kafu. Inace M je sinoc u 9 zaspao,isla po plin kolima i on zaspao,ijaoj zene..koje olaksanje,odmah mi bolje,imala sam vreme za sebe...a ne da ja zaspim pre njega.

Direktna veza do poruke: 357
16.12.2020 8:30:37   
mama Jo
Dobro jutro. Ja ujutru kad se budim kao neka baba, nikako da se razbudim i razmrdam. Juce sam se dva puta smrzla napolju sa decom.

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 358
16.12.2020 8:38:45   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Idi bre emice,nasmeja me..moje jedva ds su i rasle😂😂

Moja T jos nema naznake za grudi,mrsavica je..a i ja sam dobila u 7om razredu,a kazy 2godine pre toga krenu grudi..Odvela sam decu y vrtic,sad cu sa tatom kafu. Inace M je sinoc u 9 zaspao,isla po plin kolima i on zaspao,ijaoj zene..koje olaksanje,odmah mi bolje,imala sam vreme za sebe...a ne da ja zaspim pre njega.

Ih kad bi to bill veze zato sto je mrsava. I moja je mrsava. Eto. Sestri i meni nisu tako krenule rano da rastu. Prosto sad se sve menja. Sestrinoj cerki je pre T. Zavisi od puno faktora

Ja sam bila dugo ravna. Tek posle operacije zbog hormona su porasle. Tad sam imala 21. Sad me nervirajuuser posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 16.12.2020 8:44:14 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 359
16.12.2020 8:52:28   
Ivanka 75
Dobro jutro. Ivi krenuse pre mesečak dana,, samo što su krenule.

Idem na posao danas,, ali ideeeem, nogama 👀😊

Direktna veza do poruke: 360
16.12.2020 8:58:24   
vonavoj
Salim se Sanjice,genetika je to.nema veze sto je mrsava...sto kasnije dobije to bolje..ja se i dan danas nisam navikla..kad imam obilne.i taman cu da dobijem sledece nedelje kad pocnem da radim,! A 3 nedelje sam kod kuce...imala sam bas pred koronu😂

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 361
16.12.2020 9:02:22   
jess021
Dobro jutro!

Nama je stigla macka, ranom zorom, da ste videle odusevljene, ustale su pre 7h. U 12 je vodim kod doce. 
Von, eto vidis kako je M dobar, nemoj da ga kritikuje za spavanje 🙂
Emice, jesi se ugrejala? 
Ljiso, kako si? 
Sanjice, nadam se da ces za raspust malo odmoriti. 
Ostale mame, dobro jutro! 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 362
16.12.2020 9:14:54   
emicaa
Jrss stigla je vec,obavezno da postavis sliku.Ugrijala,morala sam ustati da ne zaspim pored njega.

Ja sam dobila na zimskom raspustu kad sam bila 7. Ili 8. razred.
Von ozbiljno kazem,onako malo krenule i stale 😂 sad ozbiljno,sjecam se da mi je prvo jedna pocela rasti pa onda druga,i da je jako bolilo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 363
16.12.2020 9:45:05   
Misha i Ljisha
Dobro sam. Vratila mi se temp na moju normalnu 35.4 😂 al zato kad imam 37.5 raspadam se i nije mi dobro vec na 36.6. 

Sve sam ihposlala na radne zadatke. Radim evo i ja. Moram sta cu.  Dobro sam osim sto me sce boli od jucerasnjeg lezanja. Majke mi mene vise to lezanje ubi.
Sise..mi svi imamo velike i sa jedne i sa druge strane. I D je bolela jedna sika letos. Pocele su da rastu a eto fek je drugi razred. Nema to pravila

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 364
16.12.2020 9:48:30   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Salim se Sanjice,genetika je to.nema veze sto je mrsava...sto kasnije dobije to bolje..ja se i dan danas nisam navikla..kad imam obilne.i taman cu da dobijem sledece nedelje kad pocnem da radim,! A 3 nedelje sam kod kuce...imala sam bas pred koronu😂

Ako je po genetici onda su nam deca na cukunbabuuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 365
16.12.2020 9:49:30   
smeško
Joj, tacno, bole. To sam potpuno zaboravila. Moje su poske tri kruga dvogodisnjeg dojenja tri broja manje i imam decake pa ne razmisljam o tome. Misho, N i M su isli u skolu kada je mm bolelo grlo. 

Direktna veza do poruke: 366
16.12.2020 9:53:53   
Sanjica26 RR
Jess, pitam se pitam sta li nam je smislila direktorka. Inace, nema meni odmora. Krecem intenzivno da ucim. Moram. Mesec dana nije malo da spremim jedan ispit. Plus grcki. A planirala sam da napisem neki rad, koji treba da mi bude uslov da izađem na ispit. Samo da smislim kako da iskombinujem decu i ucenje.

Direktna veza do poruke: 367
16.12.2020 9:58:29   
pari
Ja grudi nikad nisam imala, a sad posle dojenja njih dvoje, nemam maltene uopšte...Generalno mi to ne smeta osim što mi ne stoji toliko lepo garderoba bez grudi.  Ali šta da se radi.  

I ja sam dobila na zimu sa 13 ili 14 god,ne mogu sad da se set_im...
Baš sam loše spavala, sad sam sva kilava i boli me glava...
Ljišo,drži se i malo se odmori!Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 368
16.12.2020 10:19:57   
Milena18
Dobar dan!
Flamingos, hvala na pitanju, dobro sam, samo malo neispavano, baš sam kasno legla sinoć.
I ja Pari tako što se grudi tiče, ili grudesa što bi M rekla user posted image Nemam ih i ne smeta mi što ih nemam, osim u slučaju kad mi se baš svidi neka haljina za koju bi bilo poželjno da ih imam.
Moje četvorogodišnje dete je u pubertetu. Po čitav dan crta neke ljubavnike, trudne žene, juče nacrtalo devojku u brushalteru user posted image Očekujem uskoro nezgodna pitanja hahaha.
Malopre mi dolazio kolega, bolestan. Seo tu kod mene i nikako da ode. Na kraju sam mu predložila da ide kući, da se ne muči na poslu, nisam smislila drugi način da mu kažem, kad već sam ne uviđa da njegovo ponašanje nije u redu.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 369
16.12.2020 10:23:36   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Milena18

Moje četvorogodišnje dete je u pubertetu. Po čitav dan crta neke ljubavnike, trudne žene, juče nacrtalo devojku u brushalteru user posted image Očekujem uskoro nezgodna pitanja hahaha.

Ja nju prosto obožavam user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 370
16.12.2020 10:26:08   
Duškić
Milena, ona je divna. Ulepsa ti dan i zivot. Ma sve , pametnica.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 371
16.12.2020 10:54:51   
smeško
Milena, toliko je slatka! Stvarno je bezveze kada ti neko bolestan sedi. Mm radi sam u kancelariji, a van nje svi nose maske svakako. A deca su isla u skolu, jer on svake zime ima upalu grla, nije deo korone. Uvek u isto vreme. Trebalo je i da vadi krajnike, ali je dobio zoster i tako je ostalo. Svake zime isto. Napunili ga Panklavom i ove godine, posto je radio brzi test na streptokoke i to je to. 

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 372
16.12.2020 13:46:18   
pari
Milena,mnogo ti je slatka M 😊

Moj M je sinoć u kadi povlačio pišu, pa moja T kaže: mama,hoću i ja da povlačim pišu 😆 smešni su mnogo...
Bolela me glava prilično,sad malo popušta...Nikako da dobijem, danas 39.dan...
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 373
16.12.2020 16:48:17   
Misha i Ljisha
izjave su im haos. d videla da P povlacim pisu i pocela da vice na mene "mama sta mu to radis"user posted image

Inace ja se nisam javljala jer sam opet menjala komp. Pa dok sam sve na ovom kompu namestila. Mm prosuo oranzadu na onaj prosli, popravili smo ga ali ja sad necu nazad taj vec smo na drugom heheh...Ovaj je ionako bolji i imam bezican mis i bas mi je fensi. Dosta sam se zezala sa lenovo sad sam na hp opet.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 374
16.12.2020 17:42:26   
Ana RR
Ljišo, a ja samo Dell, šta ti je navika. Sledeći put kupujem Mac lol

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here