|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/20
15.12.2020 7:44:48   
Maraj
Jutro mame.
Pari to su decaci. Moj L isto ne voli da se ljubi. Cak ni mene. Retko kad imamo te momente. S njega zato ugnjavi sa ljubljenjem, on se buni gura je i iz te ljubavi izbije "rat" u kuci izmedju njih dvoje.
Ja retko kog decaka znam da hoce da poljubi a i da prima poljubce.

Ja odvela decu u vrtic . L je do spavanja.... nece duze...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 326
15.12.2020 8:18:57   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. To nema veze da li je neko decak. U mom okruzenju poznajem dosta decaka, koje su maze. A isto tako devojcice koje ne vole. Moja S ne voli. Samo meni dozvoljava. Ni slucajno T da je poljubi. Samo kad je mnogo raspolozena. A mnogo je voli. Mm isto dozvoljava. Mnogo vise zavisi od tipa deteta, nego pola.

Ja moram na radne zadatke, a sve me zivo boli od kicme. Moracu da zakazem masazu. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 327
15.12.2020 8:23:48   
pari
I ja mislim da zavisi od tipa deteta. 

M je bio mnogo mazniji pre T...zato se valjda tripujem...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 328
15.12.2020 9:08:46   
mama Jo
I ja mislim da zavisi od tipa deteta. Moja mladja bi mogla po ceo dan da se grli i mazi, a starija ne, i takva je bila oduvek.
Pari, ona je mala, mozda ga je nekad slucajno cupnula npr, pa on zato nece. Znas da nekada deca imaju i takve razloga. Nemoj da se opterecujes, ako nece da ga ona zagrli i poljubi, pusti... Probaj onako usput nekada, kad se pozdravljaju, ili u nekoj zgodnoj situaciji... I to moze da se promeni za cas, pa da krene da je grli stalno.

Mi smo juce, isto, bili kod drugara i bas smo se lepo ispricale nas dve, deca su bila dobra. Drugarica me je malo i ,,izgrdila'''' da tako kazem i za sve je u pravu.
Pari, tu me ti malo podsecas na mene, ja isto sve analiziram, o svemu razmisljam mozda i previse, pa se ponekad nekim stvarima i opteretim.

< Poruku je uredio mama Jo -- 15.12.2020 9:13:09 >

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 329
15.12.2020 9:23:18   
Ivanka 75
Iskreno, ja bih rekla da decaci vise vole da se maze od devojcica, ovo moje i dan danas nume da se pomazi kako treba. Nikad nije u krilu uspavana, ni kad je beba bila. Zagrljaj traje 0.5s.... I odma ode nekim poslom...

Pari, polako, sve ce doci na, svoje mesto. Nemoj mnogo da forsiras neke stvari, ne valja ni previse price. Vidi dete da se o necemu nije pricalo a sad odjednom postaju neke stvari centar paznje. Polako, doziranje na kasicicu. Da se ne prepadne.
Dobro jutro. Kafa, lebac narasta i tako... 😊

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 330
15.12.2020 11:04:26   
emicaa
Pari,ni David neda da ga Dora ljubi.Voli je vise od svega ali neda da ga ljubi.Nekad kad mu naleti onda pusti.A velika je maza,iako samo se sa mnom voli mazit.MM kaze prava mamina maza.

Zdravo mame,ja sam jutros sama.Jos malo pa idem po D,T ce u 12 na rucak pa u 13:30 opet u skolu na dva casa.Nervira me to kad ide dva puta u skolu ali sta da radim.Jos samo 3 dana 😁

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 331
15.12.2020 11:42:41   
Sanjica26 RR
Еми, ти као ја кад идем два пута на посао и плус два пута по децу😁

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 332
15.12.2020 12:17:06   
emicaa
Ma meni nje zao,mnogo je to.Kad dodje onda zadaca i skoro pa prodje dan.Dolazi sad i kaze naucila novu pjesmicu u skoli.Pitam je hoce li mi otpjevati da cujem,kaze pa vec sam je zaboravila 🤦‍♀️

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 333
15.12.2020 12:26:02   
Ivanka 75
Ja se zbog korone odmori od odlaska na posao 2x 😏

Kaze Iva sinoc "mama ti si bekad samo dolazila kuci da rucas"... 🤔 Videlo dete da nikad nisam kod kuce 🙄
Evo je radi domaci iz matematike, kaze ne radi joj se danas uopste. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 334
15.12.2020 12:44:55   
flamingos
Ivanka,vidi dete da te nema.Završiće domaći,polako.Anđela nema domaći.Svraćale smo po radnjama da pogledamo šta ima,treba joj bade mantil,još jedne pantalone itd.Merka i poklon za Novu godinu.U petak,kad primi knjižicu,da odemo i ispazarimo.Šta radite,mame?Pari,kako ste?Bliži se vaš odlazak.Milena,kako ste vi,Smeško,Jess,Emice,Dunja?Ana,kako kuca?Pozdrav svima.❤

Direktna veza do poruke: 335
15.12.2020 14:35:22   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Zavrsila sam danasnje casove. Legla sam. Stomak me boli. Ja sam obavila kupovinu u Laguni posto je noc knjige. I tо cu dati deci verovatno pre Nove godine🤣

Puno vas pozdravljam. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 15.12.2020 15:03:27 >

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 336
15.12.2020 14:42:12   
vonavoj
Ivanka,neka si se odmorila od posla.

Spremate poklone,lepo,ja jos nista,nemam ideju...Spremala sam kuhinju,fijoke,ono sto ne mogu kad je M kod kuce..umorila sam se..idem sad po decu Nema nam Ljishe?

Direktna veza do poruke: 337
15.12.2020 15:04:35   
Sanjica26 RR
Von, ja nista specijalno ne spremam. Mora da se malo povede racuna o novcu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 338
15.12.2020 17:12:31   
emicaa
Ljise nam bas dugo nema.

Ja svoje za NG bas razmazim,ne kupujem im u toku godine toliko igracke Zato tad dobiju za cijelu godinu.Pravim polako spisak,a mm vjerovatno trazi advokata da mi trazi razvid ako opet pretjeram 😂

Direktna veza do poruke: 339
15.12.2020 18:36:48   
Maraj
Ja sam samo za L porucila neki kamion. Trazi ga vec neko vreme, a koliko vidim u dosta radnji se prodao, i ako nike jeftin, pa sam ga porucila.on line. Samo sam ga u dexy co nasla. Tako da njemu sam "obezbedila" poklon. Dodacu jos nesto... za S ne znam sta cu. Mm hoce da joj kupi kuhinju. Ja nesto nisam za te glomazne stvari...

< Poruku je uredio Maraj -- 15.12.2020 18:38:53 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 340
15.12.2020 19:48:19   
Ivanka 75
Ja narucih prvi deo hari potera danas, stavila, sam se na mejling listu  da me obaveste kad bude bili na stanju i stigo mejl u petak pa danas narucih.

A i od babe ce dobiti drugi deo tako da smo prebrinuli sta ce se citati u januaru 😊Dosta je igracaka ☺️☺️☺️

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 341
15.12.2020 19:54:31   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ja narucih prvi deo hari potera danas, stavila, sam se na mejling listu  da me obaveste kad bude bili na stanju i stigo mejl u petak pa danas narucih.

A i od babe ce dobiti drugi deo tako da smo prebrinuli sta ce se citati u januaru 😊Dosta je igracaka ☺️☺️☺️

Slažem se Iv. Ja jos neke merkam. Mm ce da me stavi u top. 😁

Direktna veza do poruke: 342
15.12.2020 20:08:38   
lesli

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ja sam samo za L porucila neki kamion. Trazi ga vec neko vreme, a koliko vidim u dosta radnji se prodao, i ako nike jeftin, pa sam ga porucila.on line. Samo sam ga u dexy co nasla. Tako da njemu sam "obezbedila" poklon. Dodacu jos nesto... za S ne znam sta cu. Mm hoce da joj kupi kuhinju. Ja nesto nisam za te glomazne stvari...

Maraj i ne mora biti mnogo glomazna.Mi smo dobili za rodjendan kuhinju, neku ecoiffier. Bas je za malu decu, a ona je obozava i bas se lepo izigra.
Kada sam videla kutiju, meni se slosilo. Medjutim kada se sastavilo i nije toliko strasno. Stoji nam u cosku dnevne.

< Poruku je uredio lesli -- 15.12.2020 20:11:11 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 343
15.12.2020 20:10:31   
lesli
Maraj, evo je kuhinja.

Edit1: Iz nekog razloga forum mi ubacuje _ u link, tamo gde joj nije mesto 🤬
Da probam ovako:
https://www.dexy.co.rs/set_ovi-za-igru/10778269-ecoiffier-francuska-kuhinja

Edit2: Kopiraj ili klikni na link i obrisi ovu donju crtu iz linka i radice.

< Poruku je uredio lesli -- 15.12.2020 20:17:16 >

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 344
15.12.2020 20:19:50   
smeško
Les i mi smo kupili J slicnu. Stvarno nisu toliko velike. Nama je veca kutija sa posudjem.😬😂

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 345
15.12.2020 20:32:39   
pari
Ivanka, hvala ti na savetu! Baš si mi dobro to rekla, ne mora na silu i preterano.

Mi smo danas imali divan dan. Igrali se kući pa išli u Ikeu kratko pa u Muzej čokolade, mnogo je sladak muzej u svakom smislu...pa kući da pravimo ručak (ćuftice iz Ikee i tortica odande), pravili i Gingerbread kućicu isto iz Ikee, igrali se još, smejali i onda išli po T u vrtić. Baš nam je trebao ovakav dan.
Ja sam im spremila već neke poklone male, a i moji će uzeti. M će dobiti i kod tate. A i u Americi će doći Deda mraz...ove godine će imati baš dosta...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 346
15.12.2020 21:03:29   
smeško
Pari, divno ste proveli dan. Sto se tice mazenja, moji decaci su maze sa mnom, ali sa drugima su stidljivi. J i N se vole do neba i maze, ali J i M su druga prica. Isto se vole, ali se slabije maze i grle. Nema tu pravila. Super je sto ste se dogovorili oko M. Samo polako. Pazi i na sebe.

Ivanka i ja sam narucila iu Lagune 7 knjiga za decake. Jedva cekam da ih upakujem. Imace cime da se zanimaju, sve su o hemiji, praistorijskim zivotinjama, resavanju zagonetki, eksperimentima. D je lud za Hari Poterom.😂

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 347
15.12.2020 21:05:55   
Sanjica26 RR
A koje D? 😋

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 348
15.12.2020 21:15:17   
smeško
Ma, neki tamo decko od 39 godina.😂

Direktna veza do poruke: 349
15.12.2020 21:19:44   
Sanjica26 RR
Ja sam sakrila knjige. Ali nisam bas puno kupila kao ti smeško. Mada ti imas troje dece. Kupila sam sebi i mm. Imamo i mi dusu. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here