|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/20
12.12.2020 18:07:07   
Ivanka 75
Pregrmis onaj prvi grc u stomaku prvi put pa svaki sledeci posle bude lakse 😊

Moja direktorka ne moze da odbije nikoga ko trazi gratis kurs, sazaljiva. I pre 2 godine ispade da je jedna grupa skoro cela gratis. A treba platiti prifesora. Kad je pregrmela prvo odbijanje sad lako kaze ne moze, ili ponudi popust. 
Moji gledaju Fantasticne zveri, skroz smo u Rouling fazonu 😊

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 251
12.12.2020 18:10:15   
Sanjica26 RR
Tacno tako Ivanka. Nervira me sto svi traze da im ja resim njihove probleme i plus ako je nesto sto se tice posla pitaju me kako treba ovo, ili ono. Pa ja isto sama ucim. Niko mi ne pomaze. Nije problem da pomognem, nego sto me posle toga ni ne poznaju

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 252
12.12.2020 18:17:07   
Ivanka 75
Sto se toga tice ja sam konacno naucila da kazem "ne znam" na takve zahteve, i "nemam kad". Mozda meni treba manje vremena nego njiam da im nesto ucinim ali za mene je to izgubljeno vreme. Niko mi ga ne moze nadoknaditi a dlod njih ni hvala ni cokoladu ne dobih 😊

Direktna veza do poruke: 253
12.12.2020 18:17:55   
smeško
Ivanka, cuj gratis kurs. Zasto? To nije hleb, pa da joj bude zao. Svako znanje se placa. 

Sanjice, kako ide ucenje? Kako su tvoji? 

Direktna veza do poruke: 254
12.12.2020 18:19:45   
Ivanka 75
Eeee Smesko, da znas samo sa kakvim pricama dolaze. I sve im skupo.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 255
12.12.2020 18:22:36   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Sto se toga tice ja sam konacno naucila da kazem "ne znam" na takve zahteve, i "nemam kad". Mozda meni treba manje vremena nego njiam da im nesto ucinim ali za mene je to izgubljeno vreme. Niko mi ga ne moze nadoknaditi a dlod njih ni hvala ni cokoladu ne dobih 😊

Ivanka, i ja bih cokoladu. 😊
Imam drugaricu koja kad god me zove drzi monolog sat vremena. I kad me pita sta ima kod nas, ne dozvoli mi da joj kazem. Nastavlja svoje. Rekla sam joj prosli put, pa cekaj, majku mu da zavrsim. Ma, ne dotice joj se. Ne cujemo se cesto, jer ja zaista nemam vremena na pretek. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 256
12.12.2020 18:26:54   
Ivanka 75
Nemam ja snage za tudje price vise. Iscrpeli su me skroz. Evo ovih dana mi je tesko, da li se beko, osim moje kume, javio da pita kako mi je, ne. A ja svima rame za plakanje.

Poletos mi moja kuma rece ovako "nije tvoja dusa otpad za tudje probleme", i u pravu je. 

Direktna veza do poruke: 257
12.12.2020 18:29:50   
smeško
Ivanka, isto. Nemam ni snage, ni vremena. A ni punjac mi nesto ne radi pa imam probleme sa telefonom. Pao mi sa stocica dok se punio i ulaz punjaca se skroz iskrivio. 😬

Direktna veza do poruke: 258
12.12.2020 18:30:21   
Ivanka 75
Eto ti izgovora, prazni mi se telefon 😁

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 259
12.12.2020 18:33:54   
smeško
Eee, ali svi znaju da meni pred N.godinu Telenor uvek daje nov telefon. 😬😂 Jer uvek ,,stare" podelim. Bas imam dugacak jezik.😂

Direktna veza do poruke: 260
12.12.2020 18:36:58   
Ivanka 75
Znaci stize novi fooon 😊

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 261
12.12.2020 18:41:59   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nemam ja snage za tudje price vise. Iscrpeli su me skroz. Evo ovih dana mi je tesko, da li se beko, osim moje kume, javio da pita kako mi je, ne. A ja svima rame za plakanje.

Poletos mi moja kuma rece ovako "nije tvoja dusa otpad za tudje probleme", i u pravu je. 

To ti kažem. Mene danas zvala moja Vika. I srecna sam sto sam joj krstila dete. Slatko smo se ispricale. Nema tog monologa. Meni su ljudi pokazali kakvi su, pocev od poplave koja se odigrala kod mojih one godine, pa tatina bolest i sad kad su moji oboleli od korone. Niko da pita kako su. Malo ima onih koji su bili uz mene. A zato ja svima. 

Direktna veza do poruke: 262
12.12.2020 21:01:12   
smeško
Stize! N mu se najvise raduje, on dobija stari po prvi put. Sutra pravimo cestitke za skolu. Sto volim te obavezne za pano u praznoj skoli. 😬😂Sanjice, ti sto imaju strpljenja samo za svoju pricu su mi posebni.

Direktna veza do poruke: 263
13.12.2020 7:27:30   
jess021
Dobro jutro! Na Zlatiboru kisa. Ja sam juce toliko bila umorna da se nisam ni istusirala. Popijem kafu, pa odoh u kupatilo.

Zene, znam tacno o cemu pricate, ali u poslednje vreme nemam takvih ljudi u okruženju. Nekako se godinama taj krug prijatelja stvarno iskristalisao, a ove usputne ni ne racunam.
Mi se danas vracamo za Ns, bas nam je bilo lepo. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 264
13.12.2020 7:52:16   
Duškić
Dobro jutro. Da ustajem polako imam nesto da sredim i spremim dorucak.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 265
13.12.2020 7:55:22   
jess021
Duskic, dobro jutro!

Vec sam pomislila da cu morati razgovarati sama sa sobom😂
Odoh u kupatilo, pa jos jedna kafa kad se vratim 

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 266
13.12.2020 8:33:07   
Maraj
Jutro mame.
Jess sto ne spavas. Nije te opio planinski vazduh user posted image
Pa zar se vec vraćate, imam utisak kao da ste juce otisli.
Mi bi isli češće da imamo kad.... smestaj imamo... sad cemo sigurno oko ili posle Nove god. Nadam se snegu user posted image
Mi juce okitili jelku. Deca jutros ustala , ne daju nam da upalimo svetlo. Glwdaju lampice kako svetle u mraku user posted image
Ne znam ni sta danas za rucak...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 267
13.12.2020 8:36:29   
jess021
Maraj, ja uvek volim da ustanem pre svih, a i sinoc sam rano legla. Dosli smo u cetvrtak, 3 noci smo bili. Mm sutra pocinje da radi. 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 268
13.12.2020 8:51:40   
smeško
Jess, lepo je i na dan otici. Nisi dovoljno trcala kad ustajes tako rano. 😂 

Dobro jutro! Idem da kuvam kafu, valjda mi se mm naspavao 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 269
13.12.2020 9:34:26   
flamingos
Dobro jutro.Jess,srećan povratak.Kolio god,bitno da ste uživali.Evo me u kihinji.Kasnije detetu da popeglam stvari,sutra od 8 joj počinje nastava.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 270
13.12.2020 9:36:41   
Ivanka 75
Dobeo jutro! Srecan put Maraj 😊

Vidis, nije losa ideja otici malo... Ionako su deca slobodna do 15.1.
Pijemo jutarnju kaficu, jedemo voce... Mm trazi kiflice.... 😏

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 271
13.12.2020 9:50:29   
pari
Jess, super što ste bili malo, to baš znači. 

Ja noćas grozno spavala, T se budila stalno, plakala, privijala se uz mene...ne znam šta joj je bilo...
Ovde vreme bljak, nećemo nigde.
Šta vi radite?

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 272
13.12.2020 10:10:39   
smeško
Pari, mozda je lose sanjala. J se nekada budi i odmah pita za serpe i lonce. Pita da li ih je izgubio. 😂 

Von, kako si? Fil, vi? Ivanka? Jess, back to reality. Danas pravimo jos dve cestitke za skolu. 🙃

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 273
13.12.2020 10:16:06   
mama Jo
Pozdrav mame. Jess, srecan put nazad. Super da ste se lepo proveli, znaci malo promene. Sasvim dosta 3 noci, 4 dana negde, bar meni. Taman.

Pari, probaj da odspavas sa njom preko dana, mada ja uvek to kazem kad lose spavam a nikad onda preko dana ne legnem.
Uzivajte u nedelji 😊☺️

,,Carpe diem"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 274
13.12.2020 10:18:37   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Samo da mahnem. Ceka me nekog posla, ali mi se ne radi. Ledja me ubise. Sve izbegavam da idem na masazu kad je ova situacija, ali izgleda necu vise smeti da cekam.

Ivanka, mama je jos tu? Ja moju zovem da dodje sa bratom, kad bude dolazio poslom. Barem da je vidimo. Mi necemo skoro ici. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here