Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 8:52:06
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame, nikako da se razbudim jutros, sinoc kasno legla i eto Mi smo juce 3 sata bile napolju, bas je bilo lepo. Kad doruckuju, vidim M na snimanje a onda posle kod dr. Pari, bolje da si krenula da ab, nadam se da ce proci brzo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 9:11:45
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Jess,javi javi kad završite.I ovde tmurno.U stanu nam toplo,nocas pustili grejanje.Uključivali u subotu,pa iskluče i od noćas topli radijatori. Pari,ispij antibiotik da se ne mučiš više.❤Lady,hvala na pitanju,da kažem da sam dobro,da se ne žalim,to mi je što mi je.Kako si ti?Ostale mame?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 10:40:21
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav i od mene. Kod nas pocela kisa da propadava. Ja cu sad na posao.. Nema ljise...ljiso kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 12:26:39
|
|
|
|
pari
|
Vreme je bas bljak...ali dobro, jesen je... Ja zamesila neku fokacu, videcu kako ce ispasti. Pravila bi i neke keksice, moram po brasno do radnje... Sta radite mame?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 12:37:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, kako si, jesi li počela da piješ ab? Ja sam sinoć pravila fokaču, koristila sam maslinovo ulje sa belim lukom i začinima, mislila sam da Marko neće hteti ni da proba ali se oduševio. Kaže mama ovo je EXTRA! Hahaha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 13:55:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Dan mamike! Glava me rastura,zavrsila pdv,plate..dosta za danas..ciklus me zeza,sad ce doci izgleda na 31 dan,a bas mi ne treba,y suboty slavimo J rodjendan...kod kuce,ali svejedno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 13:59:02
|
|
|
|
pari
|
Ana, počela sam sa ab jutros jer me noćas baš bolelo grlo. Baš sam kilava, kašljem dosta... Von, drži se!
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 14:12:32
|
|
|
|
nata11
|
Von i ja ubacila pdv, kalkulacije pa da malo kuliram. Danas sunce pa cu malo sa I napolje kada rucam. Juce sam prezevala na telefonu dete se samo igralo ceo dan.
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 14:45:31
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ko je za kafu? Ja kuvam. Kako je mame? Kako su deca? Ovde je i dalje vreme idealno za spavanje. Juce je bilo super, ali danas katastrofa.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 17:37:58
|
|
|
|
jess021
|
Evo i nas, bile jutros da snimimo, sad kod dr. U principu sve je ok zaraslo, treba joj neki ulozak za petu i verovatno fizikalne terapije. Hvala Bogu da je sve ok, bas sam bila zabrinuta Pari, kako si? Jel ista bolje?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 18:20:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Super Jess.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 18:28:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, dobro je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 18:37:15
|
|
|
|
pari
|
Dobro je jess! Odlicna vest! Ja sam nesto toliko kilava...sad mi je i muka...aaaaaa, poludecu od same sebe
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 19:20:07
|
|
|
|
Maraj
|
Jess super da je snimak dobar
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 20:05:27
|
|
|
|
flamingos
|
Super Jess.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 20:51:58
|
|
|
|
Queen Lady
|
Super Jess. Samo kada je sve dobro. 😘
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 7:53:10
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Odlične vesti, Jess! Baš mi je drago. Pari, jesi li malo bolje danas? Ostale mame, kako ste? Mene nešto često boli gornji deo leđa u poslednje vreme. Morala bih da počnem sa nekim istezanjem i jogom, ali stalno nalazim neke izgovore...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 7:58:47
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame.Kisa lije,Dora ode u skolu.Juce je stomak bolio,nije isla popodne. Jess dobro je,sad da odahnes od brigePari tebe je bas nesto spopalo,nadam se da ces zivnuti brzo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 8:17:25
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Budna sam vec dugo, ali M se nesto vrti pa nikako da ustanem. Sad pristavila supu, i stavila hleb da se pece. Pari kako si? Nadam se da su bolje danas😘😘
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 9:06:27
|
|
|
|
Queen Lady
|
Per kako je? Kako su ostale mame? Sa radite?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 9:14:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Evo mene u skolskom. Dezuram. Malo ucim, malo dezuram. Uskoro imam cas. Kasnije kuci. Napolju se spustila magla. Bas je grozno. Lose sam spavala. Cele noci sam plakala. Sanjala sam tatu. ☹️
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 9:57:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Opet me glava boli,krece ciklus,sad na 31dan...a zadnja 2 meseca na 40..sutra slavimo rodjendan..besna sam na mm,izbila mu alergija,pa sam sama i u nabavku juce isla,sa glavoboljom ..pa torta..muski su nesposobni ako im nesto fali,a mi sve mozemo....ovo je bilo za negativu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 10:06:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! Ne znam šta je ovo ali ja sam se svakog dana ove sedmice budila sa glavoboljom :( plus me želudac muči već dva dana. Sva sam izmorena. Von, jel imate puno gostiju?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 10:11:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Samo moji i njegovi na rucku. A uvece 5 drugarica iz vrtica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 10:32:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa super, nije gužva. Ja se još uvek premišljam oko slave...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?