Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 8:26:53
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,nas dvoje doruckujemo pa da sredimo haos u njegovoj sobi. Pari ne vrijedi ni tako da se mucis,bolje ab pa se rijes nego da se jos vise zakomplikuje.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 8:36:29
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ladumy,može kafa.❤ Pari,šta znam da ti kažem.A da odeš kod dr?Budi mi dobro.❤Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 8:45:18
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Pari, mozda ipak da odes kod dr a? Ne verujem da ce ti za to dati ab Mi danas moramo da snimimo nogu, pa sutra u 15h kod dr. Opet nesto oblacno, ne znam ni da li pada. Milena, kako ide auto? 😉
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 10:11:51
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Ja odvela S...pa po kuci raspremam, pa nesto kucam za skolu...i tako... Jess jel je boli konstantno? Emice, ako vec ima problem u progovaranju, trebali bi da se skoncentrisete samo na jedan jezik, pa kad njega usvoji, da krene da slusa i drugi. Ljiso, ne znam tvog P al mogla bi da bude razvojna disfazija. A to kad krenu da kake kako ce kolektiv da resi sve...muka me hvata....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 10:36:55
|
|
|
|
Milena18
|
Pari, moguće je da će ti dati ab, meni su dali prošle godine kad sam imala upalu sinusa i srednjeg uha na koju se nadovezao bronhitis. Ali bolje i to nego da trpiš i čekaš da prođe. Jess, ide austo, ide Je l' M boli noga konstantno ili samo kada se osloni na nju?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 10:43:06
|
|
|
|
jess021
|
Ne boli je stalno, samo kad se oslanja na nju. Mislim da ni to nije mnogo, ali malo da. Ne znam da li je kod nje linija manjeg otpora ili stvarno ne moze. Nadam se da je sve posledica gipsa
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 11:12:12
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,ljubim da prođe.Javi šta kaže dr.Verovatno je od gipsa.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 11:27:19
|
|
|
|
Milena18
|
Jess, mene je dugo nakon skidanja gipsa bolela noga kad idem niz stepenice ili ako se nezgodno oslonim. Sad ne znam kako to ide kod dece, da li se oni brže oporavljaju. U svakom slučaju, dobro je da ćete snimiti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 11:42:17
|
|
|
|
emicaa
|
Jess javljaj kad zavrsite. Milena ti si skoro polazima?Boze pamtim kao musica 🤦♀️ Danas u 2 vodim Davida na njemacki,posle ce Dori doci drugarica pa ih vodim na sport
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 13:42:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess, javljaj za malenu. Ja sam uzela knjigu u ruke. Deca isto rade svoje zadatke. Mm isto. Zavrsava neki projekat. Bas smo svi vredni.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 13:43:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Mm je prosle nedelje imao upalu sinusa i dobio je ab da pije. Jess, javite sta dr kaze kad zavrsite... Meni tu mama, ja se uplela u sklanjanje, i tako...
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 13:45:22
|
|
|
|
Queen Lady
|
Mame, kako su deca? Da li je neko za kaficu?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 14:26:32
|
|
|
|
Milena18
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Milena ti si skoro polazima?Boze pamtim kao musica 🤦♀️ Emice, ako me za nogu pitaš, nisam je polomila, ali sam prošle godine gadno istegla tetive i nosila gips tri nedelje. Jao nikako da mi prođe ovaj dan na poslu. A napolju lepo, M i mm otišli u park, šalju mi slike.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 14:26:55
|
|
|
|
Queen Lady
|
Opet imam jedno pitanje. Zasto u Lepoti i modi nemam opciju za pracenje teme?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 15:18:57
|
|
|
|
pari
|
Ipak sam bila malopre kod orl, ne osecam se dobro definitivno. Orl kaze da imam pocetnu upalu sinusu, crveni nos, crveno grlo...kaze mozda je i alergijski...da probam jos dan,dva bez antibiotika pa ako ne bude bolje, prepisao mi je ab. Kako ste mame?Jess, javi sta se desava sa nogom...
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 15:35:54
|
|
|
|
Andjelcicc
|
Mislim da je to vise strah, sa 13 godina imala sam isčašenje kuka, dva meseca u gipsu, posle skidanja odvratan osecaj. Ne znam da li ce imati neke terapijice, ali ako imate neki zatvoren bazen ne bi bilo lose odvesti je da malo pliva, veci pokreti se prave u vodi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 15:57:22
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 IZVORNA PORUKA: emicaa RR Milena ti si skoro polazima?Boze pamtim kao musica 🤦♀️ Emice, ako me za nogu pitaš, nisam je polomila, ali sam prošle godine gadno istegla tetive i nosila gips tri nedelje. Jao nikako da mi prođe ovaj dan na poslu. A napolju lepo, M i mm otišli u park, šalju mi slike. Milena htjela sam pitati jesi li skoro polozila(dobila vozacku).Ali sad tek vidim sta sam napisala 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 19:15:39
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,hajd budi mi dobro.Baš mi je žao što se mučiš.Pozdrav svima.❤ Ivanka,kako ste vi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 14.10.2020 20:48:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. pari, vazno da si bila kod dr, jer dugo vuces. Ja zavrsavam sa ucenjem, pa da se bacim na spremanje rucka i dorucka. Moram i kupatilo da oribam. Mm je zaspao sa S. On uvek malo bude kod njih i zaspi😀 T je budna. Rano je za nju.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 7:31:16
|
|
|
|
pari
|
Ja sam sad jos na sve i dobila, i to na 25.dan. Definitivno mi se skracuju ciklusi, prethodna dva meseca na 26, sad na 25.Pocecu sad sa ab ipak jer me grlo nocas bas bolelo... Dobro jutro!Nadam se da ste vi svi dobro...
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 7:47:05
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Pari, nadam se da će ti antibiotik pomoći. Emice, znači nisam dobro razumela pitanje Da, i dozvolu sam dobila prošle godine. Kod nas tmurno, kišovito. Odvela sam M jutros u vrtić, nije išla od ponedeljka. Jess, javi šta kaže lekar.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 7:54:24
|
|
|
|
emicaa
|
Milrna svasta si ti onda dobila dobila prosle godine 🤣 Dobro jutro,T otisla u skolu a D spava.Vratila sam se kod njega u krevet,stomak me boli.Danas cu dobiti.Posle idemo na fizicko nas dvoje,uopste mi se ne ide ali moram zbog njega.Pari nadam se da ce ti pomoci ab.I moji su ciklusi 25 dana
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 7:57:32
|
|
|
|
pari
|
Emice, je l kod tebe tako vec dugo? Meni je bilo 28 dana, eventualno 27. Ali eto, sad ovako... Jess, javni kad saznas nesto... Milena, pozdrav za tebe! Kako ste druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 8:10:41
|
|
|
|
emicaa
|
Godinama,prije aam pila druge pilule i tad je bilo 26 dana,ali mi nisu odgovarale zbog drugih stvari.Uz ove je 25 dana ali doktorica kaze je to ok. Jess javljaj,ja sam i zaboravila da idete
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 15.10.2020 8:13:22
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ja evo nisam lose od jutros. Rano sam legla sinoc, ali sam opet jedva ustala. Konstatno sam umorna vec duze vreme i sad mi je naisao period kad nemam snage ni za sta. Pozdrav za sve mame.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?