Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 11:10:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Ja u super pogonu od jutros. Al dobro. Zurim kao manijak imam previse posla pa kao da me bicuju. Citala sam vas. Pari treba ti ab garant. I meni isto. Za nos. Sto posto. Jess super za pregled
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 13:08:07
|
|
|
|
mikica88
|
Samo da vam mahnem. Kako ste mame?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 14:33:23
|
|
|
|
pari
|
Hvala sto pitate za mene!Pocela sam juce sa ab...sad mi je kasalj najgori, ponekad se toliko zakasljem da skoro povracam, iscrpljuje me... Dok su oni u vrticu, trudim se da se odmaram. Doduse napravila sam projice i kolac ali osim toga, nista specijalno. Sanjice 🤗 Von, sve te razumem...mi zene smo sposobne za sve. Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 14:59:31
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Nije bilo struje do sada,zato me nema. Pari,nadam se da od antibiotika budeš dobro.❤Lepo Von,uživajte sutra sa svojim gostima.❤Izvolite na kafu,da ispijem,pa odoh po dete i da nešto pazarimo.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 15:25:10
|
|
|
|
Queen Lady
|
Mi napokon sada za vikend idemo kod sestre da vidimo bebce. Peri, bice bolje sada od ab Kako ste mame? Ja sam sada ok, blizi se 16h, pa uzvanje za vikend
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 17:27:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja pravim pogacice sa cvarcima. Moj tajni specijalitet 😁 imam tajni sastojak hihi... Poslala sam ekipu u prodavnicu po pek papir. Bas mi prija da jedno popodne nemam obaveza. Zato sam i uzela da mesim danas jer mi za njih trebs pola dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 17:35:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, ja se pravim petkom da nemam obaveze🤣 Ja cu za veceru jednu fokacu. meni je relaksirajuce kuvanje i citanje knjiga. Kad se umorim, ja se bacim na to
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 17:40:23
|
|
|
|
Maraj
|
Ma sta vam je ta fokaca. Vec par dana je spominjete. Malo malo neko je pravi Moji L i S su poludeli. Svako posle podne cika i vriska po kuci. Ne znam sta im je. Tazele se jedan drugog kada se vrate iz vrtica, al ubrzo ta ljubav preraste u vrtistanje i plač
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 16.10.2020 18:01:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo Maraj. Ja dodam masline i ceri paradajz. Samo ukucaj izacice ti recept.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 7:22:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Jao kog vraga uopste citam vesti. Sad sam procitala za dete od godinu dana da je preminulo u vrticu. Sids verovatno. Kako je to strasno. P spava. D ustaje bas rano u poslednje vreme. I pre 6. Nem pojma koji joj je 😁 Danas onako dan. I obaveza i ne obaveza
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 8:42:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja sam se odavno probudila. Uvila sam se u cebe u dnevnoj i cituckam neku beletristiku. S se isto probudila. Ostali spavaju. Danas sam planirala svasta da radim. Videcu da li cu uspeti da uradim to sto sam isplanirala.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 8:59:05
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Ja pijem kafu, moji spavaju. Sanjice, kakvo vam je grejanje? Ja u potkosulji 🙂 Pari, kako si? Bas mislim na tebe. Ja cu danas malo da spremim stan, ali nista posebno. I da, i ja volim fokacu, ali nisam dugo jela, a ni pravila.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 9:01:42
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Joj Ljisho,strašno.Nemam reči...Nisam čitala vesti,a i bolje.Dete sad ustalo,ja u kuhinji,pa da odem do pijace i prodavnice. Pari,kako si?❤Ostale mame?Želim vam prijatan vikend.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 9:11:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess, mi nemamo u novom stanu centralno grejanje. Nije do nas stiglo. Grejemo se inverter klimu. Ubija koliko je jaka. Sad nam stoji na 23. Volim ja i kad je toplo da se ususkam sa knjigom.😊
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 9:16:52
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, samo uzivaj. Jeste da plaćamo cele godine ali je stvarno super toplo preko cele zime, a i bar mi se bes osusi brzo🙂
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 9:17:31
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro! Ja sam baš kilava...kašljem još uvek dosta, a od jutros mi je i muka,da li od lekova ili od tog kašljanja jer jako naprezem stomak. Uglavnom poludeću od ovog stanja 🙄 Idemo malo do mojih u Ns, da se vidimo i na ručak. Deluje dosta hladno, ne znam da li ćemo napolje malo... Kako ste vi mame?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 9:48:59
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,lepo se provedite i da budeš dobro.❤ Jess,mi imamo centralno grejanje.Odlično je,toplo,milina.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 10:04:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Sanjice, samo uzivaj. Jeste da plaćamo cele godine ali je stvarno super toplo preko cele zime, a i bar mi se bes osusi brzo🙂 To je tacno. Grejali smo se na centralno. I sad nam je super sa klimom. Inace bio je neki kvar, pa ceo grad nije imao grejanje. Meni se ves susi u masini. Odlicna investicija.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 12:53:48
|
|
|
|
flamingos
|
Kvarovi se dešavaju svuda,pa i kod njih.Centralno grejanje je odlično,sad-stvar izbora.Koliko puta se desi da nema vode,pa šta sad?Rade ljudi ili se desi kvar,što je i normalno. Sačekamo,dođe,tako i sa grejanjem.U kupatilu imam ugrađenu sušilici za veš,uveće raširim i do ujutru je suv.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 12:59:36
|
|
|
|
flamingos
|
Iznad radijatora je sušilica.Super je,sklopi se i ne vidi se,iz inostranstva je.Izvučem je kad širim veš i sklopim kad pokupim veš.Mada,fina stvar je mašina koja suši veš.Nemam gde da je stavim,a i ova mi je nova,neka saćeka malo.Doćiće i ona na red.Neka mene lepo služi ova,a za sad super pere.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 14:49:04
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Evo nas kod frizera, M se šiša, a ja čekam svoj red. Večeras nam dolaze prijatelji. Pravila sam malopre čiz kejk. Mm će posle neke slaniše. Pari, je l'' ima dva dana kako piješ ab? Trebalo bi već danas-sutra da ti bude bolje ako je bakterijski.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 14:51:31
|
|
|
|
jess021
|
Mi bile napolju, smrzleeee se, bas bas. Ja sad zavrsavam rucak i zamesila sam fokaću🙂 Gladna sam kao vuk. Pari, kao sto kaze Milena trebalo bi da ti je vec malo bolje a?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 15:14:06
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav mame. I ja malo sredjivala po kuci. Usisavala... Citala sam recept za fokacu. Jel stavljate masline ? Hoce deca da vam jedu sa maslinama?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 15:37:04
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,moje dete voli masline.Fokaču nisam pravila,ali evo pitam je i kaže"Može".Praviću je i ja ovih dana-iako ne volim nasline.🙄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 17.10.2020 16:32:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Pozdrav mame. I ja malo sredjivala po kuci. Usisavala... Citala sam recept za fokacu. Jel stavljate masline ? Hoce deca da vam jedu sa maslinama? Stavila sam sinoc, ali zelene. Jele su. T je cak uzela tri parceta. Ja sad sedoh, pa da prionem na ucenje. Kuvaj, peri sudove. Masina mi je kod majstora.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lista najlepših ženskih imena GRČKOG poreklaNiste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?