|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/20
16.10.2020 11:10:44   
Misha i Ljisha
Dobar dan. Ja u super pogonu od jutros. Al dobro. Zurim kao manijak imam previse posla pa kao da me bicuju. 

Citala sam vas.
Pari treba ti ab garant. I meni isto. Za nos. Sto posto. 
Jess super za pregled

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 501
16.10.2020 13:08:07   
mikica88
Samo da vam mahnem. Kako ste mame?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 502
16.10.2020 14:33:23   
pari
Hvala sto pitate za mene!Pocela sam juce sa ab...sad mi je kasalj najgori, ponekad se toliko zakasljem da skoro povracam, iscrpljuje me... Dok su oni u vrticu, trudim se da se odmaram. Doduse napravila sam projice i kolac ali osim toga, nista specijalno. 
Sanjice 🤗
Von, sve te razumem...mi zene smo sposobne za sve.
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 503
16.10.2020 14:59:31   
flamingos
Dobar dan.Nije bilo struje do sada,zato me nema.

Pari,nadam se da od antibiotika budeš dobro.❤Lepo Von,uživajte sutra sa svojim gostima.❤Izvolite na kafu,da ispijem,pa odoh po dete i da nešto pazarimo.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 504
16.10.2020 15:25:10   
Queen Lady
Mi napokon sada za vikend idemo kod sestre da vidimo bebce.

Peri, bice bolje sada od ab user posted image

Kako ste mame? Ja sam sada ok, blizi se 16h, pa uzvanje za vikend

"Ako si uspešan u nečemu ili će te kopirati, ili će ti zavideti, ili će te mrzeti."

"Zavedi mi um i imaš moje telo, pronađi mi dušu i imaš me zauvek."

Fjodor Dostojevski

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 505
16.10.2020 17:27:38   
Misha i Ljisha
Ja pravim pogacice sa cvarcima. Moj tajni specijalitet 😁 imam tajni sastojak hihi...

Poslala sam ekipu u prodavnicu po pek papir. 
Bas mi prija da jedno popodne nemam obaveza. Zato sam i uzela da mesim danas jer mi za njih trebs pola dana. 

(odgovor članu Queen Lady)
Direktna veza do poruke: 506
16.10.2020 17:35:55   
Sanjica26 RR
Ljiso, ja se pravim petkom da nemam obaveze🤣

Ja cu za veceru jednu fokacu. meni je relaksirajuce kuvanje i citanje knjiga. Kad se umorim, ja se bacim na to

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 507
16.10.2020 17:40:23   
Maraj
Ma sta vam je ta fokaca. Vec par dana je spominjete. Malo malo neko je pravi user posted image
Moji L i S su poludeli. Svako posle podne cika i vriska po kuci. Ne znam sta im je. Tazele se jedan drugog kada se vrate iz vrtica, al ubrzo ta ljubav preraste u vrtistanje i plač

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 508
16.10.2020 18:01:27   
Sanjica26 RR

Evo Maraj. Ja dodam masline i ceri paradajz. Samo ukucaj izacice ti recept. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 509
17.10.2020 7:22:44   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Jao kog vraga uopste citam vesti. Sad sam procitala za dete od godinu dana da je preminulo u vrticu. Sids verovatno. Kako je to strasno. 
P spava. D ustaje bas rano u poslednje vreme. I pre 6. Nem pojma koji joj je 😁 
Danas onako dan. I obaveza i ne obaveza

Direktna veza do poruke: 510
17.10.2020 8:42:41   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ja sam se odavno probudila. Uvila sam se u cebe u dnevnoj i cituckam neku beletristiku. S se isto probudila. Ostali spavaju. Danas sam planirala svasta da radim. Videcu da li cu uspeti da uradim to sto sam isplanirala. 

Direktna veza do poruke: 511
17.10.2020 8:59:05   
jess021
Jutro mame! Ja pijem kafu, moji spavaju.

Sanjice, kakvo vam je grejanje? Ja u potkosulji 🙂
Pari, kako si? Bas mislim na tebe. Ja cu danas malo da spremim stan, ali nista posebno. 
I da, i ja volim fokacu, ali nisam dugo jela, a ni pravila. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 512
17.10.2020 9:01:42   
flamingos
Dobro jutro.Joj Ljisho,strašno.Nemam reči...Nisam čitala vesti,a i bolje.Dete sad ustalo,ja u kuhinji,pa da odem do pijace i prodavnice.

Pari,kako si?❤Ostale mame?Želim vam prijatan vikend.❤

Direktna veza do poruke: 513
17.10.2020 9:11:48   
Sanjica26 RR
Jess, mi nemamo u novom stanu centralno grejanje. Nije do nas stiglo. Grejemo se inverter klimu. Ubija koliko je jaka. Sad nam stoji na 23. Volim ja i kad je toplo da se ususkam sa knjigom.😊

Direktna veza do poruke: 514
17.10.2020 9:16:52   
jess021
Sanjice, samo uzivaj. Jeste da plaćamo cele godine ali je stvarno super toplo preko cele zime, a i bar mi se bes osusi brzo🙂

Direktna veza do poruke: 515
17.10.2020 9:17:31   
pari
Dobro jutro! Ja sam baš kilava...kašljem još uvek dosta, a od jutros mi je i muka,da li od lekova ili od tog kašljanja jer jako naprezem stomak.  Uglavnom poludeću od ovog stanja 🙄

Idemo malo do mojih u Ns, da se vidimo i na ručak. Deluje dosta hladno, ne znam da li ćemo napolje malo...
Kako ste vi mame?

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 516
17.10.2020 9:48:59   
flamingos
Pari,lepo se provedite i da budeš dobro.❤

Jess,mi imamo centralno grejanje.Odlično je,toplo,milina.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 517
17.10.2020 10:04:35   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: jess021

Sanjice, samo uzivaj. Jeste da plaćamo cele godine ali je stvarno super toplo preko cele zime, a i bar mi se bes osusi brzo🙂

To je tacno. Grejali smo se na centralno. I sad nam je super sa klimom. Inace bio je neki kvar, pa ceo grad nije imao grejanje. Meni se ves susi u masini. Odlicna investicija. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 518
17.10.2020 12:53:48   
flamingos
Kvarovi se dešavaju svuda,pa i kod njih.Centralno grejanje je odlično,sad-stvar izbora.Koliko puta se desi da nema vode,pa šta sad?Rade ljudi ili se desi kvar,što je i normalno. Sačekamo,dođe,tako i sa grejanjem.U kupatilu imam ugrađenu sušilici za veš,uveće raširim i do ujutru je suv.

Direktna veza do poruke: 519
17.10.2020 12:59:36   
flamingos
Iznad radijatora je sušilica.Super je,sklopi se i ne vidi se,iz inostranstva je.Izvučem je kad širim veš i sklopim kad pokupim veš.Mada,fina stvar je mašina koja suši veš.Nemam gde da je stavim,a i ova mi je nova,neka saćeka malo.Doćiće i ona na red.Neka mene lepo služi ova,a za sad super pere.

Direktna veza do poruke: 520
17.10.2020 14:49:04   
Milena18
Dobar dan!

Evo nas kod frizera, M se šiša, a ja čekam svoj red. 
Večeras nam dolaze prijatelji. Pravila sam malopre čiz kejk. Mm će posle neke slaniše. 
Pari, je l'' ima dva dana kako piješ ab? Trebalo bi već danas-sutra da ti bude bolje ako je bakterijski. 

Direktna veza do poruke: 521
17.10.2020 14:51:31   
jess021
Mi bile napolju, smrzleeee se, bas bas. Ja sad zavrsavam rucak i zamesila sam fokaću🙂

Gladna sam kao vuk. 
Pari, kao sto kaze Milena trebalo bi da ti je vec malo bolje a? 

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 522
17.10.2020 15:14:06   
Maraj
Pozdrav mame. I ja malo sredjivala po kuci. Usisavala...
Citala sam recept za fokacu. Jel stavljate masline ? Hoce deca da vam jedu sa maslinama?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 523
17.10.2020 15:37:04   
flamingos
Maraj,moje dete voli masline.Fokaču nisam pravila,ali evo pitam je i kaže"Može".Praviću je i ja ovih dana-iako ne volim nasline.🙄

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 524
17.10.2020 16:32:30   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Maraj

Pozdrav mame. I ja malo sredjivala po kuci. Usisavala...
Citala sam recept za fokacu. Jel stavljate masline ? Hoce deca da vam jedu sa maslinama?

Stavila sam sinoc, ali zelene. Jele su. T je cak uzela tri parceta. Ja sad sedoh, pa da prionem na ucenje. Kuvaj, peri sudove. Masina mi je kod majstora. 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here