|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/20
13.10.2020 7:43:28   
Milena18
Jutro!
Sanjice, baš vam je bilo napeto!
Ljišo, jesi li uspela da odmoriš?
Pari, kako si danas, da li te manje boli grlo?
Emice, je l' to tvoja Dora bila balerina kad je bila manja?
M nije kašljala ni juče ni noćas, nadam se da će tako i ostati.

(odgovor članu Queen Lady)
Direktna veza do poruke: 426
13.10.2020 7:47:32   
pari
Milena, grlo bolje ali zato sinusi lošije i kašljem od tog slivanja...poludeću...

Spavala sam od 10 do 1, pa jedno 2-3h nisam i onda malo do 6...užas...
Sanjice, noćna avantura, svaka čast za vožnju!
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 427
13.10.2020 8:18:25   
jess021
Jutro mame! Sve sam citala juce, ali ne bas i zapamtila. Mi smo sinoc bile kod kake, posle 100god, oni renovirani stan, pa nikad kraja.

Ja cu svoj danas da sredjujem, nisam juce. Opet mu curi nos.... 
Kisa lije ne prestaje

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 428
13.10.2020 8:32:35   
flamingos
Dobro jutro.Jess,i ovde kiša lije,oka ne sklopih noćas.

Milena,super kad ne kašlje.❤Pari,hajd i da se ti rešiš tih muka.❤Pozdrav svima.❤

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 429
13.10.2020 8:33:32   
jess021
Flamingos, sto nisi spavala? 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 430
13.10.2020 9:40:47   
mama Jo
Caos zene 😊
I ja sam u procesu prevelikog spremanja stana, a danas mi dolazi mama pa cu se konacno malo ubrzati, jersa decomsto puta prekidam, juce sam jedva uspela da sredim jedan deo ormana u predsoblju.
A mama mi dolazi posle sto godina pa sam bas happy.
Inace nemamo nista novo 🙂

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 431
13.10.2020 9:51:19   
Maraj
Jutro i od mene. Ja sad doruckovala. S odvedoh jutros po onom pljusku u vrtic. Imam jos nesto da poradim po kuci, pa na posao...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 432
13.10.2020 10:50:38   
emicaa
Milena nije bila balerina ali je dobila od nekoga.Vise i ne znam od koga.

David se upiskio u snu,ne pamtim kad mu se to desilo.Mene opet uhvatila briga oko njegovog pricanja,dzaba sve kad on jos ne prica koliko druga djeca od 4 godine.Boze koliko komplikovano dijete.
Von kad ces se vidjeti sa sestrom,jos niste jel da?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 433
13.10.2020 11:39:54   
flamingos
Mama Jo,divno,uživajte.❤

Emice,polako,doćiće sve na svoje mesto.Znam da brineš.Mi,mame,uvek brinemo.U jednom crtaću lik se zvao Brinoslav i moje mi dete kaže"Mama,ti si Brinoslav,uvek brineš za mene".Duśe,da su živi i zdravi.❤Von,da,kasa ćeš sestru da vidiš?Ja svoju nisam videla od februara,baš smo se uželele jedna druge.❤

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 434
13.10.2020 14:08:05   
vonavoj
Bolna tacka..kada cemo se videti...videle smo se u novembru,sad ce godinu dana..nadam se da ce doci za Ng😔😔

Mrzim ovakve dane,kad je rodjendan,a nismo zajedno..prokleta daljina.

Direktna veza do poruke: 435
13.10.2020 14:51:32   
flamingos
Joj Von,baš se dugo niste videle.Pozdrav tebi i sestri.❤

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 436
13.10.2020 15:01:51   
Milena18
Emice, verujem da brineš, mada sam ja iz tvog pisanja o njemu ubeđena da je sa njim sve ok. Kako mu ide kod logopeda?
Mama Jo, uživaj sa mamom user posted image

Direktna veza do poruke: 437
13.10.2020 16:31:31   
Queen Lady
Zene, jel uzivate. Mi bili kod pedijatra nankontroli. S sutra krece u predskolsko. Za R je isto dala zeleno svetlo, tako da samo da se organizujem na poslu i da uzmem slobodno pa da krenemo na adptaciju. Plus se doktorka ponudila da mi da bolovanje za tih ned dana adaptacije i razmisljam da uzmem odmor jos 5 dana. Imam tremu kao da krece prvi put.

"Ako si uspešan u nečemu ili će te kopirati, ili će ti zavideti, ili će te mrzeti."

"Zavedi mi um i imaš moje telo, pronađi mi dušu i imaš me zauvek."

Fjodor Dostojevski

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 438
13.10.2020 17:10:34   
emicaa
Milena promjenila mu se logopodica,tek je juce baa saradjivao.A jutros ga je pohvalila i ova iz zabavista.Kao misli da nikad nije pricao kao jutros,cak je govorio cijele recenice.Nadam se da ce biti spreman do ljeta

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Queen Lady)
Direktna veza do poruke: 439
13.10.2020 18:05:21   
jess021
Aaaaaa.....ispisala ceo post i nestade.

Flamingos, bas tako Brinoslav uvek. 
Von, zao mi je, ja moju ne vidim dva dana pa mi nedostaje. 
Emice, a kakav je u ostalom ponašanju? 
Ja ceo dan spremam stan, pa isla u Lidl, pa rucak... Sutra moram kuhinju malo srediti. Sad ispekla deci palacinke, a ja pijem kafu. 
Inace zakazala sam za M privatno kod ortopeda, boli je noga i sepa, ja ne znam da li je to normalno ali bas me brine. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 440
13.10.2020 19:27:54   
mama Jo
Jess, cek' pre koliko je skinula gips?
Aj' sto sepa, to mozda sad dok se ne navikne, kontam da to moze i da potraje, jedino sto je boli... Verujem da si se zabrinula.
Kad idete?

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 441
13.10.2020 19:28:50   
pari
Jess, dobro je da si zakazala da odete, da se ne brineš...

Mene kašalj baš nervira pogotovo noću jer em ne mogu da spavam od toga, em budim T jer spavamo zajedno...
Ja se nadam da ćemo oko 9 u krevet iako mi se i ne ide u krevet jer jako loše spavam

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 442
13.10.2020 21:43:30   
emicaa
Jess ne znam na sta tacno mislis.Ali ovako sto se tice ponasanja,on non stop testira dokle su mu granice.Ako Dori nesto kazem da ne radi ona odmah ostavlja,dok ce on bar jos tri puta pokusati sa onim umiljatim usmjehom u nadi da cu popustiti.I prije par mjeseci sa njim nije bilo nikakve saradnje,sad se to dosta promjenilo.Ne pravi scene,ne histerise.U prodavnici ako nesto trazi a ja kazem da ne moze,on kaze drugi put i ide dalje.

Pari jesi li isla doktoru?Jess kad vi idete?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 443
13.10.2020 22:12:01   
Misha i Ljisha
Dobro vece. Emice razumem te. Ja sam sve sigurnija da P ima neki problem. Ne mislim psiholoski vec bas fizicki. Nesto sto mu "ne da" da prica. Jer on meni "prica" ali to je sve... ne znam ni kako bih opisala. Hocu da trazim papire da ga vodim kod logopeda i defektologa u Doktor Milan Petrovic. Cula sam da su tamo najbolji. Ne mislim da je problem u inteligenciji. Naprotiv. Mislim da je prepametan. Ali nesto jeste a sta je ne znam. Kad saznam javim. A da ce "odapeti" mislim sad vec da nece. Ne znam i ja sam se totalno obeshrabrila ialo sam bila do logopeda pre skoro mesec dana i svi kazu isto sto i drugi. Kolektiv i propricace. 

Ma to je druga tema. Ja sutra dva pretcasa i 7 casova. Sreda. Bar nije 13 😁 
D u skolu a jako je boli grlo i kaze kad guta boli je malo i uvo. Ne znam sta da mislim. Sutta cu ja to udarnicki.
P se osuo. Jeo nesto sto ima u ttagovima kikirikija. Sav je crven i sve ga svrbi. Jadnicak. Kako smo se zeznuli. 
Jess vodi je obavezno ja mislim da nw bi trebalo da boli. Al ko zna. 
Ja sam slogirana. Idem u krevet. Svasta sam danas. A bice tek posla ovih dana. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 444
13.10.2020 22:21:09   
Sanjica26 RR
Samo da mahnem. Bas sam umorna. Odoh ranije na spavanje. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 445
13.10.2020 22:46:51   
emicaa
Ljiso za njega kazu da nema problem,osim sto kasni.Ali misle da je jedan od razloga i to sto uci dva jezika istovremeno.Ma valda ce poceti,ne mogu vise lupati glavu.Ima vremena do avgusta pa se nadam da ce do tad biti ok

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 446
14.10.2020 7:53:49   
Milena18
Dobro jutro, mame! Kako ste?
Mi ostavili M i danas kod kuće jer mm ima samo jedan čas danas, za to vreme će baba biti sa njom. Od sutra će verovatno u vrtić.
Ljišo, kako je D?
Pari, kako je prošla noć?
Sanjice, kako je na fakultetu, jesi li zadovoljna?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 447
14.10.2020 8:04:45   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Jako sam lose spavala. Valjda sto sam umorna. Leđa  me bole, nisam opet dobila. Bas sam nervozna.

Milena, pa nista specijalno. To je isti fakultet pre 11 godina. Nista se nije promenilo. Pricala sam sa prof.kod koga polazem vizantijsku civilaziciju da kod njega upisem na filosofskom master. Videcemo jos. Da pocnem da dajem prve ispite, pa da razmisljam u tom smeru. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 448
14.10.2020 8:07:53   
pari
Milena, hvala sto pitas, dosta kasljem pa je tako i nocas bilo...budila sam se...jos mi se i uvo zapusilo...onako osecam kao pritisak u usima...

Ako odem kod dr, verovatno ce mi dati antibiotik...ne znam ni sama sta da radim...imam utisak da mi antibiotici jos vise unistavaju imunitet...Nisam pametna
Kako si ti Milena?
Kako ste druge mame?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 449
14.10.2020 8:10:43   
Queen Lady
Jutro Pari. Ja evo na poslu, pijuckam kaficu. Ako je neko za kaficu, neka javi.

Uf....

"Ako si uspešan u nečemu ili će te kopirati, ili će ti zavideti, ili će te mrzeti."

"Zavedi mi um i imaš moje telo, pronađi mi dušu i imaš me zauvek."

Fjodor Dostojevski

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here