Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 21:45:47
|
|
|
|
emicaa
|
Lady prebacila sam post u temu Usisivac. Ja odmaram,djeca spavaju.Muz mi ceska noge 😁Dori danas cipela napravila ogroman zulj na nozi
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 21:49:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj emice, zuljevi na decijim nogama joj 😞 Je l' joj smeta? Mi smo u petak uzeli za U patikice, neplanirano, u Cicibanu neko snizenje i bas neke slatke, plitke, tamo ih probala kratko i kao dobre su. Dosli kuci, ona 10 minuta malo trckarala u njima i sva se nesto unervozila, skidaj, skidaj... Kad ja pogledah a njoj se zacrvenelo tamo nazad, prosto taj model joj nije odgovarao. Odmah sutradan isli da zamenimo, sva sreca pa ih nije nosila da napravi zulj.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 22:57:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Popila sam jednu casu kupinovog vina i odoh u krpe.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 15.9.2020 23:44:45
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 16.9.2020 6:34:12
|
|
|
|
branki*
|
Dobro jutro..otvaram kafanu i odoh da se spremam..klasika..
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 16.9.2020 8:02:47
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,pospremila sam po stanu,zalila cvijece.Jos trebam usisati i otici u prodavnicu.Mama Jo ona je ove vec nosila,to su one cipele za duza hodanja pa svakakvim terenima.Pojma nemam sta se sad desilo.Imala sam one flastere za zuljeve pa sam joj stavila,kaze da je ne boli.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 16.9.2020 8:28:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Emice, dobro je da je ne boli... Proci ce, mozda nesto malo nezgodno zgazila par puta... Najvaznije da ne boli. Dajte kafe, sto vise kafe, samo kafe i kafe.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 16.9.2020 8:39:58
|
|
|
|
jess021
|
I ja kafuuu
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 16.9.2020 9:33:43
|
|
|
|
flamingos
|
I meni kafa.Emice,ljubim da prođe.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 16.9.2020 9:35:32
|
|
|
|
jess021
|
Tako smo L uzeli neke ciciban starke, kad ih je obula nesto smesno hoda, sestra i ja se smejale jer je delovalo kao da se glupira, kad ja kasnije vidim da je dobila zuljeve, htela sam samu sebe da ugrizem od muke.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 16.9.2020 10:27:03
|
|
|
|
mikica88
|
Dobro jutro. Cinkova pasta. Kafa
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 16.9.2020 17:11:48
|
|
|
|
mikica88
|
Nikog nema u kafani, da pijemo nesto. Sok. Kafu?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 16.9.2020 19:17:04
|
|
|
|
branki*
|
smorim se kad napisem post,pa me izloguje...mrzi me da opet kucam isto.samo da javim da sam tu...i da sam umorna...i da ,neka imam i 100 obaveza,lakse bih se sama organizovala ,nego kad je mm tu,a nista ne radi oko kuce i dece,nego samo kritikuje.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 17.9.2020 8:50:14
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 17.9.2020 9:09:31
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,u pms-u sam .Znaci pojela sam od jutros koliko pojedem i za dorucak i rucak zajedno 🤣
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 17.9.2020 9:21:52
|
|
|
|
mikica88
|
Dobro jutro. To je pms Emice.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 17.9.2020 11:47:54
|
|
|
|
Queen Lady
|
I ja bih jednu doooobru kafucu ako moze, izgibo danas na poslu...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 17.9.2020 12:23:33
|
|
|
|
jess021
|
Ja bih nesto zestoko, da malo dodjem sebi... Dok jos imam kome
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 17.9.2020 12:37:23
|
|
|
|
mikica88
|
Moze i meni kafa.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 17.9.2020 16:13:38
|
|
|
|
Khaleesi
|
Drage zenice pozdrav u kafani. Juce mi se jele baklave i napravim punu tepsiju... Bilo mi je tesko ali za baklave sve... Tako da izvolite na espreso i bakvale 😜 nadam se da su svi dobro 💕💕💕
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 17.9.2020 17:03:29
|
|
|
|
emicaa
|
Khalesi salji,samo parce 😁 Ovde je jako vruce a obecala sam djeci da cemo izaci na igraliste
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 17.9.2020 17:15:41
|
|
|
|
mikica88
|
Moze, njam. Volim baklave.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 17.9.2020 21:06:50
|
|
|
|
flamingos
|
Kh,daj baklavu i sipaj kiselu vodu.Mrtva sam umorna.Napravila sam tortu,išla u Lidl da pazari i još hiljadu stcari uradih.Sad da raširim veš de se suši,pa da se tuširam i da odmaram.Dete se okupalo i spremna je za krevet.Spakovah se za selo Sutra je uzimamo nakon časova i idemo.Hajd i laku noć da vam poželim.❤ Jess,kako ste?Ostale mame?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 17.9.2020 21:10:57
|
|
|
|
mikica88
|
Flamingos, bas si aktivna, sutra vec petak. Prolete vreme.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 18.9.2020 8:20:45
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ima li kandidata za kafu 😊 Ja gladna,cekam da David dodje sebi pa da doruckujemo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.