Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 13:38:14
|
|
|
|
Khaleesi
|
Cao mame Flami gos srecan rodjus. Juce je ova moja mala napunila 5 godinica, pa da vas pozdravim i pocas_tim. Ja sam pravila tortu.... Trebao mi je ceo dan jer sam pravila pauze morala sam da lezim 😜
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 15:14:36
|
|
|
|
mikica88
|
Srecan rodjendan. Torte na sve strane!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 16:51:16
|
|
|
|
flamingos
|
Kh,hvala.Srećan rođendan vašoj lepotici.Divna vam je torta.Ja sam samo glazuru od čokolade stavila.Torta mi je ispala super(nije da se hvalim🙄),upravo sada se sladimo.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 18:26:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srećan divan dan od juce Khal 🎂🎂🎂 Odose drugarice i dete od ma ode na ulicu 😊 Ne moz da nas gleda izgleda 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 21:16:57
|
|
|
|
branki*
|
Napisah post i izlogova me.sto to mrzim.sd me mrzi da pisem isto. Srecni rodjendani,supwr su torte,deluju ukusno,koje su?
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 22:28:23
|
|
|
|
mikica88
|
Ivanka, moze alj ne mora da znaci . E j mene izludi kad ispisem i izbaci me sa Rr.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 22:34:35
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala devojke.... Neka sa ananasom i kokosom i belom cok u filmu, pina colada 😜 bas je lepa, deci se mnogo svidela. J je htela vocnu sa ananasom ali M ne voli onaj iz konzerve ili svezi pa sam onaj kandirani stavljala i super je ispalo....
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 22:59:01
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Branki.Moja torta je"Mađarica".Nije baš lepo ispala fotografija,ali je torta na ukusu predivna,sočna.Slikaću sutra i na tanjiru.Odoh u krevet.Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 8:00:32
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro zene. Kh, srecan rodjendan tvojoj lepotici, da je sreca prati i da joj se svaka zelja ispuni. Flamingos, RR mama, srecan ti rodjendan, i zelim ti sve najlepse. E sada ko je za jutarnju kafu? 😊😊😊❤❤❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 8:22:26
|
|
|
|
branki*
|
gde si,mirko,nema te kao pre evo da pijemo zajedno kafu.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 8:51:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro. Kafa, przenice, mekike, salata i sir, ajte na dorucak. Stugla drva pa se drvenisemo 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 8:54:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivanka bogato, moze takav dorucak pa jedno parce ovih divnih torti. Stvarmo izgledaju predivno. A i kafa, ma sve moze ☺️
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:00:57
|
|
|
|
jess021
|
Khalesi, sreca vam divan dan!!
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:05:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ivanka bogato, moze takav dorucak pa jedno parce ovih divnih torti. Stvarmo izgledaju predivno. A i kafa, ma sve moze ☺️ Htela sam i slaninu da im isprzim al nisu dali 😊 Kazu ne treba. Reko fala, brze ce se provetriti bez nje 😄 Cekamo drugu turu drva, pola istovarili pa ode kamion po jos. Nikad nismo ovoliko okasnili sa drvima. Uvek bude do avgusta sve spremno. Okasni nas korona. I sad je mm cvrsto resio da sl godine prelazimo na pelet. Gospodski.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:18:56
|
|
|
|
mikica88
|
Kh srecan rodjendan.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:21:04
|
|
|
|
branki*
|
ivanka,njami,njami,mekice i sir i salata,obozavam,kud ces bolje mada,mogla bi i slaninica uz paradajz salatu da padne znaci idete na pelet,bice vam lakse i cistije,super.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:43:15
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Hvala Mirko.Posle Ivankinog doručka posladite se mojom tortom,drage moje drugaRRke.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:49:20
|
|
|
|
branki*
|
jesu ovo one rozen kore? ja pisem ovaj dnevnik elektronski,smaram se od ranog jutra.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:54:09
|
|
|
|
flamingos
|
Ne Branki,mesila sam i pekla 15 korica.Prava domaća torta.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 10:56:18
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,meni je jos uvjek jutro jer sam skoro ustala 🤣 Vikendom sam prava domacica 🤣 Khaleesi srecan vam rodjendan. Torte su vam odlicne,za Madjaricu sam mnogo puta cula ali nisam nikad jela.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 11:06:45
|
|
|
|
jess021
|
Ja nisam nikad cula za tortu Mađaricu, a kolac obozavam
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 11:29:19
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,peku se kore,fil se kuva sa mlekom,sočna je.Volimo je,davno je nisam pravila i reših za svoj rođendan da je napravim.Jeste li dobro,kako noga?Ljubim da prođe.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 16:18:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moja cerka i ja gledamo biblijske price na you tube-u ⛪🙏🙌
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 16:20:41
|
|
|
|
jess021
|
Flam, sigurno je odlicna. Dobro smo, pisala sam pukao gips na peti jer je udarila nogom u beton pa smo sad isli da ga popravimo. Bas je toplo napolju
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 22:00:34
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,samo kad ste dobro.Da prođe i to i da skine gips,duša mila.❤
|
|