|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
28.8.2020 15:26:30   
flamingos
Maruska,samo da nije Corona,drźim fige.Možda je prehlada u pitanju.Čuvaj se.Ljubim te.❤

(odgovor članu Maruska15)
Direktna veza do poruke: 1676
28.8.2020 15:28:18   
Maruska15

IZVORNA PORUKA: flamingos

Maruska,samo da nije Corona,drźim fige.Možda je prehlada u pitanju.Čuvaj se.Ljubim te.❤

Nadam se da je prehlada.. Tesi me sto nemamo temperaturu. 💖

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1677
28.8.2020 22:13:38   
dunja RR
Hvala žene user posted image

Baba nam je od danas loše, tj. počela je da kašlje i snimak pluća je jako loš, male su nade da će preživeti iako ima malo šanse, ostaje samo da se molimo.
Toliko smo tužni, dođemo posle 2 godine da ih iznenadimo sa unucima, i na kraju oni nas zaraze a baba nadrlja najviše.

Muž će se slomiti, on nju neizmerno voli, sve bih sada dala da preživi, i zbog njega i zbog dece, Sava je obožava. Danima joj je ovorio od kada smo stigli, Bako ti si najbolja baka na svetu user posted image

Ebm ti koronu..niti može iko sada da je vidi u bonici. Kažu da se uplašila kiseonika kada su joj stavili, a morali su, dotle je došlo.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1678
28.8.2020 22:26:50   
Filadendronka
Jaooo Dunja, pa da li je moguce da je toliko lose. Ne mogu da verujem, bas sam mislila da ce nekako sve biti bez vecih problema. Pa toliko se niste videli i sve se sad zadesilo. Hvala Bogu da ste tamo, tm bi se ovde verovatno jos gore uzmemirio i napatio zbog njih. Nadam se i molim da svi budete dobro. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1679
28.8.2020 22:35:31   
Ivanka 75
Dunja 😔

Bas mi je zao... Mnogo mi je zao... 

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 1680
28.8.2020 22:35:40   
Maslacak15
user posted image user posted image user posted image

Dunjice misim na vas i nadam se da ce se baka ipak izvuci....pozdravi muza, verujem da mu je jako tesko. Majka je majka, koliko god da joj je godina.

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 1681
28.8.2020 22:43:09   
flamingos
Dunja,baš mi je žao.Boga molimo za babu,za sve vas.Držite se.Ljubim vas.❤

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1682
28.8.2020 22:50:46   
doramar11
Dunja molimo se da baka ipak prezivi i oporavi se.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1683
28.8.2020 22:54:39   
Didy
Čuvajte se, ljudi, gde god bili, šta god radili! Dunja, imam snaju iz Foče i mnogo je volim, kao i njen mentalitet, nisam primetila neku malograđanštinu kod nje. Doduše, zdala se za mog brata i žive u Novom Sadu. Ja isto živim u manjoj sredini u kući i nemam kontakt s komšijama. Doselili smo se  ovde pre 9 i po godina, ja i dalje znam prvih dvije komšija ispred i iza naše kuće, dalje niz ulicu uopšte ljude ne prepoznajem, pa se svima redom javljam, jer ne znam da li mi je neko od komšija ili ne. Najgora sam. Htedoh reći da ni tu, kao ni za koronu nema baš mnogo pravila. Ja sam stekla utisak da su u Srbiji ljudi prilično neodgovorni, pogotovo sad za koronu. Mm ima običaj da kaže kako većini ljudi ovde vlastiti život baš malo vredi, tako se često ponašaju (ne samo za koronu). 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 1684
28.8.2020 22:58:25   
Didy
Jao, Dunja, sad tek vidim šta si pisala za baku. Nadam se da će krenuti na bolje i da je to trenutno stanje. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1685
28.8.2020 23:04:36   
Mirko Svirko
Jao Dunja.. nadam se se da ce baka biti bolje. 

Bas mi je zao. Toliko dugo niste bili i sada da se desi ovako nesto. Iskreno se nadam da ce biti bolje.

Sta li ce tek biti sada kada krene skola..

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1686
28.8.2020 23:04:38   
vonavoj
Dunja,bas bezveze..ona se najmanje i cuvala kad se razbolela..neka je poset_i cerka,kad je vec i ona bolesna...kad je mogla da je zarazi,neka je i poset_i..strasno.Nadam se da ce se oporaviti!Maruska,moguce da je prehlada...noci su hladne,dani topli..evo moji klinci proslinavili..mada krece i alergija,ko ce ga znati..

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1687
29.8.2020 0:31:29   
dunja RR
Von, ne sme, zabranjene su posete u kovid bolnicama oduvek, svuda, sećaš se kada su pričali da u Italiji svi sami umiru, tužno.

Zaova radi na kovid odeljenj baš tu gde nam je baba, i zaovi je danas tj. juče završen karantin, tako da se više ne vodi kao zaražena, bila je u karantinu 14 dana od pozitivnog testa. Ne znam da li se ponovo testira ona jer ipak radi na rizičnom mestu, mada ne verujem da će odmah početi da radi, neće sigurno, ne znam da li po njihovoj proceduru ide još na bolovanje.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1688
29.8.2020 0:54:30   
dunja RR
Tako sam tužna, ta žena je došla kada sam se porodila sa M, toliko joj se radovala, i u porodilištu me dočekala, i Milica je ista ona, ista.
Bili smo besni kada smo stigli ovde i kada su nam rekli da je zaova pozitivna jre smo je molili da es odseli dok radi u kovidu, tih par meseci (a počela je skoro, znači odmah se zarazila), i ta nervoza nas je pratila sve vreme od kako smo stigli, ove 2 nedelje, sada se tako kajemo jer svekrva to nije zaslužila.
Da sluša prepirke i ko je kriv. Nadam se da ćemo svi dobiti šansu da ispravimo greške, Bože molimo ti se.
Kada sam je zvala pre 2 dana odmah je rekla daj mi Savu, samo je on čista duša koja joj je u tom trenutku trebala.
Bila je sa nama na Zlatiboru krajem februara pred samu koronu, prvi put da je otišla u životu u neki hotel, i posle je pričala da joj nikada nije bilo tako lepo.
Jedva sam je nagovorila da pođe sa nama.
Prvi put da ne mora ona nekom da kuva, i još uživala sa svoja dva jedina unučeta.
Živela je za dan da ih vidi na viber.

Klečim ispred ikone i suze liju, svi spavaju, hoće srce da mi iskuči iz grudi. Nije zaslužila da umre od korone, već od starosti, jer je svašta prošla.

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.8.2020 1:02:35 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1689
29.8.2020 1:38:57   
Ivanka 75
Dunja, veliki praznik je danas, pomaze Majka Bozija... 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1690
29.8.2020 1:43:22   
dunja RR
Jeste, molimo se njoj, na isti praznik im je pre 27 godina u ratu pala granata na kuću u Sarajevu, na isti dan. Ona ih je spasila niko povređen nije bio, a svi bili u kući osim mm.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1691
29.8.2020 1:57:53   
dunja RR
Sada razmišljam, evo 20 godina ravno dolazim u Foču, prvi put sam bila avgusta 2000., i uvek se grlimo i ljubimo do besvesti, a sada nijedan zagrljaj, poljubac, boli to.
Znate koliko smo planirali da ih iznenadimo čekali da se smiri ovo sa koronom, vagali kada da dođemo, nisu nas očekivali sada, da deda vidi unuku, nije do sada video, da se baba raspameti od dece, da sedimo u bašti, beremo njene krastavce i raštiku, samo zbog njih dvoje smo došli, zbog babe i dede i naše dece, da vide dvoje staraca. Da deda okrene jagnje za Gospoinu ... nema jagnjeta a baba se pori za vazduh, na Gospoinu, Bože spasi je i Majko Bogorodice.

Ne znam da li sam se ikada bespomoćnije osećala ...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1692
29.8.2020 6:56:25   
pari
Dunja, bas mi je zao i nadam se da ce ipak sve biti dobro

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1693
29.8.2020 9:41:23   
dddaca
O Dunja, tako mi je zao. Od sveg srca joj zelim da se oporavi. Mozda ce i dozvoliti snaji da je obidje. Mala je to sredina, kao sto kazes, svi se znaju, mozda i uspe da udje.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1694
29.8.2020 9:52:38   
Andjelcicc
Dunja, ne poznajem Vas, ali ste mi naterali suze na oči....

Bice dobro, mora da bude ❤️

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 1695
29.8.2020 10:29:25   
Maruska15
Jako mi je žao Dunja! Dace Bog da se oporavi. Strasno sta se dešava...

(odgovor članu Andjelcicc)
Direktna veza do poruke: 1696
29.8.2020 10:37:39   
vonavoj
Joj,dunja,pretuzno..znam da su zabranjene poset_e,ali drugacije je posto joj cerka radi tu,mozda moze da udje. Ne verujem da moze dugo na bolovanje,jer nema medicinara.

Molimo se da bude sve u redu,pozitivna je,jaka,iznela je svasta,pa ce i ovo.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1697
29.8.2020 12:45:37   
Misha i Ljisha
Dunja nadam se da ce ipak baka sve pregurati. Borac od pocetka do kraja. Mislim na vas. Koliko mi je drago sto vama nije nista strasno toliko je strasno sto je ona u teskom stanju. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1698
29.8.2020 13:06:09   
Sanjica26 RR
Svi smo pozitivni i molimo se da ozdravi. Nije zasluzila takav kraj.
Rekoh ti vec Suzi da smo ovde imali tri beznadezna slucajeva. Poznajemo ih licno. Oni su bili na respiratori. Evo ih sad kod kuce. Izasli iz izolacije.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1699
29.8.2020 13:06:43   
Sanjica26 RR
Nadam se da ce cerka iz ovoga svega da izvuce pouku. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here