|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus - 2. deo
29.7.2020 8:17:01   
lesli
Sanjice, bas tuzno. Zao mi je stvarno. 😔A mislim da treba da joj kazete. Nece joj biti lako, ali svakako ce saznati u nekom trenutku. 🤗 je puno.

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 1251
29.7.2020 8:24:38   
Milena18
Smeško, meni stoji kvadratić umesto smajlija, zato nisam shvatila. Čari pisane komunikacije user posted image
Mirko, mislim da svako treba da odluči za sebe, ali teško je to objasniti deci kad su tako mala kao naša. Mislim, M prihvata da nema odlaska na igrališta, ali i dalje me s vremena na vreme pita može li. A evo Maslačak je pisala da su njeni pokupili virus od drugara sa igrališta. Joj ja sam baš opterećena ovim user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1252
29.7.2020 8:35:06   
Duškić
Da je zjb, jeste, mi izbegavamo parkove, njih je dvoje pa je lakse valjda , zaigraju se.
A zao mi je sestricinu, oni svi po kuci na smenu zarazeni i evo dete vec mesec dana skoro u izolaciji.
Kaze, POludecu od ove kolone!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1253
29.7.2020 8:38:12   
flamingos
Joj Duškić,zafrknuto.Samo da budu dobro.❤

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1254
29.7.2020 8:54:38   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: lesli

Sanjice, bas tuzno. Zao mi je stvarno. 😔A mislim da treba da joj kazete. Nece joj biti lako, ali svakako ce saznati u nekom trenutku. 🤗 je puno.

lesli, recicu joj samo da se saberem. Od septembra ce da sazna, jer ce joj reci ta drugarica. Tamo ce biti u soku. Bolje da je ja primirim. Juce ju je bas pomenula i kaže uopste mi se ne javlja. Kad cu ja da imam najbolju drugaricu. Presekla sam se. Mada, ona se njoj ne javlja od kako je krenula online nastava. Sve vreme se cudno desava. Otac joj je bio mesec dana u bolnici, pa su ga premestili za Beograd. Majka je kažu ok. Vidim da cita poruke u skolskoj grupi. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 29.7.2020 8:59:44 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1255
29.7.2020 8:58:00   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Milena18

Smeško, mislim da je Bebi samo tim rečima napisala da zvuči kao teorija zavere. I mene ovo muči. Pre neki dan baš kažem mm-u da me brine virus, ali možda i više od toga koliko nam se život promenio. Meni najteže pada što mi je M usamljena. Ima jednu drugaricu sa kojom se igra otprilike jednom u nedelju dana. A ona bi išla u parkiće, na tobogan, stalno me pita može li da se igra sa nekim iz vrtića. Juče smo izašle da prošetamo i vidim igralište u centru grada puno dece. Pitam se da li ja preterujem time što joj uskraćujem to, ako ovo potraje da li će ostaviti trajne posledice. Baš je teško izvagati.

O ovome i ja razmisljam kao bebi. Ali to je tako. Mi smo ove godine željni druzenja sa ljudima, nekih putovanja kratkih destinacija. Volimo da se druzimo. Meni izlazak u svet je trenutno pijaca. Zao mi je dece. Vec kukaju. Bez obzira sto imaju jedna drugu, traze i drugu decu. Mi nismo ni pre isli u parkice. Nadomestimo drugim stvarima. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 29.7.2020 9:00:27 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1256
29.7.2020 12:34:15   
ivaMark
Ruke peremo kao i pre, cim udjemo u kucu, pre i posle jela...ne dezinfikujem kvake i namirnice koje donesem iz marketa, sa sobom uvek imam sredstvo za dezinfekciju...i pre korone sam tako... Deca se igraju u parkicima...tu nam je do zgrade jedan, tu su svakog dana a i druge ne zaobilazimo...kad je bilo zabranjeno smo postovali i sada se pridrzavamo svega..maske, razdalja itd... Iskreno se nadam da ce ici normalno u skolu Sanjice, jako tuzno...nadam se da ce devojcica biti dobro...koliko moze..Ovde odmah testiraju cim imas neki simptom, mislim da je to prednost velika...dnevno zarazenih od 5-25...i objavljuje se svakog dana gde i koliko ima pozitivnih.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1257
29.7.2020 12:43:02   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Malo pre sam dobila informaciju u skolskoj grupi da je umro otac od T najbolje drugarice☹️ Majka je isto u bolnici, samo sto je ona dobra. Necemo da kažemo T jer ce da se potrese. 

Joj strašno.Tuga.😢

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1258
29.7.2020 12:43:41   
Ana RR
Iva, ovde se navodno testira do 10 hiljada osoba dnevno (što meni zvuči malo nemoguće jer ne znam da li mi imamo toliko kapaciteta) ali već dugo ne objavljuju broj zaraženih po gradovima i opštinama. Ovde je, blago rečeno, skup ludaka.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1259
29.7.2020 13:07:58   
ivaMark
Ovde dnevno odrade od 500 do 1100 testova aliii, testiraju svakoga ko npr radi i ima bilo koji simptom, odmah zakazu za sutradan...ili ako imas nekakv operativni zahvat...

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1260
29.7.2020 13:20:53   
Ivanka 75
Pisah onaj dan da me zena poklopi na fb kako nema testova u Nisu pa vracaju ljude. Ona kaze da ima temp i upalu pluca vec 11 dana i da je zamajavaju sa testiranjem i da je lazu.
A onda sretnem malopredrugu komsinicu koja ide od lekara, kaze zamara se, gubi dah vec mesecima i oni je pre nego sto ode kod kardiologa testirali na koronu. Znaci ima. 
Ko je lud? 🤔
Da li ne testiraju oni koji imaju ociglednu klinicku sliku covid19 a one koji moraju na operacije ili kod specijaliste na pregled tedtiraju? 

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1261
29.7.2020 13:25:26   
emicaa
ovde dnevno testiraju izmedju 5 i 10 000 hiljada.Nikad nije isto.Danas je 193 novih.Ali klubovi rade,rade skraceno ali ipak rade.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1262
29.7.2020 20:54:52   
bebilule

IZVORNA PORUKA: smeško

Bebi, prelazis u teorije zavere. 🤔

Da, da Smeško. Čim se bilo šta usudiš reći, pitati, zamisliti se...odmah letiš u one što tvrde da je zemlja ravna ploča. 😂❤️
Ma, šalu na stranu, ne sviđa mi se ni korona, ali ni pola drugih stvari oko i zbog nje. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1263
29.7.2020 21:01:41   
smeško
Znam, bebi. Isrcpljuje nas lagano.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1264
29.7.2020 23:38:33   
mama Jo
Ja znam dosta ljidi koji su se javljali u Covid ambulante sasvim simptomima i nisu hteli da ih testiraju ali su im rekli - da, imate koronu 🙄
Koga oni testiraju zapravo?

,,Carpe diem"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1265
29.7.2020 23:47:45   
Mirko Svirko
Strasno. 

Znaci,koga testiraju?I kako? Moju sestru su testirali jer je bila trudnica usla u deveti. Sa potvrdom da je negativna su je primili na odeljenje ginekologije.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1266
29.7.2020 23:54:59   
dunja RR
Da tačno, pisah već, tako je prošla moja knjigovođa, sestra je pozitivna, i moja knjigovođa ima simptome i ode i ona da se testira dva-tri dana posle sestre, i kažu joj imate koronu čim sestra ima a živite zajedno. Nisu hteli da je testiraju, ali ona odradila privatno (kaže rade neki labovi po Bg)i pozitivna je.

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Ja znam dosta ljidi koji su se javljali u Covid ambulante sasvim simptomima i nisu hteli da ih testiraju ali su im rekli - da, imate koronu 🙄
Koga oni testiraju zapravo?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1267
29.7.2020 23:59:05   
Mirko Svirko
Znaci nasi doktori su takvi strucnajci da koronu vide "od oka"?

Umesto da se testira covek.. mora da ode privatno i da radi test. Ili da odradi teat na antitela.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1268
30.7.2020 0:06:52   
dunja RR
Da li su beše pričali da zapušen nos nije simptom korone?

Kod moje knjigovođe je to glavni simptom, njoj je nos konstantno zapušen već nedelju dana, čule smo se večeras, i lepo čujem da priča kroz nos, I nema čulo mirisa,, što mi je donekle i logično, kada je zapušen nos. Ima je blagu malaksalost i to je to, ali znači nos pre svega, zapušen. Njenoj sestri se vratilo čulo mirisa. Obe miruju i ne izlaze iz kuće, kao i sestričina, koja je najverovatnije i donela virus, prva je bila bolesna, i na hemomicinu ali se nije testirala.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1269
30.7.2020 0:10:07   
dunja RR
Da li ste primetili možda, drugarica mi reče neki dan, pa sam počela da obraćam pažnju, kada jave da je neko mlađi od 50 npr., preminuo od korone, i objave fotku, uvek ali baš uvek je neko gojazniji. Na sada nešto puno gojazan, ali uvek gojazniji, sa nekih 15ak-20 kg viška.

Apropo onog što objaviše Britanci, da su pokrenuli kampanju protiv gojaznosti.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1270
30.7.2020 0:12:32   
dunja RR
Čulo ukusa nije gubila.

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Da li su beše pričali da zapušen nos nije simptom korone?

Kod moje knjigovođe je to glavni simptom, njoj je nos konstantno zapušen već nedelju dana, čule smo se večeras, i lepo čujem da priča kroz nos, I nema čulo mirisa,, što mi je donekle i logično, kada je zapušen nos. Ima je blagu malaksalost i to je to, ali znači nos pre svega, zapušen. Njenoj sestri se vratilo čulo mirisa. Obe miruju i ne izlaze iz kuće, kao i sestričina, koja je najverovatnije i donela virus, prva je bila bolesna, i na hemomicinu ali se nije testirala.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1271
30.7.2020 0:12:38   
Mirko Svirko
Pa dobro je da se oporavljaju. Znaci praktikuju Hemomicin? Jos neko mi je rekao da  jedna zenica koja je pozitivna, isto u kicnoj izolaciji, bez nekih simptoma ali pije Hemomicin.
Ali generalno cim se nos zapusi, znaci nemas culo mirisa. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1272
30.7.2020 0:14:41   
dunja RR
Knjigovođui najpre ništa nisu dali, rekli imate koronu čim sestra ima, ali stavite masku i slobodno radite.
Ona privatno uzela Hemomicin, i legla kući, a večeras mi reče da je pila Hemomicin 7 dana, a posle da li reče Dovicin još 6.
Njena estričina je samo Hemomicin, jedino za sestru nisam sigurna.

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Pa dobro je da se oporavljaju. Znaci praktikuju Hemomicin? Jos neko mi je rekao da  jedna zenica koja je pozitivna, isto u kicnoj izolaciji, bez nekih simptoma ali pije Hemomicin.
Ali generalno cim se nos zapusi, znaci nemas culo mirisa. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1273
30.7.2020 0:19:39   
physio70
Gojazni i jesu pod vecim rizikom. Sve cesce se pominju i dijabeticari.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1274
30.7.2020 0:24:04   
Mirko Svirko
Koliko razumem,  svako ko ima neku bolest on je u rizicnoj grupi?

(odgovor članu physio70)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here