Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 0:25:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Sigurno, ali kažem, kada pokažu sliku umrlih mlađih ljudi kod nas, uvek su gojazniji, najčešće muškarci.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 8:33:48
|
|
|
|
flamingos
|
Sinoč pročitah da je preminuo upravnik jednog vrtića, u Po,mlađi čovek.Strašno.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 9:29:07
|
|
|
|
physio70
|
Mnogo obolelih ima do 50 godina. Drugacija je situacija nego u martu i aprilu.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 9:39:01
|
|
|
|
flamingos
|
Jeste,barem tako kažu.Ko bi ga znao...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 10:34:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Flamingos, to je covek za kog je Sanjica pisala. Zalosno imaju 4 cerkice. Bas je strasno vise sa ovim.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 10:46:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jeste, on je pravnik u vrticu. T drugarice otac.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 12:18:17
|
|
|
|
flamingos
|
Aha.Ok.Sanjice.Nisam znala da je to on.Ko god da je-tuga.😢
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 22:26:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Citam u Londonu tise na ulicama nego 1928.god. zbig karantina. Neverovatno. Kaze mi muz juce maska mu je postala kao gaće. Obavezne 😂 i stalnk ih ima uz sebe
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 22:35:44
|
|
|
|
Duškić
|
Ljisho, bas tako. Nzm sta vise da kazem moji bliznji su jos uvek zarazeni, za sad su ok. Ni malo naivno vec tesko i opasno .
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 22:36:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Duskic,kako su?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 22:40:56
|
|
|
|
Duškić
|
Pa temperatura traje, sad je seka zarazena ,a tzcno je da kod punijih osoba to je bas tesko. Zet i posle 15 dana ima veliki oziljak na plucima i dalje kaslje uzasno. Stabilan je ali kad ga cujem kako jako kaslje , i da ne sme da legne jer ga gusi. A temperatura skoro 10 dana ga je lomila i proliv.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 22:42:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Auuu duskic strasno. Da i ja mislim kod ovog virusa ne sme se leci u krevet niposto. Uf hajde da brzo budu bolje
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 22:45:51
|
|
|
|
Duškić
|
A inace zet ima 40 god. Ma samo da sto pre prodje.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 22:47:44
|
|
|
|
physio70
|
Ovo zlo upropastava pluca. Posle kad slusam kako je izmisljen virus sta da mislim?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 22:49:05
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sve je to ok da se pazimo i maske i sve to.ali ja imam utisak da cu da skrenem vise. Nedostaje mi druzenje.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 23:15:48
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić A inace zet ima 40 god. Ma samo da sto pre prodje. Samo da prođe i budu dobro.❤
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 23:16:46
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kod nas dasnas grad pun, niko nema masku. Akod nas puno bolesnih.Samo da prkdje ove sve
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 23:18:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja kazem treci tihi svetski rat...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 23:27:28
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja se nadam da necu da poludim zbog ove korone...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 30.7.2020 23:56:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Kod nas dasnas grad pun, niko nema masku. Da savetuju cigare protiv corone svi bi pohrlili na trafike. 😕
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.7.2020 0:01:02
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Tragedija.. ali istina. Meni dosli neki zuti minuti.Sve me nervira a najvise korona.Ovde covek pozitivan u kucnoj iZolaciji i zove mm. Kaze da dodje da mu pomogne da izvuce tepih neki. Mm prvo nije ni znao, kao zovi drugog jednog komsiju jer nije mogao danas bili na plac. A on kaze pa ja sam pozitivan al nemam simptome. Mm sokiran. Znaci SVI su ludi...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.7.2020 0:02:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eto... I takvi kao taj komsija posle zaraze druge zbog svohe nepromisljenosti.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.7.2020 0:07:21
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bas to,ali bas to. On mislk nema simptome. I onda je sve ok. A sada sam vratila da gledam.. znaci kafici su problem a kafici rade. Ali nema zurkica po splavovima? Genijalno 😥
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.7.2020 8:28:28
|
|
|
|
milicicak
|
Ljiso, nemoj da se ljutis ali korona mora da se odlezi ma koliko slabi simptomi bili. Krevet, vitamini, tecnost dok se orgsnizam ne oporavi. Jako iscrpljuje a jos uvek se ne zna koje sve dugorocne posledice ima a po svoj prilici ih ima i to na vecem broju sistema organa... To sto neko rece mora da sedi ne moze da lezi je zbog toga sto se sekret nakuplja u plucima i otrzava disanje pri lezanju. Ljudi su neodgovorni i sebicni a sve ovo nije ni malo naivno. Ne samo fizicki nego i psihicki. Ja usvojoj okolini primecujem da mnogi pucaju po savovima
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.7.2020 8:41:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mili ne ljutim se nego mislim bas na taj deo. Slivanje sadrzaja tj sekreta. Iz tog razloga mislim ko moze da ne lezi🙂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?