dunja RR
|
Mili, od moje knjigovođe sestra radila test i pozitivna, pisah. I rekli joj pravac kući, al nemojte sada da perete prozore jer eto., kući ste, ne idete na posao. Ne, ne treba da tražite zanimacije po kući u smislu šta ću sada da poradim. Lezite, odmorite, povratite snagu, vitamini, zdrava ishrana. Inače, ima blage simtopme i pluća su čista. A njenoj sestri ( mojoj knjigovođi), posle dva dana, kada je otišla u istu Covid ambulantu i rekla da ima simptome, da je set_ra pozitivna i da hoće i ona da se testira, rekli, nema potrebe da vas testiramo,pozitivni ste sigurno jer živite sa sestrom, ali stavite masku, i možete na posao. Znači ista ambulanta, dve priče, naravno, kao što i ti kašeš, treba da se odleži te je i moja knjigovođa naravno kući, ne radi. Testrirala se posle privatno preko veze, i pozitivna, mada i znala je. IZVORNA PORUKA: milicicak Ljiso, nemoj da se ljutis ali korona mora da se odlezi ma koliko slabi simptomi bili. Krevet, vitamini, tecnost dok se orgsnizam ne oporavi. Jako iscrpljuje a jos uvek se ne zna koje sve dugorocne posledice ima a po svoj prilici ih ima i to na vecem broju sistema organa...
< Poruku je uredio dunja RR -- 31.7.2020 13:10:38 >