|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/20
12.5.2020 9:18:25   
emicaa
Jutro,sjedim i doruckujem sama.I osjecaj je tako jadan.navikla sam se za ovo vrijeme da smo stalno zajedno.David je u sumi sa svojom gruppm,prestala je kisa pa sam ga poslala.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 351
12.5.2020 9:19:37   
ivaMark
Dan, dan...i kod nas je pljusak...deca doruckuju..inace ustaju izmedju sedam i osam. Bajs je super Sanjice, mi svakog dana kad nam vreme dozvoli.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 352
12.5.2020 10:36:28   
vonavoj
I kod mene pasylj,juce sam skuvala.Emice,uzivaj malo u tusini,meni bas fali.Raspadnem se koliko imaju energije..i koliko jurcaju napolju,njih dve mogu da pustim same,ali za M moram da jurcam.Sanjice i ja jedva cekam da vozimo bajseve,mm opet kasno dodje pa ne mozemo.

Direktna veza do poruke: 353
12.5.2020 10:43:55   
Ana RR
Dobro jutro. Ovde se razduvao vetar, ne može da se sedi napolju.

Kod nas pica danas, sad ću da zamesim testo pa neka stoji.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 354
12.5.2020 11:33:32   
pari
Mi bili malo napolju,ja spremam malo sad ..stavila sam u rernu meso i krompir...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 355
12.5.2020 11:44:36   
emicaa
Upravo sam pokupila srecka,jao radosti kad me ugledao.Malo se pomazimo pa idemo po Dodu.

Von inace mnogo uzivam ta tri sata,ali dugo se nismo razdvajalo.Mada moram priznati da nam je svima godilo

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 356
12.5.2020 13:02:10   
Milena18
Dan mame!
I kod mene danas pasulj od juče user posted image
Hvala što pitate, jeste mi bolje. Uhvatila me bila neka panika jer me još od onog kašlja u februaru boli jedno mesto na leđima kad udahnem duboko. Išla sam danas kod lekara, pluća čista, dala mi upute za laboratoriju. Neko je pitao za mog brata, Jess čini mi se. Ok je on, koliko uspevam da zaključim jer slabo priča o svojim osećanjima. Samo još uvek ne radi ništa po pitanju posla.
Emice, skroz te razumem, meni je juče bilo grozno bez M, jedva sam čekala da stignem kući. A kad smo po ceo dan zajedno, rado bih provela sat-dva sama.
Pročitah začas sve što ste danas pisale i pola zaboravih user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 357
12.5.2020 13:13:14   
pari
Milena, dobro je da si bila kod dr... 

Tako je i kod mene...nedostaju mi kad nisu tu, a opet treba mi sat, dva za mene...
Napolju bas duva...ne znam gde bismo mogli sad

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 358
12.5.2020 13:41:28   
ivaMark
Milena, imala sam takav problem. Krajem januara sam kasljala, bas bas, i pocnu rebra da me bole sa desne strane, bukvalno ispod dojke, sve do kicme pozadi, celom duzinom rebra. Isla kod dr, imala sam bronhitis tada a bolovi uzaaas..nisam mogla da sednem, legnem, da pricam glasno...pila sam brufen retard protiv bolova i nije pomagao...radila mi je analize za srce, mononukleozu, sve ok..i na kraju mi rekla da je to jaka upala misica, da jako tesko prolazi...sto je istina jer me i dalje boli kada legnem. 

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 359
12.5.2020 13:48:04   
Milena18
IvaMark, verovatno je to i kod mene. Mene na primer boli kad se savijem i udahnem duboko. Znam da verovatno nije ništa ozbiljno, ali ipak brinem, U suštini, ja u poslednje vreme uvek nađem nešto oko čega ću da brinem, verovatno je to moj osnovni problem user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 360
12.5.2020 14:26:21   
emicaa
Milena bolje sto si otisla,i ako je upala misica neka ti bar i doktor kaze to.

Odveli smo opet T u skolicu,pa set_ali,za sat vremena trebamo opet po nju.Umorih se vec

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 361
12.5.2020 14:48:34   
flamingos
Zdravo svima.Prošetasmo malo i dođosmo.Razduvao se neki hladan vetar,oblačno,užasno vreme.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 362
12.5.2020 17:35:42   
pari
Mi bili na Adi,baš bilo lepo iako je duvao vetar ali razvedrilo se...

Sutra će biti toplije...Ja pečem neki hleb, nešto mi ne deluje daće biti dobar ali ajde...
Šta radite?

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 363
12.5.2020 22:28:07   
Misha i Ljisha
Crkoh danas od ove skole. Daj  prezentaciju pa tesyove pa ocenjuj prosli domaci ...ma haos. Sad sam.napra ila da sve bude.multiple choice i sa key answer da lepo automatski sve bude da ne pregledam 😂 ne.mogy vise obnevidecu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 364
12.5.2020 22:31:34   
flamingos
Odmaraj Ljisho.Pari,kako je ispao hleb?Ne sumnjam u tebe.❤Ivanka,šta se radi?Ostale mame?Pozdrav svima.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 365
12.5.2020 22:43:07   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Crkoh danas od ove skole. Daj  prezentaciju pa tesyove pa ocenjuj prosli domaci ...ma haos. Sad sam.napra ila da sve bude.multiple choice i sa key answer da lepo automatski sve bude da ne pregledam 😂 ne.mogy vise obnevidecu

Mislim da moja sestra sve testove ovako zadaje preko google ucionice.namuci se dok napravi,a posle ide automatski.

Direktna veza do poruke: 366
13.5.2020 7:04:47   
Misha i Ljisha
Dobro jutro.

Von i ja uvek pravim u gugl formarima ali ne dajem uvek  mogucnost visestrukih odgovora vec i da napisu definiciju i da sami nesto zakljuce tj napisu zKljucak. Ali odustajem od toga😂 previse vrrmena mi trrba da pregledam. 
Ja ustala sa uzSnim bilom u celoj levoj strani glave. Dolazin k sebi polako ali odmah sam popila brufen od 600

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 367
13.5.2020 7:13:19   
Misha i Ljisha
Formarima😂 formularima

Direktna veza do poruke: 368
13.5.2020 7:21:02   
vonavoj
Hahha,razymela sam..ona da ponydjen odgovor i caos.

Ja se spremam za posao,danas pdv,plate..posle 2 godine.kao pala sa marsa..valjda cu se snaci😔

Direktna veza do poruke: 369
13.5.2020 7:27:30   
Ivanka 75
Dobro jutrro. 🤗🤗🤗

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 370
13.5.2020 7:30:16   
Milena18
Dobro jutro i od mene!
Odoh na posao. Uspela sam da zaturim uput za laboratoriju. U kući nije, nadam se da mi je na poslu negde. Baš sam smotana.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 371
13.5.2020 7:30:19   
jess021
Dobro jutro!

Pari, kakav je bio hleb? Moj eno u rerni. 
Milena, i ja sam takva, uvek nadjem nesto oko cega da brinem. Mi smo juce bile na igralistu, ja sam se smrzla kao u novembru. Sreca pa sam njima ponela prsluke, ne secam se da mi je skoro bilo tako hladno 
Danas cemo mozda na Strand ako bude lepo vreme.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 372
13.5.2020 7:30:50   
jess021
Milena, zar ne salju elektronski? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 373
13.5.2020 7:34:34   
pari
Dobro jutro!

I ja se sinoc smrzla...danas ce biti toplije...Hleb na kraju ispao super...graham i belo sam mesala, ne mesi se, ne ceka nista...samo pomesa i u rernu...Nocas se T oko 3 probudila i jedno 1h vrtela ustajala da pije vode...Nisam se naspavala...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 374
13.5.2020 8:46:02   
flamingos
Dobro jutro.Ni ja se ne naspavah,Da završavam šta imam u kuhinji,čeka me i peglanje itd.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here