Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 6.12.2009 7:09:38
|
|
|
|
twinss
|
ja imam jedno pitanje ?! moj dečko pije proxeed plus za koji dan će biti mesec dana ( ima smanjen broj i pokretljivost ) pa me zanima da li može da se stanje popravi i za mesec dana ili to mora da se čeka da prođe 3 meseca plus 3-4 nedelje da se sperm.obnove. a inače pije i onu smešu sa medom. da li se nekom desilo da dođe do poboljšanja ranije? ja sam tako nestrpljiva i sve nešto treba da čekamo, pokušavamo više od 8 meseci a moj ginekolog mi kaže da čekam godinu dana pa ako ne ostanem onda će početi ozbiljnije. i još mi je rekao kako je dovoljan samo jedan sperm.da me oplodi. ne znam možda on želi malo psihički da me smiri. dečko je samo jednom radio spermogram pre 2 meseca i rezultat mu je bio 10 miliona u 1ml. 20% brzopokretnih oko 60% sporopokretnih i 30% mrtvih....i on je osnovu toga kupio proxeed plus i sad to pije....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 6.12.2009 9:17:48
|
|
|
|
dacca
|
mOJ MUZ JE PIO MEDENU SMJESU, ZINK, VITAMIN e I VITAMIN c. treba da uradi spermogram, vidjecemo sta ce biti
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 6.12.2009 15:21:12
|
|
|
|
cipiripi
|
ne moze da se radi ranije spermogram zato sto je spermogeneza na 72 dana. moze on da ga uradi ali ce biti lazan rezultat...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 11:26:49
|
|
|
|
Mari86
|
Evo i mene drage moje!! mm je dobio terapiju u petak Klomifen jedna na dan...po pola ujutru i uvece i Andiol -sa ovim imamo problem,morala sam da ga narucim i sada cekamo da stigne..Da li neko zna koliko kosta? mm treba da pije 3x1 i sve ovo treba da pije narednih 45 dana... i onda kontrola!!! Da li neko zna zasto muskarci piju Klomifen i kakav je taj lek Andiol... Inace u petak sam videla i rezultate spermograma samo 0.3 mil....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 14:11:26
|
|
|
|
cipiripi
|
o klomifenu zna Ana RR... cini mi se da njen muz to pije...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 14:16:15
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi o klomifenu zna Ana RR... cini mi se da njen muz to pije... Da i meni se cini da mi je jednom pisala,listam pa valjda cu naci danas!! A sto se tice Andiola sada su me zvali iz Apoteke stigao je lek,30 tableta 700 dinara a 30 tableta je 10 dana terapije, a mi treba da je uzimamo tj.mm 45 dana znaci izadje na kraju 3500 dinara...ali dobro sta je tu je...procitacu uputstvo danas i napisati sutra sta je... cipiripi
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 14:36:00
|
|
|
|
cipiripi
|
ja nasla na netu da je sinteticki testosteron
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 14:37:36
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ja nasla na netu da je sinteticki testosteron To sam i ja nasla...mm treba da ga pije 3x1 na dan...sta mislis da popije danas tri? Bice tri sata kada mu odnesem kuci... Posto on sprema danas rucak ja idem u apoteku ..pa ne znam da li da odmah popije jednu pa predvece jos jednu i pred spavanje?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 14:45:17
|
|
|
|
cipiripi
|
pa neznam mila..nisam doca ali vec je kasno...za tu prvu jer ipak treba da se napravi neki razmak... ja bih da sam na negovom mestu uzela danas dve, a od sutra da krene 3.. mislim da je to najispravnije.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 14:52:01
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi pa neznam mila..nisam doca ali vec je kasno...za tu prvu jer ipak treba da se napravi neki razmak... ja bih da sam na negovom mestu uzela danas dve, a od sutra da krene 3.. mislim da je to najispravnije. Ja htela da ga narokam testosteronom
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 15:00:30
|
|
|
|
cipiripi
|
ludacoooo
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:14:54
|
|
|
|
melania
|
Drage moje mi smo juce pokazali doktoru rezultate spermograma,mm je strasno iskritikovao zbog cigareta.Lepo nam je objasnio da i sa najboljom terapijom i ishranom ne mozemo dobiti bolje rezultate ako on nastavi da pusi po dve pakle.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:17:33
|
|
|
|
Iva979
|
Au pa 2 pakle je stvarno puno. Da li moze da smanji? bar upola, da ne kazem i vise od toga...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:19:17
|
|
|
|
twinss
|
ćao melania a kakvi su rezultati tm?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:20:15
|
|
|
|
melania
|
Obecao mi je juce da hoce.To sam mu ja odavno rekla ali ga je doktor prilicno uplasio
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:23:09
|
|
|
|
melania
|
Ima progresivno pokretnih 30%,u mestu 10% i nepokretnih 60%,ima i manji broj spermatozoida oko 6 miliona,to je oligoastenospermia.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:25:07
|
|
|
|
cipiripi
|
imam i ja taj probem sa mm i on pusi blizu 2 pakle....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:28:41
|
|
|
|
twinss
|
aha ok. moj dečko ima malo bolji...ali ne mnogo... ja stvarno ne ruzumem da nekom smetaju cigarete za spermatozoide a nekom baš ništa.... mada isto tako utičinu za ženu tj njenu cervikalnu sluz i ako je sluz loša ne može da dođe do
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:29:46
|
|
|
|
melania
|
Ovako ce mm izgledati ako ih ne ostavi
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:33:30
|
|
|
|
melania
|
Kako moze da ti ne smeta ako popusis toliko cigareta,svi mi znamo sta je sve u njima a pritom radis 10 sati i nemas vremena za rekreaciju.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 16:41:07
|
|
|
|
cipiripi
|
smeta to je cinjenica..ali treba doci ta cinjenica do mozga.. bilo bi extra kad bi spermogram bio validan na svakih 7 dana, ma i 5 dana, pa da ih ubedimo da samo tad ne puse pa da uporede nalaz...e tad bi bili u shoku, i batalili ih za sva vremena!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.12.2009 21:47:25
|
|
|
|
melania
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi smeta to je cinjenica..ali treba doci ta cinjenica do mozga.. bilo bi extra kad bi spermogram bio validan na svakih 7 dana, ma i 5 dana, pa da ih ubedimo da samo tad ne puse pa da uporede nalaz...e tad bi bili u shoku, i batalili ih za sva vremena!!!!!!!!!!!!!! To bi bilo super
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 8.12.2009 10:30:25
|
|
|
|
Mari86
|
Moj mm takodje pusi..doktor mu je rekao da smanji da uzme za pocetak sa manje nikotina i da pusi oko 10 na dan.. za sada se pridrzava...uzeo je slabije i smanjio...vazno mi je da vidim da ima volju !!! A za kafu mu je rekao da moze da popije dve na dan,ali cigarete jok!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 8.12.2009 10:32:47
|
|
|
|
NinaMandarina
|
E drage moje, i mm pusi nazalost, ali je smanjio od kad pije ove lekove. Prestao je da pije i koka kolu, kafu pije, umereno, mada mislim da od svega toga kafa je najmanje stetna
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 8.12.2009 10:43:05
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Twins, i mm pije proxeed tek trecu nedelju. Nama su rekli da treba da se pije minimum tri meseca da bi imalo efekta. Jel tm nastavlja da pije?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?