|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/20
14.4.2020 10:12:43   
Filadendronka
Dobro jutro mamite! Pratim vas, samo nemam nekih novosti da bih pisala. I dalje smo van Bg. Ne pamtim kad je vazduh ovako lepo mirisao kao jutros. Valjda nas tempo u gradu prisili da zaboravimo na ovu lepotu u selu. Najavljuju kisu... Kako ste? Pari, tebi je bas tesko kad si sama sa decom stalno. Ivanka i Flamingos, kako skolarci? Jess, kako je u NS, nema nam Mame Jo? Ostale mame grlisa za sve da ne nabrajam. 

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 376
14.4.2020 10:16:36   
Mirko Svirko
Da,Von. Sto kazes bombarduju nas. Budu tu i poligoni, prica,  crtez, nekad igra po izboru, nekad odredjena.. 

Sadili smo i pasulj pa pratimo razvijanje. I ucimo o delovima biljke.To je preko nedelje. A vikendom nam psiholog vrtica daje po jedan esperiment. Imali onaj sa vodom i biberom i u drugoj posudi sapun. I kad dete umoci prst u sapun pa u vodu sa biberom, taj biber sa povrsine se "razbezi".. I tako bakterije beze sa rucica kada ih peremo sapunom. Eto predlog ako neko nije radio to sa decom.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 377
14.4.2020 10:22:19   
pari
Fil,super što ste van Bg, sigurno vam je lakše...

Ja sam srećom navikla da budem sama sa njima pa mi nije veliki problem...

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 378
14.4.2020 10:22:47   
Sanjica26 RR
Znate da sam ja izasla iz grupe. Nisu u njoj vaspitacice i stalno neko prepucavanje. Nisam mogla da citam pored mojih milion grupa. I samo se izbrisem. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 379
14.4.2020 10:25:20   
Dragica Draga
Dobro jutro svima.
Kako ove promene lose uticu na mene to je strasno. Kod nas toliko duva vrtar da mislim da ce me odneti... Glava boli, i tako 😒

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 380
14.4.2020 10:35:25   
princezica1
Mirko taj eksperiment sa biberom je izvela nastavnica matematike na rts i super je. Jeste neobicno sto je bas na casu matematike ali dobar je.

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 381
14.4.2020 10:45:03   
IvanaSK RR
Dobro jutro.Ja malo kliktala za lutkicu. Sad se ofarbala pa polako u aktivnosti 😀

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 382
14.4.2020 13:41:43   
Milena18
Dobar dan!
Ivana, srećno sa kliktanjem!
Kod nas neko tmurno vreme i vetar duva, pitanje je da li ćemo danas napolje. M spava, još malo pa ću da je budim. Tražim neki film da gledamo mm i ja večeras, sad ću baš da bacim pogled ima li u temi novih preporuka.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 383
14.4.2020 13:55:21   
vocicana
Dobar dan, Milena 18 sugradjanko, danas tvrda zimoca.

Ja sam jutros isla na trcanje, uh sto sam se fino razmrdala, bas mi je prijalo.
Kako ste vi?
Mi smo na antibiotikuvec cetvrti dan, dete me je sokiralo nekakvom zlezdetinom na levoj strani ispod uha, da sam htela da padnem u nesvest, sve to za dva sata posto sam otisla na posao u drugu smenu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 384
14.4.2020 14:08:28   
pari
Voci,kako je sad? 

Super za trčanje!
Ja spremala malo kozmetiku i kupatilo uopšte...bože svakakvih gluposti imam...ali sam našla i dva sredstva za dezinfekciju ruku :)
Baš je bljak vreme,ne znam ni da li da idemo napolje...iako bi prijalo malo zbog vazduha...
Ručale smo, čule se sa mm...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 385
14.4.2020 16:35:18   
Sanjica26 RR
Gde ste zene?

Rucali, opet sređivala i sad sedoh. Mozda cu i neki film. Znam samo da ce uskoro mama daj uzinu. Milena, i ovde je hladno. Kazu od sutra do nedelje toplo. Od ponedeljka do srede opet kisa. Ja vam sad dodjem kao meteorolog. Kad moze neko o koroni da izvestava, mogu ja o vremenu😀

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 386
14.4.2020 16:37:58   
Mirko Svirko
Mi bili napolje. Ja maskirana jsla do prodavnice. Mm malo isao da malim do jezera pa set_ali.

Voci,  suepr za trcanje. Kako je dete sada? 
Pari, i ja kad krenem da sredjujem nadjem svasta.. nesto sam i zaboravila da imam. Ostale mame,sta radite? Kako ste?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 387
14.4.2020 16:58:47   
IvanaSK RR
Ahahahaha,Sanjice,podigni temu o vremenskoj prognozi 🤣

Direktna veza do poruke: 388
14.4.2020 17:02:52   
vonavoj
Voci,a sta je na kraju sa zlezdom,sto antib? Mozda je posledica boginja?

Sanjice,hvala za prognozu,bas je grozno danas...i odmah sam i ja fuj..

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 389
14.4.2020 17:15:03   
Dragica Draga
Joj isto, evo glava me rastura ceo dan.
Aj u kafanu na kafu ko zeli 😊

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 390
14.4.2020 17:31:22   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Gde ste zene?

Rucali, opet sređivala i sad sedoh. Mozda cu i neki film. Znam samo da ce uskoro mama daj uzinu. Milena, i ovde je hladno. Kazu od sutra do nedelje toplo. Od ponedeljka do srede opet kisa. Ja vam sad dodjem kao meteorolog. Kad moze neko o koroni da izvestava, mogu ja o vremenu😀

user posted image carice

Mi danas isli na salas. Odneli neke stvari neke stvari doneli. Radno. Ja opusteno danas sa skolom i dalje je u toku onaj tekts o jajima kao Uskrsnji sadrzaj user posted image i shvatila sam koliko ja tu decu uopste ne gnjavim. Stvarno evo danas sam jednoj ucenici pomogla oko kontrolnog iz fizike i sve mi cudno zasto to kolega trazi od njih. Totalno besmislene stvari i informacije koje im nikad nece ostati u glavi. Debilana.

Ponosim se sobomuser posted image

Direktna veza do poruke: 391
14.4.2020 17:33:17   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Da,Von. Sto kazes bombarduju nas. Budu tu i poligoni, prica,  crtez, nekad igra po izboru, nekad odredjena.. 

Sadili smo i pasulj pa pratimo razvijanje. I ucimo o delovima biljke.To je preko nedelje. A vikendom nam psiholog vrtica daje po jedan esperiment. Imali onaj sa vodom i biberom i u drugoj posudi sapun. I kad dete umoci prst u sapun pa u vodu sa biberom, taj biber sa povrsine se "razbezi".. I tako bakterije beze sa rucica kada ih peremo sapunom. Eto predlog ako neko nije radio to sa decom.

user posted image smesan mi je taj eksperiment. Ali sve to je zbog povrsinskog napona. Ali eto kao "lepa demonstracija" samo nisu oni tu pozadinu fizicarsku uopste ispricali

Direktna veza do poruke: 392
14.4.2020 17:36:16   
pari
Bravo Ljišo! Dobar si nastavnik!

Meni T spava i dalje...već dva sata sa malim prekidom u nekom momentu...Htela sam neki kolačić da napravim ..videću da li ću...a treba nam nešto i za večeru...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 393
14.4.2020 17:37:38   
Sanjica26 RR
Haha Ljiso. Naravno da su neke informacije bespotrebne.

Moja T se pre neki dan iznervirala iz solfedja. Nije joj bio dobar zadatak, pa je plakala. Onda sam ja zvala nastavnicu violoncela. Ona se uhvatila žena za glavu kakve bespotrebne informacije za prvi razred muzicke. 

Direktna veza do poruke: 394
14.4.2020 17:39:42   
IvanaSK RR
Molim pišite o tome u temi o nastavi 🤣 al sve se slažem sa vama. Evo Ljisa zna bas moje muke 🤣

Direktna veza do poruke: 395
14.4.2020 19:56:51   
Mirko Svirko
Pa dobro za stariju decu je smesno. Moj sin je starijoj grupi pa oni misle da je to crno "gric i grec" to su kao bakterije. I onda eto kao znacaj pranja ruku. 

Direktna veza do poruke: 396
14.4.2020 20:07:27   
ivaMark
Mi dosli iz set_nje, cini mi se da je sada toplije nego danas u toku dana... Deca ce u devet u krevet a mama da gleda Prijatelje...po ne znam koji put 😁😁😁

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 397
14.4.2020 20:41:01   
pari
Super ivamark! Meni je T spavala bas dugo popodne tako da pre 10 necemo u krevet...

Pravila sam na kraju neke kolacice...pisacu u temi...
Ja uradila 15 min vezbe...bolje ista nego nista...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 398
14.4.2020 22:13:45   
jess021
IvaMark, gde gledas Prijatelje? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 399
14.4.2020 22:15:49   
Dragica Draga
Dobra si pari, ja nesto uopste nemam volju da vezbam, a trebala bih...
Smisljam sta za Uskrs da pravim... Aj slano cu lako, neku novu torticu bih probala, pa tragam za receptima... I tako...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here