Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 18:27:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ivana, pa zar nisi ti juce to spremala? Sad mi nista nije jasno😕 Aj vrati prethodnu stranu i procitaj 😀 jos uvek nisi ukapirala 🤣🤣
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 18:33:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess to je neko drugi pisao😀 Kod mene je trenutno muziciranje. Ja nesto sređujem. Danas sam se bas naradila.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 18:35:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ivanka je pisala na trinaestoj strani.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 18:38:59
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Sanjice, uz muziku je uvek sve lakse i lepse 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 19:48:55
|
|
|
|
jess021
|
Ahahaha, Ivana izvini, jos sam te nabedila da mi pošalješ, jao stvarno sam odlepila. Izvini molim te. Onda neka Niš salje tursiju, u pp šaljem adresu 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 19:59:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma mislila sam da si skontala kad sam napisala onu poruku da pravim i donosim za dekicu 🤣🤣 Slatko me nasmeja 😘
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 20:04:29
|
|
|
|
jess021
|
Ne, nisam uopste. Svo vreme sam ubeđena da si ti pisala
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 20:09:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hihihi 😂 Ja mogu sad da ti posaljem ovu papriku 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 20:40:14
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Gde ste mame, kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 20:54:18
|
|
|
|
flamingos
|
Evo sedim i čekam da počne kviz"Potera".Hajde ko gleda da zajedno gledamo.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 21:24:21
|
|
|
|
Nevenaa
|
Jel moze neko da mi pojasni sta znaci kad pored teme stoji ovaj zut kruzic? Ovo kao prsten? Ako znate na sta mislim 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 21:25:07
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Skroz dole ispod... Mozda da je tema zakljucana, ako ne mozes da napises post...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 21:28:12
|
|
|
|
Nevenaa
|
Nee nije tema zakljucana, ima gde jeste zakljucana sli pise da je zakljucana, a ovo stoji tako to ali nije zakljucana tema, ne kapiram sta je to.. odmah pored naziva teme stoji taj kruzic, i pored teme asocijacije stoji to ja msm
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 23:11:05
|
|
|
|
Dragica Draga
|
E nemam pojma onda o cemu pricas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 13.4.2020 23:18:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke, ovo je tema mama, a ne tema da li je tema zakljucana ili nije. Imamo posebnu temu o tome, npr. problemi na RR. Molim vas koristite pretrazivac.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 14.4.2020 0:08:12
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Onda laku noc mamama, necemo o problemima 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 14.4.2020 7:57:41
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, poranili smo, budni od 7h sem M, ona jos uvek spava. Ne znam sta cu za rucak, svakodnevno pitanje. Gde nam je mama Jo?
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 14.4.2020 9:18:31
|
|
|
|
pari
|
Baš sam se i ja pitala gde je mama jo... Mi nešto loše spavale,ona se stalno nešto budila,iako odmah zaspi,ipak zaplače svaki put,pribije se uz mene...Danas još ne znam šta ćemo...gadno neko vreme... Kako ste druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 14.4.2020 9:27:54
|
|
|
|
ivaMark
|
Jutro i od nas.... Juce kratki rukavi a danas jakne definitivno 😣😣
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 14.4.2020 9:43:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Dobro jutro, poranili smo, budni od 7h sem M, ona jos uvek spava. Ne znam sta cu za rucak, svakodnevno pitanje. Gde nam je mama Jo? Da, stvarno nema mama jo. Dobro jutro. Mi trebamo da idemo u nabavku.Jess, ja deci spremam carbonare.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 14.4.2020 9:55:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobar dan zene.. Juce prelep dan, danas kisa. Juce 22 stepena a danas 12.A taman sam juce sve jakne sklonila sa civiluka i prebacila teksas..Glava me bas boli. Nisam dobro spavala. Juce je bila sahrana ujaka mm koji je mlad covek relativno. Pa me i to pogodilo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 14.4.2020 9:57:52
|
|
|
|
pari
|
Mirko, drži se...uvek to potrese... Ja bih mogla malo da spremam, vežbam, kuvam ako uspem sve to sa njom...a možda i obučemo čizmice i jaknice pa napolje...tj.ja nemam čizme, nikad sebi nisam kupila gumene čizme...Nisam ni drvena jaja kupila...nemam u blizini knjižaru,morala bih autom.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 14.4.2020 10:02:35
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala,Pari. Bio je ''64 godiste. Ja sam nasla stiroporska jaja. U jednom marketu koji mi je u blizini. Do knjizare nisam isla. Mi danas imamo zadatak da napravimo cestitku. Juce smo pravili tj frabali jaje.A sutra korpicu. Posto nam vaspitacica svakog dana daje zadatke.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 14.4.2020 10:06:36
|
|
|
|
pari
|
Super Mirko što imate zadatke...nama vrtić šalje neke ideje šta bismo mogli da radimo i poruke od vaspitačica (čitaju priču ili prave nešto pa to snime).
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 14.4.2020 10:09:14
|
|
|
|
vonavoj
|
I nas bombarduju vaspitacice sa zadacima..batalila sam..tesko je sa njih troje raditi😂😂samo ono sto mozemo i kad mozemo..bili smo napolju puno..sad je hladno,sad bi mogli.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?