|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/20
12.4.2020 17:19:53   
flamingos

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

A trenutno to i radite ti i Dragica u temi o Recept meseca,dobitnici :) Ja cu od sutra krenuti svaku poruku koju vidim da ne pripada temi da brisem.. Pa eto,cisto da se zna 😀
Ovde Ivana❤

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 326
12.4.2020 18:11:54   
jess021
Ivana, ja sam samo rekla da drugacije necu probati 😁

Pa od cega ti je muka? Pari, onako, prosli put su bili bolji. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 327
12.4.2020 18:24:37   
Dragica Draga
Pari, svima to nekada naidje, proci ce... Kad te prodje izvini mu se i ne brigaj.
Ivana, kako si ti danas ceo dan?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 328
12.4.2020 19:46:36   
Ivanka 75
Eeee Pari, nemoj da si otisla u krevet a da se nisi bar dopisivala sa njim i izgladila sve. 😘

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 329
12.4.2020 19:52:34   
pari
Sve je ok...iskulira on mene...sreća pa me poznaje ;)

Razmišljam šta za večeru sad nešto malo za bas dve...
Nisu ništa javili za Uskrs kako će biti...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 330
12.4.2020 19:58:16   
Ivanka 75
Nije vam oboma lako Pari... 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 331
12.4.2020 21:18:51   
flamingos
Pari,ljubim te❤Ivanka,jesi li ti dobro?Ne zapitah te.Mm i ja odgledasmo seriju"Južni vetar"i sad gledam"Ja volim Srbiju"i da pričločtam šta pisaste vi,moje drugaRRke.Pozdrav svima❤

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 332
12.4.2020 21:33:11   
Ivanka 75
Ok sam Flam, hvala sto brines 😘 Ali nemoj 😘

Mi cemo juzni vetar sutra, bolje nam ide dnevno gledanje serija. Sad cemo i kviz da vratimo jer propustismo pocetak. 

Direktna veza do poruke: 333
13.4.2020 6:12:01   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: jess021

I ja sutra planiram u nabavku, da ne cekam zadnji dan. I za poklone i za sve sto nam treba za praznike.

Pari, nocas cete bolje spavati😊

Ja planiram.utorak. Danas  ce biti navala  posle vikenda. Sutra ce biti nadam se opustenija a u cetvrtak ce opet biti navala.
Sta cu danaske kufati?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 334
13.4.2020 7:46:55   
jess021
Ljiso, ja odoh jos malo pa kako bude, do 11h moram biti kuci, mm ima sastanak.

Dobro jutro, nadam se da ste dobro spavale. Ja jesam, ubacila gibanicu da se pece i pijem kafu. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 335
13.4.2020 8:28:38   
Dragica Draga
Dobar dan radni narode.
Lwpo dan u najavi, uzivajte.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 336
13.4.2020 8:34:59   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: jess021

I ja sutra planiram u nabavku, da ne cekam zadnji dan. I za poklone i za sve sto nam treba za praznike.

Pari, nocas cete bolje spavati😊

Ja planiram.utorak. Danas  ce biti navala  posle vikenda. Sutra ce biti nadam se opustenija a u cetvrtak ce opet biti navala.
Sta cu danaske kufati?

Dobro jutro. Malo sam poranila. Moram ici da kupim meso u mesari. Trebace mi za Vaskrs. U petak kad sam dosla bili su prazni tanjiri. Rece mi cika da dodjem u ponedeljak. Još neke sitnice fa kupim. Verovatno cu sutra ostatak za tortu. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 337
13.4.2020 8:41:26   
flamingos
Dobro jutro.Mm išao u nabavku,i za tortu pazario,napravila sam mu spisak.Kupio i farbu za jaja i sve ostale potrepštine.Sad sam zamesila testo za mekike,da pržim.Nadam se da ste svi dobro.Pozdrav❤

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 338
13.4.2020 9:22:01   
Dragica Draga
Dobro jutro i ovde. Krecemo sa radnim obavezama. Ucini mi se kao lep dan a ono nema sunca, malo kao i tmurno da je, ali nije hladno.

Direktna veza do poruke: 339
13.4.2020 9:34:39   
IvanaSK RR
Dobro jutro.Ja se i dalje ne osećam bas sjajno. Stomak povremeno zeza. I ja sam trebala ici u nabavku danas sa drugom,al sam odustala. Ne znam sta mi je i da li mi je nesto uopšte,a ne bih da i njega razbolim ako mi je bilo sta. Samo sam mu rekla da mi uzme jaja na nekoj tezgici a ostalo cu ja iz vise puta ovih dana u prodavnici.Muz nece doci za Uskrs tako da definitivno necu nesto posebno spremati. Njemu je i rodjendan u subotu...da je drugacija situacija pravila bih i torticu. Sada prednost dajemo jajima i mini rucku za nas troje.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 340
13.4.2020 15:32:40   
jess021
Ivancice, uzmi neki probiotik. Da nije od tursije i jaja? 🤣

Ja sam precrkla, sto bi rekao Simba. Jutros obavila nabavku, bila kod mame, posle rucak... Njih dve evo sad gledaju Kralja Lavova, a ja kuliram. Posle jos moram rernu da ribam... Smrc smrc

Direktna veza do poruke: 341
13.4.2020 15:51:56   
Dragica Draga
Kako kaze nas narod ,,sto mozes danas ostavi za sutra" haha salim se naravno. Ja sam nesto opustenija sto se tice tih kucnih poslova, sve znam kod kuce sam polako stici cu sve. Kad najave da ce malo da ukidaju zabrane onda cu pohrliti dva dana sve da sredim i to je to.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 342
13.4.2020 16:45:17   
IvanaSK RR
Ja tursiju i jaja u životu ne bih. Kao ni pihtije 🤣🤣Ma bolje mi je,a i mrzelo me da jurim apoteku danas 🙄Mislim,videcu sad kad jedem 😂

Direktna veza do poruke: 343
13.4.2020 16:59:14   
pari
Nas dve bile jutros brzinski u shop&go, kupile par stvari...posle isle u set_nju pa rucak pa smo mesile pletenicu neku pa opet u set_nju i konacno je zaspala ali tek posle 4 🙄 boze, kako ta deca nece da spavaju pa to ti je...

Smisljam sta bih slatko mogla da pravim...videla sam neki kolac sa kikiriki puterom i dzemom...razmisljam se...

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 344
13.4.2020 17:07:10   
gocic
Nisam ništa spremala sa kikiriki puterom.
Ja odmaram malo pa da spremim nesto za veceru. To ce biti projice na brzinu uvek mogu da dodju u obzir.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 345
13.4.2020 17:15:40   
princezica1
Ja cu strudlu sa dzemom, traze moji. Pari nisam cula za kombinaciju kikiriki putera i dzema.

(odgovor članu gocic)
Direktna veza do poruke: 346
13.4.2020 17:17:01   
jess021
Ivana, pa zar nisi ti juce to spremala? Sad mi nista nije jasno😕

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 347
13.4.2020 17:18:12   
Ana RR
Kikiriki puter se i jede sa džemom, po američki user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 348
13.4.2020 17:21:55   
princezica1
Ja znam za kombinaciju kikiriki putera sa cokoladom i ne bih je menjala user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 349
13.4.2020 17:22:32   
flamingos
Ivana,jesi li dobro?Ostale mame?Evo ja sedoh da čitam blic ženu i da vidim šta ste pisale.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here