Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 7:57:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Dobro jutro mamike! Bas sam lose spavala,a mali je zaspao u ponoc i u pola 8 vec spreman za akciju..Kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 8:03:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, Von, odmori malo danas, nadji vremena 😘 Ja ustadoh, moji spavaju. Da stavim tursiju da se przi pa da ih budim. I da pijem kaficu naravno 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 8:12:38
|
|
|
|
jess021
|
Ivana, kak przis tursiju?🤔 Dobri jutro, ja ustala da umesim ustipke, moji jos spavaju. Napolju bas lep dan, ne znam cime cemo se zanimati danas.. Juce dvoriste puno dece, nisam pametna, ali stvarno.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 8:17:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,ti se bas vredna od jutra,stalno mesis. Mmm,tursija,nemam je,a obozavam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 8:22:33
|
|
|
|
jess021
|
Von, ne mesim hleb jer ga bas ne jedemo, ponekad tost, onda drugacije ne znam sta bih im dala da za dorucak. Kako si ti? Ja iz tursije najviše volim luk, sargarepu i karfiol, mm m.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 8:24:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ivana, kak przis tursiju?🤔 Ocistim, operem dobro u vodi da izadje kiselina i stavim da se przi. Posle dodam jaja. Bude bas ukusno i ne oseca se da je nekad bila tursija 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 8:25:43
|
|
|
|
jess021
|
Ju, prvi put cujem, ali stvarno. Nikad nisam to probala Jela sam jaja sa lukom, ali mi to bude nesto tesko.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 8:25:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja najbolje obozavam karfiol iz tursije 😊 Mmmmmmmm, njega najpre povadimo 😉
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 8:28:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ju, prvi put cujem, ali stvarno. Nikad nisam to probala Jela sam jaja sa lukom, ali mi to bude nesto tesko. Ovo je mnogo ukusno, probaj. Ni ja ne volim jaja sa lukom, A mm obizava jaja i praziluk. Meni se od mirisa tog luka povraca kad je uprzen. Sve mogu samo luk uprzen s jajima ne podnosim. 👀👀👀👀👀👀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 8:30:30
|
|
|
|
jess021
|
Ivanka, iskreno ne znam kad cu to probati, jedino Ivana da mi posalje tursiju. Mi zimnicu ne stavljamo.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 8:32:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj karfiol iz tursije..njami..a ovako ga ne volim..i paradajz. Moracu tatu da nateram da stavi sledece godine. Jess.dobro sam,drzim se,kako koji dan👌😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 8:39:11
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro jutro narode radni. Nista spavala nisam... To bude kao zapeceno povrce, nisam nikada to radila ali cula sam za to. I danas lep dan... Uzivajte
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 8:55:07
|
|
|
|
pari
|
Vidim pise se puno... Ja nocas lose spavala...ona se budila pred jutro dosta...Sta cemo danas,nemam pojma...Cujemo se dosta sa mm, zovemo moje ili njegove, nesto mesimo... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 9:07:04
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jos danas ceo dan, sutra ce vec moci bar malo napolje. Mi cemo sutra da pokupujemo za Uskrs sta nam treba, nadam se da cu naci jaja od stiropora i razne boje.. Danas cu im dati vodene i tempere..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 9:14:55
|
|
|
|
jess021
|
I ja sutra planiram u nabavku, da ne cekam zadnji dan. I za poklone i za sve sto nam treba za praznike. Pari, nocas cete bolje spavati😊
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 9:36:26
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Joj da i poklone treba organizovati, mora nesto zeka doneti u gnezdo I ovih dana ce biti guzvanjac
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 9:53:26
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Sanjice, kakva je situacija kod vas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 10:06:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Noc je bila sa bolovima, ali ne kao ono vece. Zaboravili smo da ukljucimo ves za susenje, a oboje smo ubacivali Kod mene devojcice spavaju, a pijem kapucino i cituckam knjigu. Sto volim ovakva prolecna jutra.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 10:17:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess,koja Ivana ti salje tursiju?Ja imam kisele paprike i to dosta,verovatno ce mi propasti 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 10:20:40
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Divno Ivanka,i mi volimo prženu turšiju sa jajima,dete ne.Želim vam prijatan dan,da svi budete zdravi.Ljubim vas❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 10:26:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Jess,koja Ivana ti salje tursiju?Ja imam kisele paprike i to dosta,verovatno ce mi propasti 🙄 Pravi nesto od njih. Neku salatu. Ili napravis prebranac. Ide red pasulja, red paprika i zavrsava se sa pasuljem. Nama svima bude preukusnlo. Ups, ovo nije tema o hrani.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 10:28:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahahahaha,nije. Begamo u temu o Pricajmo o hrani. Sanjice,deca to ne vole,a ja sama da eksperimenrisem i jedem...🙄
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 10:42:37
|
|
|
|
jess021
|
Ivana, pa ti 🤣 Sanjice, pec pec. Ja ispekla ustipke, ali nesto me stomak zeza ovih dana, pa se dvoumim da li da jedem uopste.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 15:49:03
|
|
|
|
pari
|
Kako su ispali jess? Ja na kraju ništa nisam osim njoka pravila... Ja se nešto izvikala na mm, očigledno sam nervozna,a ni ne primetim...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 12.4.2020 17:10:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess,bas lepo sto si me obavestila da treba da ti posaljem tursiju. Valjda cu napraviti na jesen pa da ti ponesem za Dekicu 🤣 Meni je danas nešto lose,nocas dijareja i jutros,sada mucnina.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 12.4.2020 17:16:27 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?