Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 9:02:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro.Sanjice,ljubim.Milence,kako si ti? Jel smo pozvani na žurku?😀
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 9:04:19
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Haha, ja bih raso na neku zurku, evo ponecu i picence i meze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 9:09:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Ja sinoc zakucala u 21. Evo tek sad mesim hleb. Nisam vredna 😬 mada sam svasta od jutros ali to je kao i svako jutro nije vredno pomena hhaha... I ja bih na zurku mada mi ovde u dvoristu uznemiravamo komsije svaoodnevno hihi pustamo muziku u kolima i divljamo po dvoristu. D zvala baby na viber i pokazala joj kako su ona i Pniscrtali ceo bedem kredama baba se slognula umesto da kaze divno. Hahha jao pa to nije lepo. Mislim se u sebi zeno bili su dobri celo poslepodne 🤣 Mm jma jos šuta da iznese. Nadam se da ce danas biti gotov.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 9:31:36
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Sanjice, kako ste? Ljiso, ma mani babu, bitno da je deci bilo zanimljivo. I mi tek sad pijemo kafu, bas smo se uspavali. Juce smo nas tri bile na nekoj livadi prema Sirigu, bas nam je bilo lepo. Milena, jei napravila tortu? 😁Pari, kako ste spavali?
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 9:34:18
|
|
|
|
pari
|
Sanjice, kako ste? Jess, mi spavale dobro...od 11 do 7 bez buđenja i onda je još nastavila do pola 9...jupi! Sad razmišljam šta da zamesim.. imam svež kvasac u fižideru, načela sam ga prekjuče. Ljišo, super su se deca zabavila! Milena, i vi we lepo zabavljate :)Moj M obično ide na put ili na plažu ili u školu, to su mu igre...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 9:42:46
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Sanjice,nadam se da ste dobro.Svima koji danas slave čestitam.Naspavah se konačno.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 11:00:25
|
|
|
|
mati
|
Sanjice, javi... Nadam se da ste ok.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 11:02:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,javitw se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 11:44:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan devojke. Evo me na terasi. Mir i tisina osim sto deca skacu oko mene. Poranila sam da bi zavrsila sa testom od sinoc. Ostalo mi je tako jer mi je bilo jako lose. I onda da sredim i ostalo. Sinoc je T sredjivala kako ume dete. Posle nam je donela dve case vode i keksice na posluzavnik❤️ Uspavala sestru. Ja sam zurila da zavrsim planove i izvestaje za skolu. T je sedela sa mnom, jer nije mogla da spava, pa je citala. Kasnije je otisla. Prekukao je mm. Kao da sam videla sebe kad sam imala kontrakcije. ☹️ Samo on nije imao pauze. Citala sam po netu i dala sam mu da popije diklofenak duo. Hitnu nisam zvala jer oboje znamo ko tamo radi. Oko 3 je zaspao. Jos spava. Malo pre mi rece da ga ne boli.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 11:47:19
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro je da se smirilo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 11:48:07
|
|
|
|
pari
|
Dobro je Sanjice da ste oboje bolje! A dečica su vam divna 😊 Ja hoću da napravim neko pecivo ..videćemo da li će mi uspeti...nije ni važno ako ne uspe...igram se, učim
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 12:01:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Videcemo devojke danas. Nadam se da nece biti ovih bolova kao sinoc. Uopste nije imao naznaka da ce ga boleti. Samo ga je preseklo.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 12:05:06
|
|
|
|
princezica1
|
Sanjice sta ti znaci opaska za hitnu? Ko tamo radi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 13:29:19
|
|
|
|
flamingos
|
Super Sanjice kad je bolje.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 13:30:34
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Pari, jesi eksperimentisala? Kako je ispalo? Tj. nadam se da ti nije ispalo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 14:50:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice, dobro je kad ga ne boli vise. Ja mislim da se meni pokrenuo pesak... 😔 Desna strana izmedju kuka i rebara me tisti... Ima li jos sta ovih dana da me snadje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 14:52:06
|
|
|
|
princezica1
|
Ivanka nalivaj se cajevima. Ako je samo tistanje dobro je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 14:54:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nalivam se, nista drugo i ne radim. A tisti ima dve nedelje vec... Sad je naslo da boli, nikad nije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 14:56:17
|
|
|
|
pari
|
Joj Ivanka.. možda i od stresa. Obično nam se u tim momentima jave stare boljke... Ja pravila peciva,lepo su ispala...neke osmice sa puterom i pavlakom...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 14:57:37
|
|
|
|
princezica1
|
Nervoza isto moze da utice. Nadam se da ces biti ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 15:26:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Sanjice, dobro je kad ga ne boli vise. Ja mislim da se meni pokrenuo pesak... 😔 Desna strana izmedju kuka i rebara me tisti... Ima li jos sta ovih dana da me snadje! Iv, pa nije da ga ne boli vise. Boli ga ali ne onako kao sinoc. I malaksao je. Znaci i tebe je stislo. ☹️
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 15:45:05
|
|
|
|
vonavoj
|
I moju sestry je stislo..izgleda pesak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 15:59:16
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,ne daj se.Von,hajde i sestra da bude dobro.Šta radite?Sedoh konačno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 16:33:37
|
|
|
|
Milena18
|
Naravno da ste sve pozvane na našu žurku, devojke. Mi svakog dana proslavljamo nečiji rođendan. Jess, tortu smo danas preskočile, ali su zato svi na brodu piškili po više puta, napili se soka 😊 Sanjice, Ivanka, da što pre bude dobro! Ja pravim sutlijaš, moji se igraju napolju, pridružiću im se čim završim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 16:41:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajjj sutlijas! Super ideja za! I meni se cini da stres radi svoje. Jer je sve ostalo ok. A d izvinete, svaki put kad odem u wc pogledam sta je izaslo iz mene 😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?