Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 17:54:53
|
|
|
|
pari
|
Meni T nije htela da spava uopšte i zaspala tek u pola 5 kad je M otišao. Biće veselo noćas. Planiram da pravim crumble sa voćem i projice...ako ne promenim u nešto drugo :) Nas dve sad same...ne znam ni kad će M doći, da li u ponedeljak ili ostane duže malo ukoliko od četvrtka već uvedu polic.čas...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 18:27:46
|
|
|
|
vocicana
|
E pa samo da se javnem,. ali sam tako vise iscrpljena od svega, od situacije, pa sam se juce lepo sa momcima druzila, ali avaj, danas zlezde malm otekle bas ispod uha, bole ga, odmah na odeljenje, laboratorija, crp 40, tako da od veceras pijemo antibiotik. Dakle energija nula!
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 19:44:02
|
|
|
|
vonavoj
|
U bre voci,pa odakle sad to? Mozda su zlezde otekle zbog boginja?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 20:02:03
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Voci, maleni ti ima boginje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 20:43:48
|
|
|
|
princezica1
|
Mali rodjendanac da ti ozdravi brzo Vocicana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 21:16:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Osisala sam i muza😂😂 Ova izolacija cini cuda,odoh u frizere😁kaze neeee..reko sedi tu😎
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 21:27:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moj ce za 10 dana da bude taman za pletenice 😂 A dever vec pustinjak 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 21:45:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Hahahaha!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 21:57:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Dugo sam imala odeljenska. Odjednom mi se slosilo, pa sam povracala. Jos mi nije dobro. Mm je isto lose. Boli ga mnogo bubreg. A kao za inat nemamo nijedan lek. Sve vreme kuka. I gde sad kad ne može nigde da sd mrda. Stavila sam laptop u krilo i legla u krevet. Moram veceras da saljem skolama.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 21:59:52
|
|
|
|
pari
|
Sanjice, držite se, da vam sutra bude bolje! Imate nešto protiv bolova i probiotik za tebe?
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 22:01:28
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Eto prilike da sredite muzeve po svom Sanjice, da vas brzo prodje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 22:06:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Sanjice, držite se, da vam sutra bude bolje! Imate nešto protiv bolova i probiotik za tebe? Probiotik nemam. Sad me brine mm. Isla sam do dvorista da uzmem praznu flasu, pa sam mu napunila vrelu vodu. Kaze mozda mu je krenuo kamencic koji je ostao. Nema taj bitan lek
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 22:14:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jao Sanjice, odakle sad to 😢 A da zovnes neku ambulantu da pitas? Mora da radi neka dezurna apoteka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 22:17:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zvacu ako bude želeo. Nadam se da ce pristati. Bas je naslo sad da se to desi.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 22:52:58
|
|
|
|
vonavoj
|
U bre sanjice,odakle sad povracanje? Nista bas protiv bolova nemate? Ja imam za pola ulice,uvek kod kuce.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 23:21:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, meni je sigurno zbog bukovace. Godinama je nisam spremala i danas je bas spremim. Nije mi ranije prijala. Kad je neko baksuz, baksuz Mm ima lek, ali ne sme sad da ga pije jer mu se povraca kad ima bolove.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 23:35:57
|
|
|
|
mati
|
Sanjice, a da zoves hitnu pomoc, da pitas za savet, mozda i dodju, da daju neku inekciju? Bas nezgodno.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 23:41:31
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.Budite svi zdravi.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 10.4.2020 23:44:17
|
|
|
|
Dragica Draga
|
O bre... Nadam se da cete uspeti da se odmorrite i naspavate i da cete ujutru biti bolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 1:31:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Sanjice, a da zoves hitnu pomoc, da pitas za savet, mozda i dodju, da daju neku inekciju? Bas nezgodno. Jos uvek ne spavamo. Vidim jos neki. Ima bolove strasne. Kaze nije ga ovoliko bolelo, ni kad je imao probleme sa time Videcu uskoro da zovem hitnu
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 1:58:20
|
|
|
|
mati
|
Sanjice, zovi obavezno. Nije za igru. Mislim da oni moraju da se odazovu
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 5:26:59
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Sanjice, javi se kad stignes. Nadam se da ste dobro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 7:59:10
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Sanjice, kako je prošla noć, jeste li dobro? Mi ustale danas malo ranije, sad slavimo rođendan lutke Sare. Na brodu 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 8:06:43
|
|
|
|
gocic
|
Dobro jutro. Sanjice, kako je prosla noc? Milena , bas lepo. Da se odmori za ovaj produzeni vikend sa porodicom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 11.4.2020 8:16:08
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Haha, Milena zvuci veoma zanimljivo zurka na brodu. Cestitamo vasoj lutki Sarin
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?