Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 7:09:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro,mame. Ja ustala pre pola sata 🙄 ako nista,makar cu kafu popiti na miru.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 7:38:32
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Ivana, poranila si😉I ja ustala pre 7h, izvadila ves iz masline, da popijem kafu pa cu da ispecem ine kupus kifle i odoh u nabavku.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 7:47:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess,od kada je krenuo ovaj haos bas imam problem sa spavanjem 🙄. Kad ti bese stize staklo za rernu? Srećno u nabavci 😂
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 8:19:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ostavio mi je muz pare, pa cu u nabavku. Idem u manji market jer mi ne treba puno. Najbitnije mi je da kupim jaja.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 8:20:45
|
|
|
|
gocic
|
Dobro jutro. Bice guzve po radnjama, ali mora se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 8:24:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam jaja resila pa sam mirna 😀 ako nista drugo,bice jaja za jelo 😂
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 8:46:03
|
|
|
|
gocic
|
Ma biće jaja. Bice i oraznika, jos malo da se smirimo i sve ce biti isto.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 8:51:15
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro jutro/dan kako kome. Vec ss otpocelo sa aktivnostima. I ja sam ustala u cik zore pa sad sela da odanem malo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 8:54:09
|
|
|
|
gocic
|
Jutros svi u akciju . Neko vreme bezveze, duva vetar.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 9:02:43
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Da, razvedrice se vec, juce kako je bilo kisno i vegrovito pa tokom dana se razvedrilo. Seecno svima u nabavci,
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 9:18:50
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,Ivana,baš si vredna.Srećna kupovina,mame.Mm sve kupio.Da sredim stan,pustim mašinu da pere itd.Pozdrav svima❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 9:39:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro mamike,vredne ste. Mene deca satru,pre ponoci se ne umire..strasno..razmisljam da malom izbacim spavanje,ako spava 2h popodne.ne moze da zaspi uvece...ustaje oko 8. I ja moram u nabavky jaja danas,ali u obliznju radnju,tu inace kupujem,nadam se da ima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 9:52:20
|
|
|
|
ivaMark
|
IZVORNA PORUKA: jess021 IvaMark, gde gledas Prijatelje? Ovde ih pustaju na TV... Deca se igraju, jos malo pa krecemo sa ucenjem. Vreme mnooogo lepse nego juce.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 10:36:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moje jos spavaju. Vratila sam se iz nabavke. Dosla sam u pravi cas dok nikog nije bilo. Sto bi rekla Ivana jaja imam, a drugo mi ne treba. Cekam da dodje postar. Treba da mi dostavi sir. Eto sira, jaja i vruce pogace. Nista nam drugo i ne treba posle Velikog posta. Napolju je granulo sunce, ali je jos hladnjikovo.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 10:54:52
|
|
|
|
vocicana
|
Ja u nabavku tek sutra ujutru, sto bi rekli, sabajle da podranim, znaci ustajanje u 6:30 da idem kao polozajnik da sacekam da me puste da udjem. Videcemo sta ce i kako biti. Dete je dobro, msm bolje malo, danas bi valjalo otici do dispanzera i uzeti nastavak terapije kao i upute za krv.
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 10:58:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro... Danas kooonacno doruckovali pre 10h 😂 Ivka po naredbi cita knjigu, mm izvrdava zamenu sijalica na terasi a i ja gluvarim. Pohovane paprike ce biti za rucak... Tesko da ce biti ribe za rucak u petak... Ribarnice krcate... Imamo tunjevinu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 11:08:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam narucila ribu za petak,uspela sam..tako da sam mirna za rucak.sreca! Voci,a sta je malenom?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 11:17:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Dobro jutro... Danas kooonacno doruckovali pre 10h 😂 Ivka po naredbi cita knjigu, mm izvrdava zamenu sijalica na terasi a i ja gluvarim. Pohovane paprike ce biti za rucak... Tesko da ce biti ribe za rucak u petak... Ribarnice krcate... Imamo tunjevinu. Ivanka, sto po naredbi cita knjigu?
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 13:11:03
|
|
|
|
pari
|
Mi isle napolje da T vozi trotinet, lepo je bas napolju... Smisljam sta cu praviti za Uskrs tj.ovih dana...
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 16:13:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,meni nesto hladno bilo napolju. Kome trebaju jaja,ja imam sad 110kom..odlepila sam..mm me nista,ali nista ne slusa..napravim mu spisak za radnju i kazem JA cu kupiti jaja,i u 12h mu posaljem da sam kupila 50kom..i on me sad zove i kaze kupio sam 60kom...gadjacu ga kad dodje.majke mi..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 16:18:39
|
|
|
|
pari
|
Gađaj ga sa jedno 10tak jaja ;) Vidi da nekome daš/prodaš ko ti je u blizini, ko može da dođe po to...da ne propadnu bezveze... Ja ću verovatno sutra u nabavku, treba nam i mesa i svega...M treba da nam stigne uskoro, od petka je kod tate. Jedva čekamo da stigne. Kuriri se ne javljaju, danas su trebali da mi stignu i waikiki i srbotrade..
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 16:25:34
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Von,nasmeja me😀Nemoj da nam deliš,već jedno po jedno kad naiđe i eto rešenja.Šalim se.Mm u kupovini nije omanuo.Pratio je uputstva i sve je u redu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 16:39:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Joj,meni nesto hladno bilo napolju. Kome trebaju jaja,ja imam sad 110kom..odlepila sam..mm me nista,ali nista ne slusa..napravim mu spisak za radnju i kazem JA cu kupiti jaja,i u 12h mu posaljem da sam kupila 50kom..i on me sad zove i kaze kupio sam 60kom...gadjacu ga kad dodje.majke mi.. Daj dole tvojima. Sestra ti je blizu. Napravi neku tortu, ofarbaj jaja i eto resenja. Ja sam presađivala neko cvece. Sutra idem da dokupim zemlju i jos neke cveckice i dosta od mene.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 15.4.2020 16:48:22 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 17:30:56
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Pa bar sa jajima uvek nesto mozes da pravis. Haha, 110 jaja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/20 15.4.2020 18:44:19
|
|
|
|
gocic
|
Moze da farbaju i deca Von. Da se igraju.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?