|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
14.4.2020 13:58:00   
daca77
I danas u Nišu ogromna gužva na ulicama i radnjama. Mm se vraćao s posla pre 1h. Kaže, ispred mesara preko 30ljudi čeka. Ispred Metroa haotično...ne razumem ljude uopšte...pre bih jela danima zapečeni krompir i pasulj bez mesa, nego da blejim ispred mesare, čekajući da uđem.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2276
14.4.2020 13:59:20   
vocicana
Juuuu Jess, akkvo crno belo meso, koliko je???? Ja ne verujem.
Ljudi meni se place od procedure ulaska u stan i pranja i brisanja svega. To me ubija. Nabavka user posted image , juce bila velika prekosutra moram po meso i slicno. Juce sam sprcala gomilu novcani za sta.
A najveca neodgovornost je ta sto se laze i kriju kontakti, govorim u pocetku, kada je krenula ova katastrofa, sto kada pitas da li su imali temp, svi sve shvataju bukvalno, kada udju za pregled, svi se sete da su pre dva tri dana imali 39.
Ja isto Milena ne znam ljude koji izlaze i druze se, svi koje poznajem strasno mnogo vode racuna. Ne razumem nista.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2277
14.4.2020 13:59:34   
pari
Milena,slažem se skroz.

Evo ja nemam zamrzivač,moram na par dana da idem...Lakše bi bilo da je sve normalno otvoreno

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 2278
14.4.2020 14:08:46   
vonavoj
Milena,kao da sam ja pisala...isto sve.

Jess.bre.zeznuli su te..koja cena?!?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2279
14.4.2020 14:09:50   
ivaMark
Takodje nemam zamrzivac, idem otprilike dva puta nedeljno i mm kad dodje za vikend obavezno skokne, jednom ili dva puta...nema guzvi ali je radno vreme normalno.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2280
14.4.2020 14:16:25   
vocicana
Ja cu morati prekosutra da poranim, da zavrsim sve sto treba. Nisam ni farbu za jaja kupila, a treba to da uradim, bice veoma jednostavno ove godine. Nemam nesto mnogo lufta sa vremenom jer radim smene, u u veliku subotu izlazim iz trece smene. Pa kako stignem, nadam se samo da u zdravlju docekamo praznik, da sve brzo prodje. Svuda su haoticne guzve.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2281
14.4.2020 14:20:56   
jess021
Von, nisu, toliko kosta. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 2282
14.4.2020 14:22:35   
vocicana
Jess previse je, stvarno su stoka teska.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2283
14.4.2020 14:58:25   
Sanjica26 RR
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ja ne idem u velike markete. Idem u malu prodavnicu u kraju. Jedino sto tamo nema brasno,kvasac i meso,ali sam to nabavila pre dve,tri nedelje. Uostalom,meso ni ne moramo jesti svaki dan. Bolje da jedemo i dva dana klot pasulj nego da se guzvam po većim radnjama i cekam u redu po sat vremena. Ovo mesa sto imam u zamrzivacu bice za Uskrs pa cu sledeće nedelje polako u nabavku 😀

Pa, da Ivana mogu i deca ovih dana na postuuser posted image

Mi smo odustali od kupovine jer je red veliki. Mm ce sutra da porani, pa ce da ide. Sad cu da probam da li kod nas funkcionise Dis online kupovina.
I ja imam mesa u zamrzivacu, ali to ce biti za Vaskrs. user posted image

Milena, skroz te razumem. Mi se ne druzimo ni sa kim, a i nasa okolina isto.

Cene u manjim marketima su kod nas vece. Ja se snabdevam mesom u jednoj mesari. Nije juce bila guzva, a taman je stiglo sveze meso. Odustajem od pravljenja neceg veceg - sto se tice dezerta. Mozda napravim samo nesto sitno slatko.

Ovo sto smo pisali o cenama jeste za temu problemi u Srbiji.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.4.2020 15:18:16 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2284
14.4.2020 17:16:18   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: princezica1

Ljiso u Sloveniji preko 1000 zarazenih, ne znam odakle ti podatak da je 7. Imaju mnogo vise testiranih od nas to jeste.

u poslednja 24h samo 7 novo zarazenih.

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 2285
14.4.2020 17:34:24   
pari
Da, Slovenija je strvarno super. I Hrvatska i Bosna su dobri skroz. Valjda će i kod nas biti bolje.

Nisu ništa javili za četvrtak znači da neće biti od četvrtka polic.čas

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2286
14.4.2020 17:38:43   
Sanjica26 RR
pari ne mora da znaci. Mozda nas iznenade. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2287
14.4.2020 17:41:00   
IvanaSK RR
Pa veceras u 19h vrhovni gostuje na tv-u. Verujem da ce nesto reci za praznike 😁

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2288
14.4.2020 17:51:21   
Sanjica26 RR
Opa. Eto nismo znali. Cekamo. Sigurno ce reci.

Direktna veza do poruke: 2289
14.4.2020 17:55:32   
Sanjalicaaa
Danas izadjem do male prodavnice u kraju, vidim ispred nema nikog. Kakva sreca! Uletim brzi unutra, a ono 20-oro ljudi u redu jedan do drugog ni centimetar rastojanja, i jos pride ostali sto jos nisu stali u red. A na vratima pise ne vise od 4 osobe.
U jednom trenutku razmisljam nema smisla da nas drze ovako zatvorene, pa mi smo civilizovani, savesni, a u drugom trenutku mislim da nas stvarno treba zatvoriti na 24h.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

Direktna veza do poruke: 2290
14.4.2020 17:59:15   
Ivanka 75
U odnosu na br stanovnika kod njih i kod nas mi smo odlicni (u odnosu i na druge drzave sa istim brojem stanovnika). 

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 2291
14.4.2020 18:10:26   
vonavoj
Sanjalice,to sam i ja rekla danas..treba nas zAtvoriti,tj.vec je kasno...agonija traje..trebalo je odavno,kad su opet rezultati uzas...

I trgovinama je bitno da zarade.a sto su svi ugrozeni,pa i njihovi zaposleni...ma...Jos me drzi bes..

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2292
14.4.2020 18:15:52   
mati
Danas u prodavnici, radnica jadna radi sa iscepanim rukavicama. Ali rukavice nosi. Jos na ulazu pise da ne primaju musterije bez maski i rukavica.
A pre neki dan mi jedna druga rekla kako joj musterija kupila rukavice, video covek da radi sa iscepanim, trknuo do apoteke i doneo joj dva para... Ali zato gazdu za to uopste nije briga.

< Poruku je uredio mati -- 14.4.2020 18:16:57 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2293
14.4.2020 18:21:30   
ivaMark
Ivanka, dodaj jos na to da je Srbija po broju testova losija od svih zemalja u regionu...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2294
14.4.2020 18:42:49   
pari
Od petka od 17h do utorka u 5h ce biti policijski cas

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2295
14.4.2020 18:46:54   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: ivaMark
Ivanka, dodaj jos na to da je Srbija po broju testova losija od svih zemalja u regionu...

To samo govori koliko smo u stvari jadni. 

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2296
14.4.2020 18:48:46   
Ivanka 75
Ali, s druge strane, ne mozemo da se merimo sa Hr i Slo koje su u Evropskoj uniji.

Vidim da smo skocili na 23000 testova. 

Direktna veza do poruke: 2297
14.4.2020 18:54:07   
flamingos
Mm obavezno masku i rukavice stavi.Slušam vesti za policijski čas-nama je stalno policijski čas😀.Nigde ne izlazimo dok ne prođe ovo ludilo.

Direktna veza do poruke: 2298
14.4.2020 19:03:13   
ivaMark
Slovenija 35900... A Bosna, Crna Gora i Makedonija nisu u EU...imaju vise testova... Ipak je Srbija jadna.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 2299
14.4.2020 19:06:54   
daca77
Eee...koliko smo bedni na jugu...formiran poseban krizni štab za Nišavski i Toplički okrug. Definitivno stvari izmakle kontroli...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here