|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
15.4.2020 12:24:02   
pari
Ja sam danas ispred banke videla puno ljudi...

Ispred radnji nisam...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 2326
15.4.2020 14:20:14   
Misha i Ljisha
Ja sam uslikala pre neki dan parking kod univera. Nakrckan haos. 

Ja cu sutra u soping. 😂 odlazem svaki dan. Al stvarno wc papira imamo taman do subote haha... i tako nekih stvari kaze mm znaci do subote smo ok a posle subote ako ne odemo u soping... (mrsko nam ici haha) 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2327
15.4.2020 15:32:54   
Lalalend
Sta mislite kada ce se otvoriti fakulteti skole itd, otpirilike?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2328
15.4.2020 16:18:17   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Red ispred Maxi-ja u centru Bg. Korono, sta cinis narodu?!!! 😣😣😣

Umesto da prodavnice rade normalno radno vreme i da se spreči gužva, mi smo sve pozatvarali.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 2329
15.4.2020 16:19:20   
pari
Da, Ana, sve nešto naopako kod nas

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2330
15.4.2020 19:43:07   
Maslacak15
kod nas od sledece nedelje prodavnice otvaraju. Do 800 kvadrata povrsine, ne i trzni centri. Skole krecu polako od 4. maja, vrtici nemam pojma, dali su neku nejasnu formulaciju koja po meni ostavlja mogucnost da drzave clanice same kroje sta i u kojoj meri. Gastronomija ostaje zatvorena! samo za poneti! I masovni dogadjaji iskljuceni do 31 avgusta !!!! ( koncerti, verovatno i bioskopi itd) Verujem da ce se bundesliga igrati ali bez publike. Videcemo.

Do 3. maja ostaje zabrana licnih kontakata i okupljanja ( u se i u svoje kljuse). Samo da prorade frizeri pa ce se lakse disati :) Oni od 4. maja isto....

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2331
15.4.2020 20:57:16   
daca77
Maslačkić, blago vama...kod nas ko zna kada i kako će ići sa popuštanjem mera. Sigurno glavni smišlja nešto, te mi nema potrebe da razmišljamo...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2332
15.4.2020 21:56:25   
Ivanka 75
Samo u Nišu za dva tri dana skoro 300 zarazenih, ko da smo posebna drzava... 😔 Da nema Nisa ne bi situacija delovala toliko lose.
Ovo je samo dokaz da ovu drzavu vode........... L(j) udi.... 😔

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2333
15.4.2020 22:10:22   
flamingos
I u našem gradu ima dosta zarženih,bar tako javiše.Vajda će sve da se sredi i završi uskoro.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2334
15.4.2020 22:17:55   
Ivanka 75
Ovo je 300 novih u Nisu, samo oko 600 je sto po bolnicama sto u privremenim bolnicama. 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 2335
15.4.2020 22:49:03   
dunja RR
U Dubaiu su 2 nedelje u 24h sata karantinu, ništa ne radi, samo neke prodavnice i apoteke, jedan član domaćinstva ide na ne znam koliko, to valjda kao u Italiji.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 2336
16.4.2020 13:51:20   
milicicak
Ja stvarno ali stvarno ne verujem! Za svaku pohvalu je sto su bili napolju iako nisu postovali razmak ali kraj me je dotukao: Jedan po jedan da ulazi i celiva ikonu pa izadjite na druga vrata...

Liturgija u doba korone
Necemo se mi izvuci iz ovoga do septembra...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2337
16.4.2020 13:55:24   
Ivanka 75
No comment... 

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2338
16.4.2020 14:11:28   
Misha i Ljisha

user posted image
Evo ja cekala u univeru. Kad me slog nije strefio. Morala jer nekih stvari samo tamo nalazim. Crkva je nista spram ovoga. A cisto sumnjam da ce svi skinuti maske za celivanje ikone pre ce biti samo naklon. Tako da ne bih ja ni toliko ostro osudjivala vernike. Prekrstis se poklonis i izadjes jedan po jedan. Kod nas drze liturgiju u dvoristu i svi su na propisanom rastojanju a bogme u univeru...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2339
16.4.2020 14:20:23   
milicicak
Ljiso, ne osudjujem ja vernike, osudjujem svestenika koji ih je pozvao na celivanje ikone. Zar je to zaista toliko neophodno? Odrzao je liturgiju u dvoristu crkve, vernici su ga culi, valjda je to dovoljno.

Kod Hrama Sv. Save uvek ima ljudi ispred male crkve, napolju su, trude se da drze rastojanje i to ne treba zabraniti. Ima ljudi koji u tome nalaze utehu u ovo odvratno vreme.
A sto se prodavnica tice, tu je do menadzmenta i zaposlenih. Ja danas bila do dm-a, velika prodavnica ali ne daju da vise od 5 ljudi bude unutra. Red ispred je veliki ali cekaju ljudi napolju

Direktna veza do poruke: 2340
16.4.2020 14:23:57   
milicicak
A i ova slika mi je slika i prilika naseg mentaliteta. Nosim ja masku, samo me smara sto me steze na nosu pa cu da je spustim. Ako ces tako da je nosis, nemoj je ni nositi! Nit ces mene zastititi ako kines nit ces sebe koliko toliko zastititi ako ja kinem... Mene mini buba zezala danas kako sam sva straftasta, al tako je kad pravilno nosis masku

Direktna veza do poruke: 2341
16.4.2020 14:26:08   
Sanjica26 RR
Sto bi rekao jedan obican građanin: U lidlu mogu da bude 150 ljudi, a u Crkvi ne sme ni 20.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 2342
16.4.2020 14:30:28   
vonavoj
Pravilno odstojanje je samo na kasi..u drugim delovima radnji je pakao..sestra je u 7h bila u Lidli,jedva je kolica nasla...

A za crkvu,nemam komentar,sad su svi vernici...Dm se jedini i kod nas pridrzava..i to na ulazu moras da dezinfikujes ryke sa njihovim sredstvom. Kaze mi mm da mu je poslovni partner u Nisu prelezao koronu,tj cela porodica..i dvoje dece..izgubili su culo ukusa..deca su najbolje prosla.

Direktna veza do poruke: 2343
16.4.2020 15:25:32   
flamingos
Mm sluša vesti i obaveštava me.Kod deteta sam u sobi,gledamo crtani i odmaram mozak od svega-uz kafu i vanilice.Samo da prođe.Žao mi i svih vernika koji bi da odu u crkvu,a to im je uskraćeno.Opet,bolje i tako,da što pre sve prođe.Sa druge strane,u prodavnicama haos,gužve,nije ni to dobro.Ne znam šta da kažem...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2344
16.4.2020 15:26:16   
degu
Meni je Bogdan dobio temperaturu 39.5. 😣 Deca iz dvorista nisu izasla vise od mesec dana, tacno od 11.3. mi ne radimo, ne idemo nigde sem u prodavnicu svaki treci dan. Idemo s maskama i rukavicama. Izuvamo se u dvoristu i dezinfikujemo djonove, sve sto kupimo prvo isprskam alkoholom, prebrisem pa unesem u kucu, niko nam ne dolazi. Cim udjemo, peremo ruke i dezinfikujemo alkoholom. I stvarno mi nije jasno kako se dete razbolelo. Zvali smo dz, kazu vlada jos neki virus...pa kako vlada, od koga je dobio? Meni stvarno nije jasno...eto ako neko ima neko logicno objasnjenje, volela bih da ga cujem. On se ne zali da ga ista boli. Temperatura za sad skace svakih 4-5 sati. 

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2345
16.4.2020 15:28:48   
Misha i Ljisha
a mozda su bakterije? Prljave ruke i sl. Urinarna infekcija? Ko zna sta moze biti ali eto i dokaz koliko se ti virusi lako prenosi ako jeste virus. Mada iskreno ja bih sada uvek posumnjala na bakterije neke. Ako nigde ne idete i ako ste sto se kaze u punoj ratnoj opremi ako i odete negde

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2346
16.4.2020 15:34:03   
jess021
Degu, od drugarice dete pre neki dan imalo temp oko 38, ali bukvalno 24h. Nikakve druge simptome nije imala. Ako bude imao i sutra odvedu ga da ga preslusaju. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 2347
16.4.2020 15:37:46   
degu
I ja sam posumljala na bakterije ali stvarno vise sva moja logika je poljuljana. Zvali smo, rekli su da skidamo temperaturu samo i da ga ne dovodimo ako.ne bude bas lose. Pitali su za kontakte, kao nismo rizicni i to je to, dalje se cujemo.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2348
16.4.2020 15:57:40   
milicicak
Degu, samo temperatura? Da li se lako skida? Ja se ne bih tripovala na kovid19, stvarno.

Ali ga odvedi sutra da mu izvade krv i daj urin na analizu, da budes mirna pre praznika. Otkud znam, jq bih tako

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 2349
16.4.2020 16:06:13   
degu
Mico samo temperatura. Njemu se nikad ne skida lako  i uvek ima temperature oko 40, tako je i sada. Instrukcije od njegove doktorke su da cekamo 3 dana i skidamo temperaturu, da ce biti dezuran neko i za praznike. Ne znam sta da mislim, ne znam kako je ijedan virus mogao dopreti do njega, jedino bakterije...ne znam ni da li rade laboratorije privatne ni kakva je procedura, bar urin da odnesem.

Direktna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here