|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/20
11.2.2020 17:34:02   
Mirko Svirko
Gde ste zene?Von, imate jos 7 dana. Bas kaslje?Neko je ovde  pisao o nekom receptu za kasalj. Cini mi se sa ovsenim pahuljicama. 
Sada je vec skoro proslo. Bolesni ozdraveli.Hvala Bogu da i nas nesto zaobidje.I sada nismo pili od sirupa nista od avgusta. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 351
11.2.2020 17:36:43   
flamingos
Super Mirko.I mi smo za sada dobro.Nadam se da će i nas nešto da zaobiđe.Ostale mame,šta se radi,jesu li mališani dobro?Hajde da pijemo kaficu.❤

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 352
11.2.2020 17:39:01   
Mirko Svirko
''Ajde Flamingos.. ja cekam da se moj mali razbudi pa pijem vec kaficu..Kako ste vi,kako je A?Mi cemo na neki rodjendan  preksutra. M je sav uzbudjen. Dosadno im je u kuci. 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 353
11.2.2020 17:46:17   
flamingos
Super je Anđela.Dosadno joj,jedva čeka da krene u školu,ako ne produže raspust.Lepo,uživaćete na rođendanu.Ljubi mališana,šta on radi?

Direktna veza do poruke: 354
11.2.2020 22:13:13   
vonavoj
Ima jos 7 dana..skuvala sam mu moj sirup i dajem mu..bolje je..Neko mi rece daa je ovo treca godina za redom da se produzava zimski raspyst u Srbiji..kao namerno se proglasi epidemija i u Vojvodini,pa moraju i raspust da prodyze.kod nas nije epidemija.tj.zakasnili su..

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 355
12.2.2020 7:17:31   
Milena18
Dobro jutro! Kako ste spavale? Kako su dečica?

Von, držim fige da kašalj što pre prođe pa da odete na operaciju kad je planirano.
M ostaje i danas sa tatom. Manje kašlje i ovaj put je izgleda prošlo bez visoke temperature. Zavidim im što će biti kod kuće. Bude im tako divno, svakog dana kad se vratim mi prepričava šta su sve radili. A meni je onog posla preko glave, ali neću sad o tome.
Želim vam lep dan, mame!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 356
12.2.2020 8:31:25   
mama Jo
Jutro..
I mi smo u klubu. J mi je taman zivnula, i prosla je sa zapusenim nosicem i malaksaloscu, a preslo je na U. Od juce popodne ima i temp., zapusen nosic, nocas je izgleda pocela da kaslje evo. Ja sam sva u groznicama. I tako.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 357
12.2.2020 8:34:16   
emicaa
Dobro jutro.Dora jos spava,srecko gleda crtani a ja jos lezim.Ona ostaje do kraja sedmice kuci.brzo ce i raspust,nisam sigutna dal od sledeceg vikenda ili sedmicu kasnije.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 358
12.2.2020 8:42:45   
pari
Joj mama jo...je l i ti imaš temp? Drži se!

M ide na izlet danas sa vrtićem tj idu na klizalište što je super. Ja danas idem da pričam sa bivšim mužem...nismo dugo...
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 359
12.2.2020 8:55:04   
flamingos
Dobro jutro Mama Jo,držite se,da što pre ozdravite.Von,Ana,jeste li dobro?Odoh do prodavnice.Zamesila sam za mini pice,a za kasnije dinstam meso i pravim pire.❤

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 360
12.2.2020 8:58:02   
vonavoj
Jutro,noc napokon bez kaslja.. dajem mu moj sirup,sinoc sam mu grudi i fitobalmom namazala,ne moze da skodi i lepo je spavao..nije kasljai.evo zato sad ja kasljem..dobro sam se i drzala 10 dana..tera me iz grla..ali iskasljem..i ja cu moj sirup..Mama jo,kuvaj sirup odmah...Flamingos,ti si vredna zena od jutra.Mi danas idemo na 18ti rodjendan..a M ce moja sestra cuvati..

Direktna veza do poruke: 361
12.2.2020 9:00:26   
flamingos
Hvala Von.Lepo se provedite.Budite zdravi❤

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 362
12.2.2020 9:32:34   
emicaa
Von kakav sirup?Lijepo se provedite

Pari i dalje mislim da tb i ti imate nevjerovatan odnos

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 363
12.2.2020 9:39:34   
vonavoj
Uprzen secer,lovorov list i zalfija..

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 364
12.2.2020 9:40:28   
pari
Emice, ne znam bas...Dosta je dobar sad jer oboje imamo druge porodice i ispunjeni smo ali oko najvaznije stvari ne uspevamo da se dogovorimo i to smatram nasim neuspehom...radi se o sreci naseg deteta...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 365
12.2.2020 10:37:39   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Vidim da je neko bolje. I ja sam bolje.

mama jo, i vama želim brzo ozdravljenje. Moje lutke jos spavaju. Kasnije vodim T na violoncelo. Drzi je nastavnica casove i preko raspusta. Stizu im danas i kreveti i radni stolovi. Trebalo je juce, ali zbog kise smo pomerili 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 366
12.2.2020 11:19:12   
mati
Von, za sta je ovaj sirup? Jesi li koristila vec, jel pomaze???

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 367
12.2.2020 11:25:13   
vonavoj
Mati,najbolji za sve vrste kaslja. 200g secera karamelizujes,2dcl vode sipas,dodas 7lovora i supena kasika zalfije,kuvas 5min..odstoji 30min..drzim u frizu,3x5ml pre jela.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 368
12.2.2020 11:30:39   
emicaa
Koliko dugo moze stajati tako?Ne bude mnogo gorko?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 369
12.2.2020 11:32:50   
Milena18
Mama Jo, da vas brzo prođe!
Von, baš ću napraviti i ja taj tvoj sirup. Pravila sam ga jednom prošle zime već, meni je on pored toga što smiruje kašalj i divnog ukusa.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 370
12.2.2020 11:37:16   
vonavoj
Kakvi gorko..200g secera..ja ga drzim u frizu po mesec dana..stavim u teglu..nema sta da se pokvari..

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 371
12.2.2020 11:42:41   
Milena18
Von, baš u frizu ili u frižideru?
Da, Emice, nije gorak uopšte i divno miriše.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 372
12.2.2020 12:00:09   
Mirko Svirko
Dobar dan,zene. Znam za ovaj sirup,spremala sam. Sueor Von da je bolje.  I lepo se provedite. Mama Jo, sada si ti bolesna? Brzo ozdravi. Mi standard ludiranje kod kuce. Flamingo,vrednice. Pozdrav za sve 💖💖💖

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 373
12.2.2020 12:10:11   
Sanidej
Jos bolje ako zalfiju prelijete vrucim sirupom, poklopite i ostavite da odstoji. Kuvanjem se razara etarsko ulje zalfije i nema bas neke koristi od nje posle.

Direktna veza do poruke: 374
12.2.2020 13:07:37   
Sanidej
Zvanicno je produzen raspust u Srbiji do 21. februara prvi radni dan je ponedeljak 24. februar.

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here