Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 10:49:19
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 A sta ti pije tm Nina?? Pije proxxed, L-arginin, vitamin C, E, Zn, ako hoces mogu da ti napisem i doze
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 10:49:49
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: jacagoga IZVORNA PORUKA: Veca77 Mi smo na Novom Beogradu!!! Sramota da ja u Bgu ne mogu da nadjem donji ves! Ma nema veze, valjda cu slucajno naleteti na neku radnju sa tim boksericama i kupiti ih!!! Tih bokserica ima na buvljaku u Pancevu, proizvodi ih svaka fabrika pamuka iz Arilja, a ima i u TC Zarkovo Bravo Jaco!!!! Taman smo ustedeli trud Mari!!! Taman cu da odem do tog TC-a. Jel to na uglu Ratka mitrovica i Radnicke?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 10:51:17
|
|
|
|
NinaMandarina
|
[/quote] Ne nosi,to smo odmah izbacili mislim nosi gaće ali ne tesne Kupa se mlakom vodom,jedna kafa na dan... ....sav mi se smusio...pa me juce pita dali ja njega volim... [/quote] I meni je mm rekao da se nece ljutiti ako ga ostavim . Stvarno su sasavi
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 10:55:28
|
|
|
|
Maza82
|
Moj muž tek treba da uradi spermogram i znam da ga je baš strah tog nalaza, uopšte ne znam kako će..
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 10:56:32
|
|
|
|
Mari86
|
Nina jedina razlika je sto je mm pio Profertil...napisi mi koliko cega pije da uporedim sa nasim... Nije to meni trud Veco,ali ako ima eto jos bolje odmah da odbacite te tesne gaće
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 10:57:48
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Moj muž tek treba da uradi spermogram i znam da ga je baš strah tog nalaza, uopšte ne znam kako će.. Verujem da ga je strah a i tebe...ali ja navijam da sve bude ok..to jest da imate puno zdravih i pokretnih plivaca!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 10:57:55
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Moj muž tek treba da uradi spermogram i znam da ga je baš strah tog nalaza, uopšte ne znam kako će.. Verujem ti, nije lako, ali je bolje sto pre ga uraditi i ne misliti puno. Mi zivimo blizu lab, pa sam ja odnela uzorak popodne oko pola 6, a bili su gotovi nalazi iste veceri oko 10.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 10:59:04
|
|
|
|
Veca77
|
Kako će........ Mislis na ejakulaciju? To moye da uradi i kod kuce, pa da u roku od 15 min. donese u laboratoriju!!! Jedino morate da yakayete termin u laboratoriji kad planirate da odnesete uyorak jer se mora odmah procesuirati i analiyirati!!! Mm je to dva puta radio! Oba puta kod kuce. Pa onda ja trk u auto da to odnesem na vreme!!! Bilo je dosta komicno!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 10:59:05
|
|
|
|
Maza82
|
Veco draga, nisam te pitala jel kod tvog muža nalaz u redu??
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:00:12
|
|
|
|
NinaMandarina
|
E ovako: proxeed-1 kesica C-500 mg E-150 mg Zn-14 mg L-arginin-2 g Sve to i ujutru i uvece
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:00:45
|
|
|
|
Veca77
|
Nalazi mu bas i nisu nesto extra ali su u granicama ref. vrednosti. Evo sad cu da otkucam ovaj poslednji koji smo radili sredinom oktobra.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:01:38
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina E ovako: proxeed-1 kesica C-500 mg E-150 mg Zn-14 mg L-arginin-2 g Sve to i ujutru i uvece Zapisala!! Moracu da proverim kako mm pije... Veco stvarno kakvi su nalazi kod tm?? nisam videla da si pisala...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:01:38
|
|
|
|
Maza82
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Maza82 Moj muž tek treba da uradi spermogram i znam da ga je baš strah tog nalaza, uopšte ne znam kako će.. Verujem da ga je strah a i tebe...ali ja navijam da sve bude ok..to jest da imate puno zdravih i pokretnih plivaca!! Hvala ti draga Mari A gdje nam je Dudu, nema je
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:02:53
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Inace te dve kesice proxeeda sadrze: L-karnitin -3450 mg fruktoza-2000 mg acetil L-karnitin-1000 mg C-180 mg Q10-40 mg Zn-20 mg folna kis-4000 mkg selen-100 mkg B12-3 mkg Au, bas se umorih od kucanja
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:05:49
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 IZVORNA PORUKA: jacagoga IZVORNA PORUKA: Veca77 Mi smo na Novom Beogradu!!! Sramota da ja u Bgu ne mogu da nadjem donji ves! Ma nema veze, valjda cu slucajno naleteti na neku radnju sa tim boksericama i kupiti ih!!! Tih bokserica ima na buvljaku u Pancevu, proizvodi ih svaka fabrika pamuka iz Arilja, a ima i u TC Zarkovo Bravo Jaco!!!! Taman smo ustedeli trud Mari!!! Taman cu da odem do tog TC-a. Jel to na uglu Ratka mitrovica i Radnicke? To je TC preko puta tog, gde je i video klub Zabac
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:06:49
|
|
|
|
Veca77
|
Dakle, nalazi mm od 13.10: ref. vrednosti koagulacija nije ispraceno likvefakcija nije ispraceno izgled belicast volumen 3.5 2-7 ml Ph 8 7-8 Br. spermatozoida 60 x 10*6/ml broj spermatozoida 210 x 10*6/ml progresivno pokretni 35% 25-100 nepokretni 60% leukociti 2-3 0-15 viskoznost normalna normalne forme 68% 60-100 abnormalne forme 32% 0-40 Scg. glava 5% scg. vrat 7% Scg rep 20% trajanje apstinencije 3 dana
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:07:30
|
|
|
|
Veca77
|
Jaco, srce si !!! Hvala ti!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:09:30
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Jaco, srce si !!! Hvala ti!!! Ja sam tu kupovala ili na buvljaku u PA 5 red. Nema na cemu
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:09:59
|
|
|
|
Maza82
|
Možda je glupo pitanje, ali negdje sam pročitala kakav treba da izgleda sperma, boja, količina i td... E sad da li se može recimo golim okom primjetiti nešto???
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:10:01
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Dakle, nalazi mm od 13.10: ref. vrednosti koagulacija nije ispraceno likvefakcija nije ispraceno izgled belicast volumen 3.5 2-7 ml Ph 8 7-8 Br. spermatozoida 60 x 10*6/ml broj spermatozoida 210 x 10*6/ml progresivno pokretni 35% 25-100 nepokretni 60% leukociti 2-3 0-15 viskoznost normalna normalne forme 68% 60-100 abnormalne forme 32% 0-40 Scg. glava 5% scg. vrat 7% Scg rep 20% trajanje apstinencije 3 dana Meni ovo izgleda dobro, samo malo da se poveca pokretljivost
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:11:27
|
|
|
|
Mari86
|
Veco pa fini su vam nalazi,malo imate vise nepokretnih ?? Nego recite mi sada kada smo vec ovde,zasto ima dva puta br.spermatozoida???I kod mm je tako i ja ne znam zasto?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:11:58
|
|
|
|
Veca77
|
Nina, i meni se tako cini!!! Zato ja mm teram da pije cink i da jede po saku bundevinih semenki na dan! Jurim ga i sa propolisom i maticnim mlecom, ali on to ne voli!!! Zato ja to pijem za oboje!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:13:39
|
|
|
|
Veca77
|
To sam ja pogresila u kucanju! Treba da bude Br. spermatozoida 60 x 10*6/ml broj spermatozoida 210 x 10*6/vol Izvinjavam se na zabuni!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:15:05
|
|
|
|
Maza82
|
Veco ja ništa od toga što si napisala ne razumijem jer se nisam susretala sa tim , pa ako možeš da mi prevedeš jel to dobro ili ne , jer bilo bi mi drago da je ok...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 2.12.2009 11:18:56
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Veco, kupi mu sve to u tabletama, pa ce mu onda biti lakse. Ja mm sve spremim u jednu cinijicu i on popije bez problema .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?