Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 10:47:38
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Filadendronka Sve citam, ali bolje da nista ne pisem. Samo da su deca ziva i zdrava i da mi budemo uz njih dok odrastu da mogu sami da se bore. Juce mi isto drugarica kaze da joj je tata na samrti, neki karcinom kasno otkriven. Takodje roditelji mm su umrli sa 50 godina. Sve je to jako tuzno, ali nema nazad. :( :( Moj tata se vec godinu dana bori sa tom opakom bolescu. Joj,baš mi je žao.Biće dobro,moramo da verujemo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 11:22:52
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! I ja sam izgubila mamu pre osam godina. Vrati se život u normalne tokove, jednostavno mora, ali boli i dalje. Sanjice, nadam se da će tvom tati biti dobro. Neko je spomenuo Emicu i njenog brata, i ja sam se baš pitala kako je. Ljišo, super za temperaturu! M od sinoć nismo davali sirup. Ima T i dalje, ali nije mnogo visoka i spadne bez sirupa. Još uvek kašlje i ubrzano diše, doduše, ali rekla bih da je bolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 11:26:21
|
|
|
|
flamingos
|
Život je takav...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 12:26:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milence,i vi bolesni?:(Smesko,kicma zeza i dalje. Kad radim vezbe bude ok,cim koji dan preskocim opet isto.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 12:29:45
|
|
|
|
Sanidej
|
Moja mama je jos sa mnom, a malo je falilo da bude drugacije. Kad me izludi, sto se desava cesto oko dece, pomslim da sam srecna sto je ipak tu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 12:38:53
|
|
|
|
flamingos
|
Sanidej,budi srećna sa svojom majkom,znam,naljutimo se svi ponekad ali-jedna je majka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 12:44:55
|
|
|
|
vocicana
|
Joj bre mame...i mi smo mame, nase mame su kako kada nekada najbolje, nekada najgore, ali su nase. Ja se na moju ljutim non stop za po nesto, a sve je u pravu kada prica. Skoro je i moja mama izgubila svoju mamu, toliko mi je taj osecaj smrti blizak, jer dan ne prodje da ne pomislim na babu, toliko mi nedostaje moja mirisljava, cista dusa. Samo neka smo zivi i zdravi, koliko je moguce sacuvati zdravlje. A ja sam u takvoj minus fazi da je to strasno, sada idem iz zaloscenja u fazu besa. Cekam redovnu fazu ravnodusnosti, e to nece biti dobro. Prema svemu i svima!
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 13:02:06
|
|
|
|
Sanidej
|
Vocicana, opisala si proces borbe sa gubitkom voljene osobe, to su otprilike te faze. Svaka je teska i jos teze ju je preskociti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 13:08:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja i posle 17 god ocekujem naninu glavu da se promoli kroz vrata... 😕
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 13:25:53
|
|
|
|
Sanidej
|
Ivanka skroz te razumem. Neki ljudi su jednostavno uvek tu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 13:34:51
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Sanjice drzi se. Samo oni koji se bore sa ovom opakom bolescu i njihovi bliznji znaju kako je tesko. Kako je odvratan osecaj nemoci da ucinis nista. Moja sestra je pre neki dan proslavila 25 rodjendan. Sleece nedelje zavrsava zracenje i cekamo terapiju iz inotranstva, mesecno ce kostati 5000 e. Ali samo da njoj bude bolje. Gde sve ima metastaze ne smem ni da spomenem. Ali bori se. Nadam se, iskreno se nadam da ce i ovoga puta biti pobednik isko je sada 100_x_ teze nego pre 5 godina. Nju kada bi covek video uzivo i ovako sa njenim stavovm nikada ne bi rekao koliko je bolesna. Ali zbog LVa se mora izvuci, ima samo 3 meseca. Nije u redu, nije fer da rano ostane bez mame.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 13:42:29
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Sanjice drzi se. Samo oni koji se bore sa ovom opakom bolescu i njihovi bliznji znaju kako je tesko. Kako je odvratan osecaj nemoci da ucinis nista. Moja sestra je pre neki dan proslavila 25 rodjendan. Sleece nedelje zavrsava zracenje i cekamo terapiju iz inotranstva, mesecno ce kostati 5000 e. Ali samo da njoj bude bolje. Gde sve ima metastaze ne smem ni da spomenem. Ali bori se. Nadam se, iskreno se nadam da ce i ovoga puta biti pobednik isko je sada 100_x_ teze nego pre 5 godina. Nju kada bi covek video uzivo i ovako sa njenim stavovm nikada ne bi rekao koliko je bolesna. Ali zbog LVa se mora izvuci, ima samo 3 meseca. Nije u redu, nije fer da rano ostane bez mame. Ostadoh bez reči,bože pomozi,mlada je,izboriće se i pobetdii,uživaće sa svojim detetom i svima vama.Od srca joj želim sve najboljje.Držite se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 13:45:35
|
|
|
|
Sanidej
|
Strasno. Sve izgleda nebitno kad procitam ovako nesto :(
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 13:46:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao Masnice da li je moguce posle svega. Dobila je dete i sad ovo da joj se desi. Bas mi je zao. Pisi nam kako se odvija situacija.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 13:55:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Uh Mašnice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 13:58:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dokle god se bori ima nade...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 14:06:47
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Maslacak je najbolje upoznata sa situacijom . Tesko je. Teska je borba. Ali ja sam rekla kada ona moze biti onako jaka i prolaziti hrabro kroz sve. Da se ni jednom ne pozali da je nesto boli,a evo nema snage da ustane da uzme svoje dete da ga pridrzi. Necu ni ja plakati. Nego cu joj biti podrska. Dodje i meni tesko evo kao sada dok ovo kucam Ali se stvarno trudim da ne pricam i ne mislim o tome.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 14:07:49
|
|
|
|
Sanidej
|
Metastaze otezavaju tu hrabru borbu, kao da vec nije dovoljno tesko. Mlada zena, bas velika tuga.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 14:16:45
|
|
|
|
Rosita
|
Drage moje hrabre žene! Neka je Gospod dragi uz vas i vaše najmilije! Jako potresno, iz sveg srca se molim da svi pobede .
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 14:24:33
|
|
|
|
Maraj
|
Masnice Bas mi je zao sto to prezivljavate Videla sam skoro video na fb. Pretpostavljam da ti je to sestra. U divnoj haljini. Tad joj je verovatno bio rodjendan Lepa je jako. A njen L bas lici na tvog D
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 15:00:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Masnice,svaki put kad vidim njenu sliku,tuga me obuzme..kako je lepa,kako se drzi,nosi,i da je sve tako snadje..ne mogu da verujem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 15:02:07
|
|
|
|
pari
|
Masnice,uz tebe smo i nadamo se da ce sve biti dobro! Sanjice,i uz tebe isto!
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 17:21:53
|
|
|
|
vocicana
|
Masnice, zelim vam svima sve najbolje. Strasno mi je ovo sto sam procitala.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 19:29:18
|
|
|
|
kamičak
|
Ohrabruje saznanje da je vec jednom pobedila u toj borbi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 22:12:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Uf teske teme. Stav je najbitniji cini mi se u svemu tome. Komsinica moja draga je dva puta pobedila bitku. Uvek nasmejana i pozitivna. Kad je curice muce "svojim pubertetom" ona samo kaze "neka dozivela sam da ih vidim u pubertetu"😀 Moje njakalo spava na meni. Nema temp al ga uzasno muci stomak. A dajem mu probiotik. I promenila sam sad uzeh bebilinex. Al ne vredi covece. Gasovi ga razdiru valjda. Losa mu je i stolica. Mm u Bg. Sacekacu ga pa cu onda na spavanje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
koje ime je lepse?tinad (
83%)
(
17%)
Ukupan broj glasova: 53Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!