Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 6:11:16
|
|
|
|
smeško
|
Dobro jutro! Ljisho, Milena, kako ste danas? Kako je prosla noc? Ljisho, secam se tvoje proce o panici tm. Verujem da ti je jako tesko da je izdrzis, posebno kada si vec zabrinuta. Ti si dobra mama, ne daj da te uzdrma cela situacija. Mnoge od nas bi na tvom mestu odavno skrenule.Gde je Emica? Kako joj je brat? Ico, videh na fb objavu za macu. Ali, sada ukapirah sta sam procitala. Srecan rodjendan, izvini! Maca je toliko slatko mace da sa njom sve lajkujem bez pitanja! 💖 Kako tvoja ledja? Bila kod dr?Anci, probala epilator?😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 6:39:16
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro Ljiso kako ste? Milena?. Mi ustali...naravno odmah se pali i radijator i klima. Joj sto je hladno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 7:19:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Milena, bas mi je zao za malenu Kao za baksuza probudila sam se. Sad cu da citam. Mozda se uspavam. Ledja me i dalje bole. Maraj, nama cele noci u dnevnoj radi klima. Meni je bas hladno. Ljiso, kako je dete od jutros?
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 7:40:18
|
|
|
|
Duškić
|
Vratih se da iscitam. Milena, Ljisho , Von....da sto pre ozdrave deca, ovo je vreme uzasno. Moji jos spavaju. Ja ustala pijem kafu , pa da ih spremam za vrtic uskoro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 8:05:36
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Vratih se da iscitam. Milena, Ljisho , Von....da sto pre ozdrave deca, ovo je vreme uzasno. Moji jos spavaju. Ja ustala pijem kafu , pa da ih spremam za vrtic uskoro. Dobro jutro mame,kako ste provele noć,jesu li mališani dobro?Evo pijem kaficu,malecka spava,po podne ide u školu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 8:16:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro nikalp da se javim. Uspavali se nas troje. P nema temp od nocas od 3. E sad da li ce se vratiti nemam pojma. Ali hladan je. Mm je naravno ubedjen da je to od jedne doze ab ja naravno nisam ubedjena u to ja bih najradje prestala da ga maltretiram i ne dajem mu lek. Odvratan je taj tridox. Fuj. D ocito nece u vrtic. Tj mogla bih je voditi ali mi se ne juri sad da im dajem dorucak i brzi ski spremam. Ju ne pamtim kad smo se probudili ovako kasno. U 8. Covece. Vidi se da nikom nije dobro od ovog malog 😂 ma D godinama kao svajcarski sat ustaje u pola 7. Ovo je da se utefteri u kalendar haha.. Dala sam P vec ab. Al ni sama ne znam zasto. Da se ne svadjam sa mm valjda 😀 nece mu nista biti al opet... Iddm da dodjem k sebi. Ja kad ovako kasno ustanem ne funkcionisem bas sjajno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 8:39:16
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame. Da se prijavim i ja uz kafu na poslu. Kroki sam totalno, ne znam ni koliko sam sastavila noćas zbog kašlja. Ljisho, gotovo je sad, neka ispije do kraja. Ne preispituj se, šta je tu je. Ali te razumijem, ja u ab gledam kao u đavola. Ne znam, pravo sam teška na tome i smorih se razmišljanjem da li je bilo neophodno. M je ranoranilac, kao i ja i to mi odgovara. Mi oko 7 ustajemo vikendom. Onda mi je lako organizovati sve. Maraj, nešto ne mirišem tu njegovu vaspitačicu, neka se malo prehladila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 9:11:16
|
|
|
|
smeško
|
Sjajno za T Ljisho! Kad je poceo, zavrsite. Tridox se pije u toku obroka da znas. Jeste gadan. I ja mrzim ab kad nisu potrebni, ali ne nerviraj se, jednom nije strasno. Bitno da je T pala! Duskic, do koliko sati smes da ih odvedes u vrtic? Mi do 8h. Posle ne sme. Vidim da pijes kafu u 7:40.😂 Kazi ovom inspektoru.😂😂💖 Pari, kakvo je vreme kod vas? Kod nas citave noci kisa. Hoces li moci da zivis tamo? Kako ti se svidja? Mada, logicno je da bi mogla cim je tm tamo. 😁 Dobro je sto nemas problema sa jezikom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 9:14:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Jutro i od mene pijemo kafu i kunjamo. Sreća pa je petak, još jedno ustajanje u 7 sati i tačno bih pala. Smeško, isproban Malopre sam crkla od smeha, tata mi šalje poruku i čestita mi rođendan a juče smo se uredno čuli, ispričali, treba da ide da radi na Bled pa mi pričao o detaljima itd i ja nisam ni primetila da nije spomenuo rođendan e šou!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 9:18:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vreme je dalo dušu za spavanjem. Samo kad bi mi mame mogle da spavamo.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 9:20:18
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Ana,nasmeja me,tvoj tata.Ja ostala-tačnije-ostale smo bez tate(imam sestru bliznakinju) pre,skoro pa 16 godina,ni dan danas se nismo pomirila sa time da ga nema...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 9:23:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Flamingos teško je pomiriti se sa gubitkom. Ja sam ostala bez rođene sestre pre 4 godine i mislim da nikad neću moći da prebolim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 9:24:27
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: smeško Sjajno za T Ljisho! Kad je poceo, zavrsite. Tridox se pije u toku obroka da znas. Jeste gadan. I ja mrzim ab kad nisu potrebni, ali ne nerviraj se, jednom nije strasno. Bitno da je T pala! Duskic, do koliko sati smes da ih odvedes u vrtic? Mi do 8h. Posle ne sme. Vidim da pijes kafu u 7:40.😂 Kazi ovom inspektoru.😂😂💖 Pari, kakvo je vreme kod vas? Kod nas citave noci kisa. Hoces li moci da zivis tamo? Kako ti se svidja? Mada, logicno je da bi mogla cim je tm tamo. 😁 Dobro je sto nemas problema sa jezikom. Mi ih nikad pre 8i30h ne vodimo. a ako doruckuju kuci onda u 9h.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 9:25:48
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Ana,žao mi je zbog tvog gubitka...Znam,boli...ali život je takav...Moramo dalje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 9:28:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bebi nemam ja nista protiv ab. Ako treba. Ali ubedjena sam da ne treba a dr je dala ovom logikom: jaooo pa pili steu novembru. Crveni mu se grlo ajde nece vam skoditi. A mm bi mu fao svaki puy kad ima temp ab. Ja sam u fazonu slusanja dr. Ok nam je dr stvarno. Ali da je ona rekla nepokolebljivo ovo je za ab ja bih tekla ok. Vec je ona rekla mislim da je virus al da bude pokriven sa ab. Kaze necemo ga bovkati nemojte mu raditi kks i crp
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 9:55:27
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mace. Mi ustali pre sat vremena, on se covek mnogo rano probudio, ali sam ga zamolila da jos malo spavamo, bas sam umorna, ne mogu samo spavanje da nadoknadim. Kaslje rasturaa, bas zrelo, pun je, odakle to nista mi nije jasno. Sada da pravim organizaciju, sta kako gde danas, veceras radim, juce stale nismo od kako smo dosle. Znaci strasno.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 10:01:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Tako je flamingos, mora se ići dalje. Teško je i nekako je uvek najteže kada dođu rođendani, godišnjice itd. :(
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 10:05:38
|
|
|
|
vocicana
|
Anci, znas koliko si mi draga. Samo ti saljem
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 10:07:36
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Tako je flamingos, mora se ići dalje. Teško je i nekako je uvek najteže kada dođu rođendani, godišnjice itd. :( Upravo tako...Drži se,uz tebe sam svim srcem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 10:15:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro,devojke. Ja dosla sa pesacenja,sa komsinicama obrnule nekih sedam kilometara. Sad idem da trazim lektiru 🙄 neka nova Zelenbabini darovi. Mi u vrtic mozemo dovesti decu do 08:30h tad im je doručak. Mada niko neće zameriti iako to bude kasnije. Bebilule,pijes neki sirup? Ljiso,kad si vec pocela sa ab,ja bih nastavila.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 10:21:45
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sve citam, ali bolje da nista ne pisem. Samo da su deca ziva i zdrava i da mi budemo uz njih dok odrastu da mogu sami da se bore. Juce mi isto drugarica kaze da joj je tata na samrti, neki karcinom kasno otkriven. Takodje roditelji mm su umrli sa 50 godina. Sve je to jako tuzno, ali nema nazad. :(
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 10:24:03
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Sve citam, ali bolje da nista ne pisem. Samo da su deca ziva i zdrava i da mi budemo uz njih dok odrastu da mogu sami da se bore. Juce mi isto drugarica kaze da joj je tata na samrti, neki karcinom kasno otkriven. Takodje roditelji mm su umrli sa 50 godina. Sve je to jako tuzno, ali nema nazad. :( Da,tako je...Da su deca živa i zdrava,a i mi,da ih izvedemo na pravi put.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 10:37:09
|
|
|
|
smeško
|
Ljisho, ja radije bockam. Evo jos jedne nemajke.😂 Sve mladji ljudi odlaze. Ico, kako ledja?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 10:37:36
|
|
|
|
smeško
|
Voci, je l'' produktivan kasalj?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 17.5.2019 10:39:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Sve citam, ali bolje da nista ne pisem. Samo da su deca ziva i zdrava i da mi budemo uz njih dok odrastu da mogu sami da se bore. Juce mi isto drugarica kaze da joj je tata na samrti, neki karcinom kasno otkriven. Takodje roditelji mm su umrli sa 50 godina. Sve je to jako tuzno, ali nema nazad. :( :( Moj tata se vec godinu dana bori sa tom opakom bolescu.
|
Anketa
Кажњавање децепеперутка16Да ли подржавате кажњавање деце млађе од седам година или сте више за:премлаћивање (
20%)
казна без цртаних филмова (
20%)
разговор (
60%)
Ukupan broj glasova: 5Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!