Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.7.2018 14:24:07
|
|
|
|
jess021
|
Nato, necu da ti kazem Ja volim i francuske i spanske filmove. Ova americka produkcija mi je vec dosadila.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 21.7.2018 9:18:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Da li je neko gledao? Da li je jako ,,tezak"?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 21.7.2018 10:12:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gledala sam. Meni se dopao. Nije toliko tezak. Malko sam pustila suzu, ali nista cudno za mene. Ja volim Juliu.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 21.7.2018 14:37:47
|
|
|
|
gagana83
|
Ovo je novo? Ima li na internetu? Dzulija i Oven, ne moze biti lose
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 21.7.2018 15:03:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ima, ima. Dunja i ja smo dosle do bioskopa da gledamo ovaj film, a karte su vec bile rasprodate. Gledala sam online.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 21.7.2018 15:26:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Gagana- isto to sam i ja pomislila... Moram ga odgledati sto pre 😊
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.9.2018 17:11:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Sinoć na TV - Veliko plavetnilo, dugo ga nisam gledala, divan je, priča, glumci, muzika, lokacije
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.9.2018 17:47:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam ga gledala. Bas je neobican i lep.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 23.10.2018 9:46:32
|
|
|
|
jess021
|
Sinoc sam gledala Adrift. Bas je dobar, skroz neobican kraj. Sad cekam Indivisible.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.1.2019 8:34:16
|
|
|
|
jess021
|
Gledala sam Racunovodju i Led ovih dana. Racunovodja odlican, Ben Aflek jos bolji😅 Led onako, nista posebno. Za opustanje.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.1.2019 9:31:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pre neko vece smo gledali Zbogom Kristofore Robine. Meni se dopao. Tuzan mi je. I film Ubistvo u u Orijent ekspresu. Zanimljiv je ko voli POaroa. Led sam gledala. Sto bi moj tata rekao limunada.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.1.2019 22:55:21
|
|
|
|
vocicana
|
Na Netflix-u sam u Holandiji odgledala kompletan serijal Serloka Holmsa, kao i Poaroa. Obozavam onog glumca...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.1.2019 9:56:13
|
|
|
|
jess021
|
Dajte preporuku za neki dobar film, mozda veceras nesto pogledam.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.1.2019 10:24:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo preporuke za dva filma. Jedan je danski KLIK Drugi je spanski. KLIK Oba su odlicna.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.3.2019 18:29:58
|
|
|
|
nata11
|
Jel neko gledao Balkanska medja?
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.3.2019 20:54:23
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Jel neko gledao Balkanska medja? I ja bih da cujem utiske. Vijala sam karte ali nikako nisam uspela da se organizujem da odem da pogledam... odgledala bih ga.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.3.2019 22:31:21
|
|
|
|
Sanidej
|
Daje se u bivsem Domu sindikata (sada je Kombank dvorana).
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.3.2019 8:36:40
|
|
|
|
Peace*
|
Ja sam gledala sinoć Balkansku među. Klasika naš ratni - 1999. Biković realno u sporednoj ulozi iako je kod nas na svim plakatima. Glavni glumac - bombona. Dugo traje. Konačan utisak: dopao mi se.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.3.2019 9:00:17
|
|
|
|
mirana1
|
Super. Dakle, vredi pogledati.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.3.2019 10:13:29
|
|
|
|
Sanidej
|
Ko sta radi, mi stancujemo ratne filmove. Poslednji kvalitetan film koji sam pogledala u bioskopu je "Profesionalac"..
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.3.2019 10:18:16
|
|
|
|
nata11
|
Izgubih se kod klasican ratni 😩 Ne znam jel se isplati sedeti 2 sata.
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.3.2019 10:19:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja ne volim ratne filmove. 🙄
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.3.2019 10:45:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Ni ja. Hvala, dovoljno sam svojim očima videla, ne treba mi da se prisećam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.4.2019 21:38:52
|
|
|
|
nata11
|
Odgledala Star is born. Nista manje nisam ocekivala od Lady G. Previse muzike za moj ukus, jeste dug ali je puno emocija stalo tu.
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 10.4.2019 21:57:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja volim mjuzikle, ako to lici na to? Bas sam planirala da ga gledam. Odgledala sam sa decom Povratak Mery Popins. Nije lose.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?