Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.5.2018 11:41:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Mogliiiii KLIK U oktobru premijera.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.6.2018 14:01:17
|
|
|
|
jess021
|
Jel neko gledao Girl from the train? Ja sinoc uhvatila deo, a vidim podeljena su misljenja, pa ne znam da li da nastavim veceras. Gledala sam komediju Why him? Nije losa.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.6.2018 14:04:03
|
|
|
|
MimaKos
|
Preporuka za nove Pirate sa kariba- salazarova osveta, super je
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.6.2018 14:29:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, gledala sam. Nije loš, malo je čudan ali ok.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 8:40:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Slatko sam se ismejala, mozda nije ni toliko smesna komedija ali je vrlo simpaticna. I feel pretty
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 8:47:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Noviji film?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 8:59:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Da da izasao 2018
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 9:00:38
|
|
|
|
Maraj
|
Ja ne znam kad sam zadnji put odgledala film
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 9:04:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Volim.dobre komedije moracu da ga nadjem
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 9:27:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja volim da pogledam te najnovije. Super Ljisha, hvala za preporuku!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 9:31:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Anck ima svega par scena gde am onako nasmejala, kazem vise mi je sipmatican film nego sto je smesan.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 9:32:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Sto bi rekli - za razbi-brigu
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 9:34:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
bas tako, i smesan mi je jer sam ja debela i imam te nalete "izgledam sjajno"
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 9:35:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahaahahahhahahaahha Ljishooooo Znaci mkram pogledati sad! Nadam se da ce danas biti prostora
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 9:41:39
|
|
|
|
nata11
|
Ja preporucujem Tout le monde debout ili na nasem Ljubav na tockovima. Predivna ljubavna prica tokom koje se nasmejete.
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 11:00:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Nato jesi ga gledala u bioskopu ili imaš link za online? Mada bih mogla i u bioskop malo, sa mm, preko dana, dok je S u vrtiću, kada ugrabim vremena. IZVORNA PORUKA: nata11 Ja preporucujem Tout le monde debout ili na nasem Ljubav na tockovima. Predivna ljubavna prica tokom koje se nasmejete.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 11:28:38
|
|
|
|
pari
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Jel neko gledao Girl from the train? Ja sinoc uhvatila deo, a vidim podeljena su misljenja, pa ne znam da li da nastavim veceras. Gledala sam komediju Why him? Nije losa. Meni se svideo
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 11:55:58
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nato jesi ga gledala u bioskopu ili imaš link za online? Mada bih mogla i u bioskop malo, sa mm, preko dana, dok je S u vrtiću, kada ugrabim vremena. IZVORNA PORUKA: nata11 Ja preporucujem Tout le monde debout ili na nasem Ljubav na tockovima. Predivna ljubavna prica tokom koje se nasmejete. Dunja u bisokopu za vikend. Imas ga u Cinemaplexu do 4.7. Ako si raspolozan prosetaj, prelepa prica ( prvih 10 min budes u zabludi pa se onda sasvim okrene prica, ma necu da ti pricam ) jubav dvoje odraslih ljudi koji su veoma pozitivni i mladi duhom.
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 12:45:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pre neko vece sam odgledala film The Bookshop. Bas sam ga dugo cekala. Ko voli knjige prava prica za njega.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.7.2018 12:50:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Gledala sam trejler i dopao mi se, da znaš da ću odvesti muža! IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: dunja RR Nato jesi ga gledala u bioskopu ili imaš link za online? Mada bih mogla i u bioskop malo, sa mm, preko dana, dok je S u vrtiću, kada ugrabim vremena. IZVORNA PORUKA: nata11 Ja preporucujem Tout le monde debout ili na nasem Ljubav na tockovima. Predivna ljubavna prica tokom koje se nasmejete. Dunja u bisokopu za vikend. Imas ga u Cinemaplexu do 4.7. Ako si raspolozan prosetaj, prelepa prica ( prvih 10 min budes u zabludi pa se onda sasvim okrene prica, ma necu da ti pricam ) jubav dvoje odraslih ljudi koji su veoma pozitivni i mladi duhom.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2018 14:34:24
|
|
|
|
jess021
|
Upravo odgledah franscuski film Odjednom tata, divan je ali tuzan Glumi onaj lik iz filma The intouchables, mnogo je zgodan
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2018 14:46:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja videh u najavi da se prikazuje "Mama mia" drugi deo. Ako nadjem drustvo u subotu idem. Jess, odgledacu ja ipak film i ako cu da placem.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2018 14:48:06
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, predivan je film, pogledaj. Jao ja obozavam Mama Mia!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.7.2018 15:02:45
|
|
|
|
pari
|
Jess, i ja ga gledala, divan je
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.7.2018 9:22:38
|
|
|
|
nata11
|
Francuzi prave super filmove. Ja nisam za mjuzikle. Zao mi je sto mi je promakao Voleti Eskobara. P.S. Odgledala trailer Odjednom tata. Moram pogledati za vikend. Jel on umire?
< Poruku je uredio nata11 -- 20.7.2018 9:28:35 >
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?