Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 11:24:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj, taj bris bude gotov bukvalno za sat vremena. Možda možete da pozovete i da kažete da vam urade. Sa tako visokom temperaturom vrlo je moguće da ima neke beštije u grlu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 11:31:48
|
|
|
|
pari
|
Ni ja nisam znala da moze brzi bris... Nas dve bile na koncertu za bebe,uziva je, bas je bila srecna 😊 sad se set_amo po centru...moram posle do neke radnje pa kuci nesto da napravm za jelo...sinoc sam mnogo slatkog pojela...sve sto sam imala u kuci...grrr
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 11:59:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, i ja sam u petak uvece, znaci toliko sam pojela slatkog da me je tokom noci boleo zeludac. Ja moram pod hitno da odvikavanje
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 12:04:53
|
|
|
|
pari
|
I ja bih morala na odvikavanje ali meni organizam sad bas trazi slatko...verovatno zbog umora i nervoze... Probacu u Americi da se malo odvikavam... Danas je lep san stvarno. U prognozi stoji cele sledece nedelje neka kisa,bljak...nadam se da ipak nece...
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 12:13:53
|
|
|
|
vocicana
|
Mame, treb ami pomoc oko ove posne reforme, sve sam u gram stavila po receptu, ali je ovo testo za korice mnogo retko? Jel to tako treba? Dobar dan
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 12:16:58
|
|
|
|
smeško
|
Pari, ja ne jedem danima, pa kad navalim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 12:18:05
|
|
|
|
smeško
|
Vratili se iz crkve. Narucili rostilj zabrucak, nemam gde da kuvam. Prasina u celoj kuhinji, prajmer se jos lepi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 12:24:11
|
|
|
|
Tiziana
|
Postoji brzi bris grla, sto kaze Ana za 1h je vec gotov, ali je cini mi se samo za streptokoku.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 12:30:03
|
|
|
|
jess021
|
Evo i L je kasljala celu noc, toliko da je dva puta povratila a jutros je imala 37.5 tako da cemo danas ostati kuci. Taman sam iskoristila priliku da malo sredim ormare Maraj, kad ste vec bili u lab trebalo ste uraditi kks I crp. To bude brzo gotovo.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 12:40:42
|
|
|
|
vocicana
|
Pa sta se to desilo Jess? Joj sto mi je zao. Ja kijam ne stajem vec dva dana, sline samo bistre, dete slinavo, ali nista strasno. Nadam se iskreno da ce tako i ostati!
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 13:02:57
|
|
|
|
smeško
|
Voci, tako sam i ja krenula. Zelim ti da brzo ozdravis!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 13:27:20
|
|
|
|
Rosita
|
Dobar dan. Voci, meni je ispala dobra ta torta, po receptu sam radila, sad da l baš u gram, ali dobra je. Meni je N bolje, hvala Bogu, ipak se nije "spustilo" ovaj put, sutra kontrola. Jako mi je neobično što još ne hoda, valjda što mi je stariji prohodao sa 11.5. Napolju malo stoji, kreće se uz nešto i onda počinje da puže. Odrao nove cipele na vrhu jer hoće da puže😁. Ništa njemu ne smeta da sedi u kolicima, laganim pokretima ruke pokazuje nešto i sve polaaako. Stariji sin je kolica koristio u svrhu veštog prevrtanja i okretanja točkova zarad zabave 😁. Maraj, držite se 🙁. Brzi bris je samo za streptokok. Jess, da prođe brzo! I ja jedem puno slatkog. Da makar uživam, nego sa nervozom i u hodu, najčešće. Pozdrav mame.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 13:40:10
|
|
|
|
vocicana
|
Rosi tnx, mada su mi korice nesto cmizdrave tanke strasno, ali msm da ce svakako biti ukusna.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 14:01:57
|
|
|
|
emicaa
|
Kako ste mame,nisam citala sta ste pisale. Mi smo fino spavali,David se budio u pola 5 pa nastavio do 8. Jos dvije sedmice i picimo za Bosnu,idemo autom pa se i ne radujem pretjerano 😂
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 14:23:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Ja da se javim.konacno. p krci. Ali je ok spavao. Vise ga je mucila tiba nego kasalj. Jao vise i taj stomak da covek odlepi majke mi. D mi dobila temp od vakcine. Juce sam bila na pomenu mojoj komsiki. Neko me je od vas pitao da li se saznalo ista. Ne naravno da nije a porodica je cak pokjsala i privagnog detektiva da unajmi koji im je samo rekao "imam troje dece ne smem da preuzmem taj slucaj"tako da to dovoljno govori o mogucim scenarijima. Ja sam se isplakala kao kisa. Valjda zato sto na sahrani nisam bila. Rucak pola na ringli pola u rerni. Smisljam sta cu i kako cu za P rodj. Moram videti i prognozu. Mozda u dvoristu da napravimo. A pri tom treba i dvoriste srediti. Ma posla na sve strane. Odrzala sam sad cas. I popodne sam fraj osim sto cu peglati. Poslacu mm napolje sa decom a ja cu da peglam. Mene boli grlo. Zinem na ogledalo i vidim bele tackice na grlu. Divota. Samo da ne dobijem temp jer ako sam zarafila bakterijsku infekciju grla ne ginu mi injekcije. Ima 10 god kako sam primila poslednji put bocke. Al mene to strasno uhvati. Bila sam sa klincima prepodne napolju. P poceo da besni da seda na beton travu da se bacaka kad mu nesto ne das. I hop uzmem ga i udjem u kucu i stroam ga u ogradicu. To mu je sad kazna za sve. Ne ponasas se kako dolikuje OGRADICA =kavez. Ne zanima me. Nece mene beba od godinu dana maltretirati. Il da se bojim da ce od besa sebi da razbije glavu na betonu. Naucicu ja njega. A sto Rosi kaze i mom P kolica sluze za guranje prevrtanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 14:31:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Citam sad. Opet su nam.malci bolesni. Maraj to je bas jako visoka temp. Uzas. Jess nadam se da ce i ta mala temp brzo proci. A kasalj se umiriti. Smesko i ja isto ni mirise ni ukuse ne osecam. Strasno. Isto 3 nedelje bolesna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 15:03:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Dan mame ja klasika ne stizem da pisem, svaki dan je unapred isplaniran u minut, tako da sam i umorna i neispavana. Deca nesto slinave od juce, nije strasno za sad.Inace čitavo prepodne smo bili napolju. Danas trebali da rostiljamo kod prijatelja u dvoristu, kod njih, i mm ode malopre i kao vi dodjite kad se deca probude, bas me iznervirao, razmisljam da ne idem. Pari procitala sam za misljenje centra, i bas ne znam sta bih rekla, razumem da ti je jako tesko, i smatram da dete ipak treba biti sa majkom. Neko ce sigurno biti tuzan i povredjen, to je neminovno, na zalost. Sanjice sta se desava sa tatom? Ivana soferiras li, kako ide? Ana, emice, maraj, ljiso, grlisa, i ako sam jos nekog zaboravila izvinjavam se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 16:26:01
|
|
|
|
Maslacak15
|
kod nas konacno prolece. Decaci su u dvoristu ispred zgrade a mi se ganjamo sa Anom po stanu. Ona je pravi mali toddler postala, sa trendom za mangupsko ponasanje. Penje se na sofu u sekundi ali ume i sa iste da sidje, trcka po celom stanu i samo smislja sta bi da cacka. Ali najsmesnija je sto sve zive oponasa. Kad je moj tata uzeo da se razgibava ( kao radi gimnastiku haaha) a krenula i ona- polomismo se od smeha . Nije mirnija od decaka ni malo, ali mislim da joj mozak za verbalno radi drugacije. Ona pokusava da ponavlja sto oni nikad nikad nisu hteli. Samo su petljali "kineski" dok nisu poceli tamo negde sa 17 m na primer. A ona bas gleda u usta i trudi se. Ocekujem da progovori uskoro. Mama, deda , tata, daj daj da ne i slicno sto vec sada govori ja jos ne racunam u pricu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 16:47:56
|
|
|
|
Rosita
|
N probila jedna dvojka gore, druga ce uskoro. Portikle nosimo usled silnog balavljenja. Ništa neće da jede :(. Mene želudac muči baš.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 17:16:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Iato tako i ja, uopste ne uzivam u tom slatkom nego tako usput uzimam, cak mi i ne prija, onako mehanicki samo jedem. Moram se ko trolisati. Rosi, i meni je jako bilo neobicno sto mi U nije hodala kad je napunila godinu, starija isto sa 11,5 prohodala, a U sa skoro 14... pustila se negde sa 13 i po stanu je uvezbala a kada smo izlazili napolje samo za ruku. Ali cim se pusti lakse je 😊 Maraj, da brzo prodje. Jess, kako ste?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 17:18:35
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso ja sam te pitala,bas mi je zao sto i ne znaju sta se na kraju desilo. Pa vama se blizi rodjendanko,divno Kad spominjes razbijanje glave,moj je juce opet zaradio cvorugu na celu a nije dugo. Suzi ne znam sta bih ti rekla ja kakva sam vjetica ili ne bih otisla,ili bih otisla samo da mu zvocam 😂 Maslacak kako ide privikavanje na vrtic?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 17:55:31
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame Mi danas ne izadjosmo iz kuce. L tesko spada T. Spadne na 37.7 posle sat i po od brufena i opet skoci na 39 , nakon 3 sata. Užas... Ja peglala danas. Tonu veša... Moja S samo tapse kad cuje muziku ili kad joj mi pevamo. Jako je smesna. Gledam sad da L nije mnogo blizu nje. Ak deca su to. Juce se i iskasljao u nju... e da i jezik mh je beo. Dal od T ili od grla...pohima nemam. Nije mu bio beo do sad
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 17:56:38
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi ne nerviraj se. Muskarci su to. Oni svi obozavaju da petljaju oko rostilja. Verovatno je zato otisao Voci kako torta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 18:33:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,da nema sarlah? Na telu nesto?Mi smo bili j Bgu na rodjendanu,lep dan..ali sam mrtva potpuno,organizacija,stvari..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 19:25:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi sad udjosmo unutra, devojke su ceo dan napolju, jedva su sat vremena odspavale. Ispratili mamu moju i sad evo vecera... kupanje, i nadam se lepo spavanje.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?