|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/19 [chat]
6.4.2019 15:40:50   
Maraj
Divno mama jo user posted image
user posted image za mame

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 426
6.4.2019 15:52:22   
emicaa
Mama Jo uzivajte 😊
Moja nece sigurno dolaziti dok brat ne bude gotov sa lijecenjem.A bas mi zao,Dora stalno kuka kad ce joj baba doci.
Joj sto sam nesto osamucena,cini mi se da bih zaspala cim spustim glavu na jastuk

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 427
6.4.2019 16:57:03   
Sanjica26 RR
Ni moja ne moze da dodje zbog tate. Idem sad da vidim mamu. Tatu sam obisla. Ona se rastuzila sto smo se mimoissli, pa idemo da je vidimo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 428
6.4.2019 19:08:25   
pari
Mi se vratili iz NS...bilo baš lepo...prepodne limanski park sa bratom"od tetke i sinom...pa kući ručak i igranje pa štrand dva i po sata...T prvi put bila u pesku...oduševljena :-) 

Kako ste vi?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 429
6.4.2019 21:01:50   
Maraj
Super pari user posted image
Meni L imao 39.4
Zali se na grlo.
Nismo radili bris grla do sad . Da li bi bris pokazao sta ako bi radili sutra? Mislim da ako ima neku infekc.neku upalu grla, da li bi antibiogram to pokazao?
Završio je sa ospamoxom pre 10-ak dana. Pre toga pio cefzil. I evo sad opet....

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 430
6.4.2019 21:30:05   
smeško
Maro, naravno da bi pokazao. Samo neka ne pere zubiće pre brisa i pola sata pre vađenja se ne ručka. Najbolje ujutru čim se probudi odradite bris i posle doručak. Pokazaće ti i krvna slika, a brže je.

Pari, mogu misliti kako se oduševila peskom. Pesak i ja volim. Najviše na plaži, ali da ne cepidlačim. user posted image

Emice, kako ti je brat?
Sanjice, tvoj tata je u Beogradu? Ako mu zatreba bilo šta, tu smo. I ako vama treba bilo šta, da prespavate, da mu nešto odnesemo,...

Mi smo danas ponovo pravili haos u kuhinji. Mm i tata glumili električare i trajalo čitav dan. Tek sada premazuju prakmerom stare pločice i u ponedeljak će ćale početi da lepi nove. user posted image Prašine svuda, a nemam ni gde da kuvam. Ali, ajde, biće lepše posle toga.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 431
6.4.2019 21:49:00   
Maraj
Smesko tek jutros je dobio T. Zato sam mislila da sacekam za krvnom slikom.... al definitivno cu vise izludeti sa ovakvim vikendima
Sanjam organizovane vikende AneRRuser posted image user posted image
Ana ima li teuser posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 432
6.4.2019 21:55:44   
Milena18
Ćao, mame!

M ceo dan ima temperaturu oko 39. Nurofen joj obori na 3-4 sata, pa opet  skoči. Dali smo joj pre dva sata Paracetamol, ali nikakve koristi od njega. Čekamo ponoć da joj ponovo damo Nurofen.  Uz sve to smo danas imali i goste. Ali makar je ona dobro raspoložena, evo sada i mirno spava iako je vrela.
Kako su ostala dečica? Pročitah sve što ste pisale, ali slabo sam šta zapamtila. 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 433
6.4.2019 22:13:32   
smeško
Ali ni bris ti neće stići odmah. Nemam pojma,mi nekada vadio krv odmah, nekada čekamo tri dana da vidimo da li će T proći. Kako god uradimo nama rezultati pokažu šta je u pitanju. Pretpostavljam da tome služi period inkubacije.

Milena, zar i vi? user posted image

U našoj kući ovo dete lično je najgore. Grlo me boli, sinusi zapušeni ne osećam ni kupus dok se kuva. user posted image I to traje već tri nedelje.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 434
6.4.2019 22:28:46   
Sanjica26 RR
Smesko, hvala ti puno. Kao da si mi pomoglauser posted image
Moji su na teritoriji Bg, tako da mu nose sve sto je potrebno.
Mi dodjosmo kuci. Sad tusiranje i krevet.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 435
6.4.2019 22:29:14   
Sanjica26 RR
Sva decica da ozdrave. Laku noc.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 6.4.2019 22:30:39 >

Direktna veza do poruke: 436
6.4.2019 22:49:17   
smeško
Sanjice, sve što sam napisala stoji. Tu smo.

Kad ozdravim, vodimo vas nekud kada dođete. Dok ne ozdravim ne usuđujem se da predlažem susrete sa ljudima koji imaju decu.

Direktna veza do poruke: 437
6.4.2019 22:55:13   
mama Jo
Dobro vece. Joj, ta dosadna temperatura.... M da vas sto pre prodje, ujutru da bude kao nova... Maraj, kako ti je L sada?
Mi polegasmo, svima mirna noc 😍

,,Carpe diem"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 438
6.4.2019 23:18:19   
smeško
Mama Jo, ne dođe ti kod nas. user posted image

Ali, šalu na stranu, nemoj dok ne ozdravim. Idem da se vidim malo sa mm, čitavog dana smo razdvojeni.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 439
7.4.2019 6:19:23   
vonavoj
Jutro. Vredna deca ne mare za vikend..pre 6 se probudio..a ja ustala ukocenog vrata i sa glavoboljom,juce ujutru sam se farbala,iako nije hladno,prehladila sam se..nocas mi bilo hladno,pa toplo..milina.Imali smo i juce rodjendan,imamo i danas..a dan ce mi trajati 36h kad ustanem ovako rano. 
Kako su deca sa temperaturama,dokle vise?

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 440
7.4.2019 8:05:26   
Maraj
Jutro
Mm odveo L da da bris grla
Noc uzasna. Spavali smo par puta po 20-30min. L imao T preko 40

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 441
7.4.2019 8:19:12   
eca89
Joj, Maraj nikako da vas bolestine obidju. Ajde bris ce pokazati ima li bakterija u grlu, drzi se.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 442
7.4.2019 9:04:58   
mama Jo
Dobro jutro.
Maraj, javi kakvi su rezultati.
Ljisho, kako ste vi?
Pari, gde si, nadam se da ai dobro...
Von, lepo se provedite na rodjendanima...
I mi smo lose spavali, probudim se i mislim kako cu popodne sa njima odspavati 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 443
7.4.2019 9:11:22   
lesli
Pari bas mi je krivo sto je misljenje takvo.Situacija vam bas nije zavidna. Sta god da odluce, neko ce na zalost patiti... Ali meni mnogo prirodnije da dete tog uzrasta ostane sa majkom. Grlim te puno 🤗

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 444
7.4.2019 9:12:35   
pari
Maraj, baš mi je žao...kako je sad?

Mi spavali standardno...sinoć dugo pričala sa mm pa sam se uznemirila malo...naša situacija je stvarno bljak...svima je teško jako...
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 445
7.4.2019 9:29:02   
smeško
Dobro jutro! Jedva sam spavala od J budjenja i od svog kaslja. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 446
7.4.2019 9:38:38   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Smesko,jel mozes nesto  da pijes za kašalj?
Ljiso,kako ste vi?
Maraj,bas mi je zao,ozdravite što  pre.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 447
7.4.2019 9:42:45   
Ana RR
Dobro jutro, devojke user posted image

Maraj, pa zar opet? Što mu ne uradite onaj brzi bris grla? Tako ćeš odmah znati šta je u pitanju.

Moji otišli na plivanje. Ja sedim u pidžami, pijem kafu i gledam Sve o dečaku.
Juče smo iz kuće izašli u 11 pre podne a vratili se uveče skoro u 10. Danas popodne opet u skitnju, imamo rođendan. Uveče malo da sredimo kuću i gotovo, prođe vikend.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 448
7.4.2019 10:01:24   
smeško
Odosmo u crkvu, pa se javljamo posle.

Ico, nemam sta da pijem za kasalj, kasljem zbog grla.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 449
7.4.2019 10:58:32   
Maraj
Ana ja prvi put cujem za taj brisuser posted image
L dok nije krenuo u vrtic...ma nije se nakasljao...ovo sad...uzas jedan...
Dosli su iz laba sa T 40.5
Bris tek za 2 dana

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here