|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/19 [chat]
5.4.2019 21:06:22   
pari
Ja sam u sustini se zgrozila nad naprofesionalzmom i primitivizmom...oni su nas ispitivali 6 meseci a to sto su napisali je sramota...Trazicu vestacenje obavezno,na ovome se naravno nece zavrsiti. Ja nikad nisam zelela tatu da lisim sina,samo smatram da u ovom uzrastu dete treba da bude uz majku tamo gde je majka i majka zna sta je za njeno dete najbolje. Boricu se do kraja na fer nacin,na moj nacin,da ne povredim dete ali cu se boriti za njega...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 401
5.4.2019 21:18:39   
Maraj
Pari a da spomenes da ti tom odlukom narusavaju i sadasnji brak. Mislim da malo iskarikiras a ustvari i da kazes da si sa bebom razdvojena od supruga zbog te njihove odluke. Ne znam dal bi to imalo efekta , da se spomeneuser posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 402
5.4.2019 21:28:40   
pari
Vec smo mi to rekli njima a i sudu cemo cim dodjemo do suda sto nece biti pre juna,ako i tad bude...strasno spor sistem i neefikasan...
Da vas ne smaram ovime...teska je tema...
Drzite se nocas mame! Da deca spavaju!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 403
5.4.2019 21:40:42   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: smeško

IZVORNA PORUKA: mama Jo
Ono sto moram je da odem da kupim poklon za jednu malu bebu, vec je krajnje vreme da idemo da je vidimo u BG. 😊

Divno, mama Jo, konacno dolazis kod nas?! 😂❤Ne opterecuj se poklonom, to nam ne treba.😘

😊 drage volje, mislim da bi se bas lepo druzile, tj.sigurna sam ❤

Jance, super za kredit user posted image
Bzvze sto su u skoli tako nezainteresovani, psiholog bi mogao gomilu testova da uradi sa njim, da vrlo konkretno znas gde je. I ja sam za to da odes negde ako vec o tome razmisljas, nemas sta da izgubis.

Pari, bas cesto mislim danas na tebe, bas je skroz strasno to sto prolazis. Stvarno ti saljem svu mogucu podrsku...

Izdodavali smo se na fb 😍 nisam lepo sve ni uspela da pogledam, sad cu, deca su mi danas skakala po glavi.

,,Carpe diem"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 404
5.4.2019 21:57:43   
Misha i Ljisha
Otisao djak ja se okupala i popalila masine. Moji spavaju a sad par mailove i da se cujem sa sefom. Medjutim necu nesto veliko sad raditi. Nisam nesto dobre volje. Sutra se vec daje godinu dana od kako je moja draga komsinica umrla u Americi. Zelim da idem. Nisam bila na sahrani. Tako me neka tuga obuzela i seta ne mogu da vam opisem. Bas mi nedostaje moja komsika. Srecom kad god se setim nje uvek mi se nadje i osmeh na licu.

opet mi igra oko. Mesec je krenuo navrat na nos sto se kaze. Ne znam kako cemo ga izgurati.

Pod stresom sam.

Idem da bar mailove posaljem.

Da spavaju deca nocas

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 405
5.4.2019 22:10:59   
Milena18
Dobro veče!

Pari, žao mi je što kroz to prolaziš. Grlim te i nadam se svim srcem da ćeš se izboriti.
Jance, super za kredit!
Evo i M opet kašlje, tj. danju kašljuca, ali noću baš dosta kašlje. Sinoć je povratila šlajm, pa se malo i uplašila. 
Želim vam svima mirnu noć!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 406
5.4.2019 22:12:21   
mama Jo
Ljisho secam se kad si pisala o njoj... zar je godinu dana proslo od tada?
Ljudi, jeza me hvata kad stanem i shvatim kako vreme leti.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 407
5.4.2019 22:13:15   
Misha i Ljisha
D mi se probudila veceras. Pa ona mi se nije budila ne pamtim. I NEsto kasljala i promrljala i tresla rukom. Ja se sva poplasila kad se ona probudila. O izem ti i vakcine i zivot.

Milena ovo je izgleda sezona kasljauser posted image

jeste mama jo vec godinu dana. Strasno.

Meni bas i ne leti vreme user posted image ja bih jos za nijansu brze, da ide malo brze pa onda moze da uspori hhehe...

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 5.4.2019 22:14:18 >

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 408
5.4.2019 22:27:13   
Ana RR
I meni mnogo brzo prolazi vreme. Nikad mi brže nije prošao Februar a on mi inače traje kao 3 meseca. Evo već je April, prosto ne mogu da se opasuljim.

Mene neki suvi kašalj uhvatio, već nekoliko dana ima ali uveče je najgore. Ne znam kako je ovo dete zaspalo od mene.

Pari draga, ne znam šta da kažem :( od sveg srca se nadam da sve biti onako kako želiš.

Svima želim mirnu noć user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 409
6.4.2019 1:43:05   
Misha i Ljisha
Od pola 12 se akamo. Drzimo njacemo kaslje ma svasta. Meni oci na vrh glave. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 410
6.4.2019 7:23:02   
jess021
Jutro mame! Ja pijem kafu, pa na posao.  Napolju nesto tmurno. Kasno sam zaspala, a M me probudila u 6h da pije mleko, jos sam malo dremnula i zvoni alarm. 
Pari, nemam nista pametno da ti kazem sem da budes jaka, bice to sve u redu 🤗 Dolazite li danas za Ns?Ivana, jesi isla na Vma kolima?Ljiso, kako je P?
Odoh, pa se kuckamo kasnje 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 411
6.4.2019 7:31:45   
pari
Kod nas standardno na 2h budjenje...
Oko.9 cemo nadam se krenuti za ns. Nadam se da ce biti bez vetra da mozemo napolju da budemo sto vise...
Kako ste mame?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 412
6.4.2019 8:11:41   
Maraj
Jutro mame.
Mm , L i ja u redu u sup-u za pasos. Jezive su guzve. Cekamo vec nekih 50 min.... uzas jedan...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 413
6.4.2019 8:37:25   
vocicana
Jutric, ja na poslu. Jedem bananu, moram da uzmem i nesto za dorucak, danas ceo dan sedim u ovom cumezu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 414
6.4.2019 9:03:12   
mama Jo
Dobro jutro.
Moja U skroz pobenavila sa spavanje, stalno se budi, valjda su te trojke, sta znam vise.
Maraj, haos... pa hocete uskoro doci na red? I mi treba da idemo j da produzimo pasos, ali jedna poznanica nam radi tamo pa nam javi i onda ne cekamo.
Ljisho, kako ste?
Jess, kako su tvoje devojke, ti?
Ostale mame user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 415
6.4.2019 9:17:03   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Jess,nisam jos,sin ima zakazano kod zubara za koji dan pa cu tada 😀
Ljiso,kako ste?Rosi,vi? 
Pokušavam da popijem kafu al od male dosade ne mogu nista 🙄

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 416
6.4.2019 9:23:13   
Misha i Ljisha
P drema sad. Ja slog. Znate kad sam jutros oko 5 zaspala na wc solji😂  i.ladno sam.dremala na wc solji

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 417
6.4.2019 9:24:17   
mama Jo
Haha 😂
Ja danas konacno evo mogu kafu na miru da popijem jer mi je mama tu 😁
Sinoc pred ponoc sam se bas lepo iznenadila kad sam videla da je moj recept- recept dana, ceo dan ulazim na RR i uopste nisam skontala, sad sam usla u tu temu kad ono i pre neki dan moje Gomboce bile recept dana 😂
Bas sam se obradovala 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 418
6.4.2019 9:42:16   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.
Ja sam nakrivo nasadjena. Previse imam posla, a malo vremena. Ili ja mozda imam previse ocekivanja od sebe. Pre ce biti ovo. Mm mi kaže da spustim loptu. Danas nismo kod kuce. Cekam T da se spremi, pa idemo na ples. Posle moram po novac, pa brzo da spremim deci sendvice i nama. Posle cemo po T i pravac Belgrade.
Mama jo, kompjuter voli tvoje recepte😉

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 419
6.4.2019 12:23:21   
vocicana
Sanjice lepo provedi dan, isto je i kod mene, ja isto imam prevelika ocekivanja od sebe pa cesto i od drugih.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 420
6.4.2019 13:16:52   
emicaa
Ljiso jesu li ikad otkrili sta se desilo sa njom?Sjecam se da pisala o njoj
Mm ode uspavati srecka,Dora i ja se mazuljamo.Danas je pala,poderala helanke i ogulila oba koljena.Bas ih je puno razbila.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 421
6.4.2019 13:21:16   
vocicana
Neka je, samo neka pazi sl put.
Ako samo vi uzivajte u lepom danu, ja radim, mnogo me ledja bole.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 422
6.4.2019 14:02:45   
Rosita
Dobar dan. Ja vam pisah sinoć ali nije se primilo. Došla mi je mama na vikend. 

N danas manje kašlje. Inhaliram ga pantenolom i fiziološkim. Sve se nadam izrašće iz svega ovoga, ali za to trebaju bar 3 godine, tako mi je i stariji kašljao nemilice, ali njega smo odmah lovili pulmikortom i sređivali brzo. Videću, maslačak, kako ću. Treba da idemo kod pulmologa sa rezultatima alergotesta. Bebi, imam koga na planini, ali je sad komplikovano, nema baš uslova da tamo boravim duže...
Puno pozdrava :*

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 423
6.4.2019 14:10:23   
Maraj
Dan mame
Mi zavrsili jutros u supu. Nenormalne su guzve za pasos....
L jutros poceo da kaslje. Malo pre mu izmerim T 39. Eno, sad spava. Dala sam mu i brufen. Eto, svaki vikend ista prica. Ne znam sta je vise ovo. Hoce li doci vikend a da smo svi zdravi....

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 424
6.4.2019 14:24:24   
mama Jo
O, Maraj... nadam se da nece potrajati.
Rosita, probaj da odmoris kad je vec mama dosla. I meni je mam tu, jutros je devojke vodila u park a mm i ja isli malo da lutamo. Popodne cemo da sklanjamo, a sutra cemo opet da lutamo, da iskoristimo dok je tu. Mame puno znace, donela mi svega, cuva decu.... hvala bogu na mamama ❤

Pari, kako si?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here