|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/19 [chat]
5.4.2019 9:05:32   
emicaa
Jess Dora svako jutro sama bira odjelo 😁 i u prodavnici ja nakupim onda ona odluci sta cemo kupiti.
Ja sam juce ujutru isla po zimsku obucu,bunde su jos aktivne

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 351
5.4.2019 9:35:48   
mama Jo
Dobro jutro.
I meni smeta kad ovako duva vetar, juce popodne na igralistu sam se smrzla, nocas me boleli jajnici.
Meni danas dolazi mama pa sam bas srecna, avasta sam isplanirala i vec znam da nema sanse sve to da stignem. Ono sto moram je da odem da kupim poklon za jednu malu bebu, vec je krajnje vreme da idemo da je vidimo u BG. 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 352
5.4.2019 9:51:36   
vonavoj
Dan vec,rosi ni ja te nemam na fb,ni smeska😁Nocas se M zapusio nos,jutros opet sline,guste,nece da jede jutros,vec 7 dana unazad me zeza sa hranom,da li je moguce da ga zubi toliko muce?!?!? Ej do juce ni s od sline..i sta je sad.A vreme je uzasno,sinoc sam se smrzla.Sad cu da citam sta ste pisale.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 353
5.4.2019 9:59:14   
Sanjica26 RR
Dobar dan.
Moje jos uvek spavaju. T ide posle podne, a sve je juce zavrsila sto je imala. Samo redja petice.
Ovu malu smo ostavili, jer mm mora rano da ustaje da bi je vodio. Postedela sam ga. Sinoc je dosao kasno sa puta.
Pristavila sam rucak, pa sad da vidim sta drugo treba.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 354
5.4.2019 10:00:59   
smeško

IZVORNA PORUKA: mama Jo
Ono sto moram je da odem da kupim poklon za jednu malu bebu, vec je krajnje vreme da idemo da je vidimo u BG. 😊

Divno, mama Jo, konacno dolazis kod nas?! 😂❤Ne opterecuj se poklonom, to nam ne treba.😘
Ja sam nocas popila panadol za bolove u grlu, bila sam budna dva sata. Glava me otkida. Danas ne izlazim ni na terasu. Pari, svaka tebi cas_t kako izdrzavas te probleme sa sinusima. 
Veceras, posto vec nikud ne idem, saljem svakoj pp, taman da mi nadoknadite ono sto sam izbrisala na fb. Menjam lose sa dobrim.😜

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 355
5.4.2019 10:01:58   
Maraj
Von ja imam i rosi i smeska user posted image
Izlazis mj s vremena na vreme kao predlog prijatelja. Imamo i zajednicke user posted image saljem ti zahtev cim mi se opet pojavis na fb

Uh...jess...ja sam jutros u 8 bila naelektrisana bas bas. Svi smo ustali lre 6 pa su svi imali vremena da mi dignu pritisak, do 8h user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 356
5.4.2019 10:03:06   
Sanjica26 RR
Smesko, i mene je glava bolela i ako sam popila lek. Nije mi popustila. Na kraju sam legla i od umora zaspala.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 357
5.4.2019 10:03:40   
jance
Dobar dan. Bebuska upravo zaspala, mogla bih i ja sa njom mada slaba vajda jer ce se buditi za najvise 40min. I kod na napolju je smak sveta koliko duva....

Bacila me jedna drugarica u tezak rebus. Ozbiljno se razmisljam da vodim negde Ogija na psiholosku procenu... njena mala ima 3.5 godine i procenjeno kasnjenje u razvoju od 5 meseci ( nista puno stvarno) ali kad je opisuje tacno ko da mog Ogija opisuje u tom uzrastu. Meni su stalno vikali da je on super, da mu nista ne fali, da je decak a decaci su lenji i bla bla. Sad se nosim mislju da mozda i ovi njegovi problemi u skoli pokazuju da on ima neku formu neprilagodjenosti koja bi se uz neke vezbe mogla korigovati... Mm naravno ni da cuje, on misli da je to sve normalno itd... Ne pusta me to mozganje od sinoc negde od kako smo pricali.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 358
5.4.2019 10:06:04   
smeško
Koji problemi, Jance. Sta si to primetila? 

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 359
5.4.2019 10:12:44   
Ana RR
Smeško, mene ćeš naći kod Sanjice na fb user posted image

Evo i moje dete je opet punog nosa. 5 dana je bio ok. Muka me uhvati.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 360
5.4.2019 10:18:51   
emicaa
Jance ako ti mislis da ima neki problem vodi ga.Ne slusaj ni sta tm a ni bilo koga drugog sta kazu.
Sanjice rodila si pametnicu 😊
Von ja mislim da je vrlo lako moguce da ga zubici muce.Medenjak,boli ga
Dork je jutros opet isla krv iz nosa probudilo je u pola 7.Cim krene ovaj period alergija i njoj ide krv cesto

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 361
5.4.2019 10:22:04   
smeško
Emi, tako mm ceo zivot.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 362
5.4.2019 10:23:45   
emicaa
Njoj je pocelo prosle godine.Najgore kad krene u sred noci

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 363
5.4.2019 10:28:16   
Sanjica26 RR
Emi, sva su deca pametna. user posted image
Jance, moj savet ti je ako te muci ti ga odvedi. Ne slusaj nikog. Ja nista ne propustam slucaju ako se mucim. Odmah to resavam. Bices mirnija. Ako je nesto resice se. Ako nije nista jos bolje, ali barem se neces muciti sa razmisljanjem sta ako.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 5.4.2019 10:31:37 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 364
5.4.2019 10:32:51   
smeško
Da, ja sam N vodila svojevremeno, protivno misljenju cele okoline i pedijatra. 

Emice, znam da je strasno kad krene nocu, N je poceo kao i tata. Zato ga povremeno obilazimo nocu.Sanjice, sva su deca pametna, ali T je vredna. ❤ Bez toga pamet i ne vredi.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 365
5.4.2019 10:44:05   
pari
Tuzna sam i besna....tesko mi je...dobili smo misljenje iz centra za soc.rad...lose je za mene...nista pozitivno o meni nema,toliko subjektivno napisano...pa zar je moguce??? Ja se staram o svom detetu vec skoro 3 godine, naravno tata je tu, ja sam insistirala da se vidjaju i sad mi se ovako vraca...jao boze,bas mi je tesko...placem...
Pisem kasnije

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 366
5.4.2019 10:46:58   
smeško
Jaoj, Pari. Da nema tm neku vezu u czsr?

Necu da ti stajem na muku, pisi kad mozes. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 367
5.4.2019 10:47:48   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Njoj je pocelo prosle godine.Najgore kad krene u sred noci

Emi ja sam imala problema sa tim. Sećam se da se dešavalo i dok smo živeli u Hrvatskoj ali ne tako često. Međutim, u jednom periodu kada sam bila starija, krene svakodnevno tj ujutru kada se probudim i čim podignem glavu krv samo krene da lipti. Ustajala sam iz kreveta sa rukama na nosu samo da stignem do kupatila. Znala sam da stojim iznad lavaboa po 10 minuta dok ne prestane da curi. Snimala sinuse, gledali mi kapilare, sve bilo ok. Jedan od dr mi je rekao da grickam tabletice vitamina C što sam i radila. I evo godinama već mi se nije ponovilo, da kucnem u drvo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 368
5.4.2019 10:48:38   
Ana RR
Ooo Pari draga user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 369
5.4.2019 10:52:55   
jance

IZVORNA PORUKA: smeško

Koji problemi, Jance. Sta si to primetila? 

Pa ne mogu bas da uperim prstom u nesto ali ima poteskoca u razumevanju matematike recimo u skoli sto primecujem. Skolski pedagog to pripisuje premoru ali meni se cini da je tu nesto vise. On se i dan danas boji nekih glasnih zvukova, ne bezi vise od njih ali zacepljuje usi, recimo prose godine na sajmu automobila su upalili motor unutra u hali pa smo morali da izadjemo napolje iz hale jer mu je bilo preglasno a inace apsolutno obozava motore... ima situacija kad je jednostavno u svom nekom svetu i uopste ne mozes povezati o cemu prica ( voz-stuka varijanta), recimo sinoc dok su se kupali ja udjem u kupatilo a on mi kaze kako Kika ne zna da treba jabuku da sece nozem. Reko koju jabuku, kojim nozem??? Tek mi je posle objasnio da je u pitanju jabuka i noz od sapunice... jutros je stajao pred kolima i vikao na Kiku zasto sklanja kese sa autosedista, iako ne vidim uopste u cemu je tu problem niti vidim razlog za vikanje...itd. On je ok u skoli, uciteljica talno vice da je odlican ali svi vrlo dobro znamo da ima poteskoce da se fokusira na nesto recimo... ima tu jos situacija gde se ja zapitam da li je sa njim sve ok. Sve su to neke sitnice, da odmahnes rukom i kazes, ma to je samo Ogi. On je jednostavno takav. Pa mene muci da li je stvarno takav, takog karaktera, hipersenzitivan ili sta ti ja vec znam ili tu ima jos nesto i moze da se nesto uradi, nesto pomogne da dete dostigne svoj puni potencijal ako me razumete...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 370
5.4.2019 11:00:01   
IvanaSK RR
Jance,ako smatras da treba da ga odvedes sto da ne. Nema tu razmisljanja. Odvedes,popricas sa nekim i taj neko ko je strucan ce ti reci sta treba. Ovako samo lupas glavu.
Pari,mnogo mi je zao,ne znam sta da ti kažem 😘

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 371
5.4.2019 11:18:49   
mama Jo
O, pari... mogu samo misliti kako ti je... bas mi je zao, pa kako je to moguce covece?

Jance, koji je tvoj Ogi razred? Je l' imate u skoli i pedagoga i psihologa?

,,Carpe diem"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 372
5.4.2019 11:23:30   
jance
IZVORNA PORUKA: mama Jo

Jance, koji je tvoj Ogi razred? Je l'' imate u skoli i pedagoga i psihologa?

Imamo. Ogi je sa psihologom najbolji drug, psiholog se zove Srecko i svi u skoli ga obozavaju. On je isto samo skrenuo paznju na taj njegov gubitak koncentracije iliti to sto se u nekom trenutku iskljuci i ne slusa vise. Ali za to je rekao da je samo nezreo.

Pedagogu sam ja licno skrenula paznju na taj njegov gubitak koncentracije a ona je to pripisala umoru jer je dete u boravku...

Tako da, slaba vajda od njih cini mi se...

Prvak je

< Poruku je uredio jance -- 5.4.2019 11:25:25 >

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 373
5.4.2019 11:58:25   
vonavoj
O pari,da li je moguce?!? A ti fina i tako da ti se vrati,pisi kad se smiris.Maraj,nadji me.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 374
5.4.2019 12:07:05   
smeško
Jance, razumem. Ja bih odvela dete kod psihologa da se ne grizem kasnije. Cim brines to je dovoljan razlog. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here