|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/19 [chat]
4.4.2019 20:03:48   
Maraj
Ana user posted image kakva je garnitura?!?!
Mene moji muski iznervirali.
L je pristao za rucak da jede pasulj ali tako sto ce hleb umakati u corbicu pasulja. Ok ajd, samo nek jede. I pojeo je tako 3 kriske hleba
Na kraju ga nagovorim da samo jednu kasiku uzme pasulja i on uzme i pljuneuser posted image gadi se covek na zrnce pasulja. Jao nervni slom cu dobiti od njega. Ja ne znam.da se iko gadi hrane kao on. Tako da ajd pojeo je 3 kriske hleba koje je umakao u corbicu pasulja i posle je pojeo pola tanjira spageta. Eto...jede on kolicinski. Al izbor namirnica koje jede uzasan.
E onda me iznervirao mm sto on nece da ga tera da jede. Njemu ne pada na pamet. On se najede i skloni. A ja kidam živce oko L i njegovog ne jela.
A S mi je super. Jes da je muce zubi, al.ona za sad klopa. Danas je jela i rendanu krusku(zivu) po prvi put. Do sad smo samo kuvanuuser posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 326
4.4.2019 20:17:07   
pari
Uspela sam da se ošišam i isfeniram 🙂 T bila dobra baš.. Ali sam nešto nervozna jako.. uf...bice bolje sutra...
Drzite se mame!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 327
4.4.2019 20:44:55   
vocicana
Pari svi smo danas nesto nervozni i nikakvi, ja sam sada tek me hvata. Ne mogu da verujem da je vec pms, ako jeste ovo stvarno vise nije normalno.
Rosita, daj u temi kako zamisljate forumasice neku sliku da te vidim kako izgledas. Ili hajde da se nadjemo na fb. Ako imas profil.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 328
4.4.2019 21:01:47   
mama Jo
E bravo Voci, bas sam htela da nadjem temu koga bi volele da upoznate od forumasica i da napisem Rositu, aki vec nisam napisala, a super i da je vidimo kako izgleda 😊 ja te, Rosi, nikada nisam videla... zamisljam da imas kovrdzavu kosu, onako federe, u nekoj onako smedjoj boji, da si sitna i mrsava, onako i licu mrsava, i da imas krupne oci 😊
Haha, u svakom slucaju zamisljam te kao nekog ko je mnogo kul i moderan na izgled 😊

Pari, i ja sam danas veoma napeta 😯 nervira me to stanje, i par puta sam se sklonila od dece da udahnem vazduha, i vrlo se kontrolisem da ne vicem ceo dan... valjda ce sutra biti bolje.
Tvoja devojana je divna, eto dozvolila mami frizuru, bravo malena user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 329
4.4.2019 21:18:55   
Sanjica26 RR
Gde ste? Ja cekam da ova moja cudovistanca zaspu, pa da se bacim na posao.

Pricala sam malo sa mamom. Boli me ceo dan glava. Verovatno cu pre spavanja aspirin. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 330
4.4.2019 21:25:39   
mama Jo
Moje cure zaspale. Idem da posklanjam haos sto su napravile, uzele su rolnu toalet papira i na najsitnije delice su je iskidale, to im je bio sneg, pa su se grudvale i pravile Sneska.... eno dnevna se ne vidi. Na stranu stvari okolo, i svasta jos nesto. Nadam se da cemo to brzo srediti bar jednu noc da legnem pre ponoci.
Sutra mi mama dolazi, jej 😊
Sanjice, ko vec glava boli legaj ranije, sutra ces raditi 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 331
4.4.2019 21:46:09   
Misha i Ljisha
P kuka od kako je zaspao. Od mog naleta energije nema nista 😂 D zaspala u kimonu bez vecere.  Mm hrce. Ja popalila masine. Bice ovo duga noc. 

Cas sam pomerila.za ujutru.  

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 332
4.4.2019 21:50:26   
pari
Joooj Ljisho...sve znam...
Inace T izbile obe gornje dvojke,a deluje mi da ce uskoro i donje...Zato je bila nervoznija ovih dana verovatno...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 333
4.4.2019 22:58:15   
Rosita
Mamajo, voci ❤. Šaljite mi u pp link ka vašim profilima da vas dodam. Tako ćemo :*

Deca spavaju, ja nešto teoretišem, povrh svega mome mozgu se filosofira, ah.
Lepo spavajte mame.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 334
4.4.2019 22:58:28   
mama Jo
Pari, eto razloga njenom nespavanju i nervoziranju, sigurno su zubici... nadam se da ti predstoji period spavanja.
Ljisho... joj dusa, ona mora da se preumorila kad je u kimonu zaspala...
Laku noc mame, svima mirna noc.

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 335
5.4.2019 1:29:37   
smeško
Isli smo u set_nju sa J, vodili M na trening i nazad. Zaspala kao top sa J. I sada sam budna grlo me boliiiiii. Strasno.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 336
5.4.2019 7:31:13   
vocicana
Ja sam pristigla na posao, sutra ceo dan radim. Samo da vam mahnem. Rosita, pise kasnije kada odem kuci.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 337
5.4.2019 7:51:23   
medamisko
I ja stigla na posao i to poranila. A bas neko smorno vreme.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 338
5.4.2019 7:56:50   
pari
Deluje oblacno...kad bi barem vetar duvao manje...
Kako ste mame? Von,kako glava? Ivana, Sanjice, Rosi,Maraj, Ana....

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 339
5.4.2019 8:23:41   
vocicana
Rosi poslata poruka, a ti mi poslaji zahtev. Bas se radujem. Ti si divno jedno stvorenje.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 340
5.4.2019 8:35:09   
Ana RR
Dobro jutro. Dokle će ovaj vetar da duva, baš ga ne volim.

Ja oprala kosu i čekam mm da dođe da pijemo kafu. Još malo pa da palim i poslovni laptop. Danas petak user posted image moram da napravim cheesecake kasnije, sutra je mojoj mami rođendan pa idemo na ručak i nosimo tortu. Posle toga na plivanje pa u nedelju ujutru opet plivanje, šoping i popodne na rođendan kod kumića. I gotov vikend user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 341
5.4.2019 8:38:49   
pari
Ispunjen vam je vikend Ana :-)  mi ćemo u NS sutra...nismo bili mesecima ali samo na jedan dan...

Ni ja ne volim vetar,a ni moji sinusi...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 342
5.4.2019 8:40:30   
bebilule
Ana, i mojoj je mami sutra rođendan, divan jedan datum taj 6. april. user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 343
5.4.2019 8:43:14   
vocicana
Ja imam puno rodjendana sada u aprilu ali i ovaj najvazniji.user posted image
Ana lep i sadrzajan vikend, ja sutra ceo dan radim, tako da ce momci sami da uzivaju.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 344
5.4.2019 8:50:48   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: bebilule

Ana, i mojoj je mami sutra rođendan, divan jedan datum taj 6. april. user posted image

Predivan user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 345
5.4.2019 8:57:48   
emicaa
Jutro 😊
Pari kad letite za Amerike?
Anci juce je mojoj mami bio rodjendan 😊
Ovde je juce padao snijeg,i tl bas bas padao.Cijeli dan.I danas ga ima,u vraga da ide
Dora je prekjuce isla sa skolom kod vatrogasaca,jos je pod utiscima.Penjela se na kamion,davali lm crijevo za vodu.Bas je uzivala
Srecko juce isao u onu igraonicu/vrtic sto se ide jednom sedmicno.Kratko je trajalo jer je bilo samo da djeca vide,mnogo mu se svidilo.Od avgusta krece jednom sedmicno.Pogledao me nije 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 346
5.4.2019 8:59:14   
medamisko
Emice, kad pomenes sneg , evo i meni je hladno. Ovde duva neki vetar.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 347
5.4.2019 9:01:36   
jess021
Dobro jutro! 

I u Ns duva kao blesavo, u aprilu deca nose kape. Sreca ide vikend, jest da radim ali bar one ne idu u vrtic. Dok se ujutro spetljamo, kad ih odvedem ja bih komotno mogla malo da se vratim da prilegnem. Vec su sad krenule sa necu ovo da obucem, ja necu ove carape, sto mi pomazes, mogu sama....aaaaaa😊
E pa nek mamama bude srecan divan dan!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 348
5.4.2019 9:01:57   
Maraj
Jutro
Ana user posted image švrćkate i ovaj vikend! Super. Ja bas volim da ranije organizujem i isplaniram sve. Al mm em to ne voli em nam mala deca...tako da sam za sad u manjini sto se organizacije tice.
Vetar duva nenormalno.... ne znam ni ja sta cemo danas. Mozda odem posle do Delte sa mojima

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 349
5.4.2019 9:02:07   
IvanaSK RR
Dobro jutro.Pari,hvala sto pitas dobro sam. Juce vežbali srpski,sad non stop ispitivanja i kontrolni. A sina sam htela zadaviti. Kad razmislja zna sve i samo se odjednom iskljuci i nema pojma bukvalno nista. A da me pricam koliko zezne na kontrolnim. Skoro imao kontrolni iz matematike. Mislila sam minimum cetvorka,vežbao,sve zna,a ono dobi dvojku 🙄 Bude mi krivo onda kad znam da je ucio i da zna. Al dobro,bice bolje.
Pari,sta se desava sa vizom?
Ostale mamice ljubim vas i nadam se da ste dobro.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here