|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/19 [chat]
4.4.2019 10:40:23   
Ana RR
Pari, i ja sam izvadila mleveno meso i još uvek pojma nemam šta ću sa njim. Musaku sam skoro pravila pa ona otpada.

Biće novih uspomena, naravno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 276
4.4.2019 10:45:27   
vocicana
Anci, cuftice.
Dobro jutrp mame, ja sam pozorna od jutros, ali smo u startu kasnili, uspavala sam se. Kada je pocelo srce da bije i da bije, bas sam kao blesava jurila.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 277
4.4.2019 10:46:17   
pari
Juce sam gledala Jamie kako pravi cufte pa mi to palo na pamet ali nemam sve sastojke...on samo pomesa meso i pesto i od toga pravi cuftice koje prvo ispece pa doda paradajz pelat i stavi mocarelu od gore na svaku cufticu...deluje bas dobro...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 278
4.4.2019 10:50:54   
Sanjica26 RR
Postala si pari fan James. :)

Tek sad udjoh u kucu. Usla sam na blic da donesem T kiflice (bez aditiva) iz pekare. Samo to prave bez aditiva. Bas su dobre, ali ovo je poslednji put da cu tako cesto da kupujem. Malo je jaca cena. 

Sad da ubacim u petu jer rucak nece sam da se skuva. Ja set_am svaki dan po 5 km :D Nekoliko puta na posao idem. Posto je lepo vreme sad ce i bicikla da radi. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 279
4.4.2019 10:51:24   
Sanjica26 RR
Pari, kako je mama? 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 280
4.4.2019 10:56:12   
Ana RR
Voci, i ćufte sam skoro spremala. Mislim da ću argentinski ćevap, to nisam godinama pravila a sad mi pade na pamet.

Pari, ja volim ćuftice punjene mocarelom u paradajz sosu, mljac.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 281
4.4.2019 10:59:41   
Maraj
Hmmm pa te punjene mocarwlom bas dobro zvuceuser posted image
Koju mocarelu stavljate, jel onu skupu ili neku jeftiniju varijantu user posted image
Smesko i ja vidim tvoje dopisivanje na fb
Vala neka im kazes.user posted image
Jess ja ne znam kad da gledam. Mozda bi mogla uvece kad svi zaspe al i ja tad legnem... ovako tokom dana...S jezivo muce gonje jwdinice. Jedva cekam da izbiju. Nikad nije bila ovakva

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 282
4.4.2019 11:01:59   
vocicana
A ja sam Anci tvoj rcpt odstampala sa RR sa C kuhinje, dade mi ideju.
Ne znam samo sa za prilog da im bude interesantno, ali je to sjajan recept. Hvala ti

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 283
4.4.2019 11:03:34   
Ana RR
Maraj, za punjenje je super baby mocarela mada ne znam ima li kod nas baš ta mala. Imaš da kupiš i onu što je kao dugačak valjak, ona je zgodna i za salatu npr, picu, a i za punjenje, seckaš je na komade kolike želiš.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 284
4.4.2019 11:04:50   
Ana RR
Voci, ja to jedem samo uz salatu. Danas ću zbog mojih skuvati pirinač i ispeći ću brokoli sa ljubičastim lukom.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 285
4.4.2019 11:07:33   
Sanjica26 RR
Ja te postove od Smesko ne vidim jer nemam aplikaciju Fb. Onda kad udjem preko hroma sve nesto levo. U stvari mislim da je i zbog toga sto ne pratim te grupe. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 286
4.4.2019 11:08:51   
vocicana
Pa i to ti nije lose, super dodatak, moze malo neutralne pavlake preko povrca, da sve bude toplo i extra kombinacija.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 287
4.4.2019 11:16:04   
smeško
Anci, ja volim da menjam namestaj. To uvek moze. Ne bude mi zao.Jess, saljem ti pp cim mm dodje s posla. Izbacili smo komp za sada, pa imamo samo njegov lap top. 

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 288
4.4.2019 12:25:16   
Misha i Ljisha
Ana dtavi sliku nove garniture.

P spava. Valjfa ce bar dva sata. Ja cu sad rucak i qkaficu na miru (nadam se) . Sipak se  nadam. Evo krenula da kuxam ovde i vec ga drzim. Pa odlepicu

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 289
4.4.2019 12:49:09   
Maraj
Ja izludeh sa S. Od onako dobre bebe...neverovatno koliko je muce zubi. Uspeh pasulj da skuvam , za rucak. Kad bi L hteo to da jede. Ranije je non stop.mogao pasulj. Sad kad ga vidi(ko i vecinu jela) kaze "bljak" user posted image i uz to "povraticu" . Eto....toliko o njegovom jelu....
A stvarno mi je muka vise. Svaki dan smisljam sta cu za S. Pa onda , sta bi L mogao da jede. A onda uglavim i za mm i za mene nesto. Uzas jedan...
Za sad S je najobolja. Ona krka. Mm isto. Al dodje nekad sit sa posla. Ja jedem u prolazu. A L...e od njega i njegovog biranja sta ce jesti me boli glava...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 290
4.4.2019 12:51:37   
smeško
Ljisho, saosecam. 

Maro, nama tek izbile donje jedinice. Ali, tek sada balavi jos jace. Videh, cini mi se, da je drugarica propuzala. Bravo! Mi jos idemo unazad. Lenja guza iako nije debela.😂Izbacila sam skoro sve na fb. Nema vise rasprava.🤣 Nisu to grupe, to su komentari clanaka i objava stranica, u glavnom. A nemam pojma ni otkud mi te stranice vidljive na profilu. Za vecinu sam sigurna da ih nisam lajkovala, prvenstveno zato sto mi se ne svidjaju.😣

Direktna veza do poruke: 291
4.4.2019 13:05:58   
Maraj
Smesko ona nije bila nervozna kad su joj pre mesec dana izbile donje jedinice. Tj bila je ali ne ovoliko. Sad je uzas. Trpa sve u usta. Pa povredi desni. Pa vristi...
A puzanje...puze bas bas. Posebno kad je L tu. Obozava ga. Pa krene da ga juri. Da uzima njegove igracke (autice) . Onda joj on ne da. A ona ciči od srece. Evo on ne sad u vrricu, ona ne uzima njegove igracke. Al zato kad je on tu i kad krene da ss igra...haos sa njima...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 292
4.4.2019 13:09:14   
smeško
Slatke muke! Morate k9d nas na rodjendan u junu!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 293
4.4.2019 13:21:12   
Ana RR
Maraj, gornje jedinice su malo bolnije kada izbijaju. Veće su.

Marko je krajem septembra izvadio mlečnu gornju jedinicu, evo još uvek nije do kraja izrasla stalna. Neverovatno.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 294
4.4.2019 13:23:35   
mama Jo
Mame raspisale ste se, posle cu citati. Mi iz parka ja se smozdila sva, toliko je vruce, jos sam se i natruntala evo sunce mi udarilo u glavu. Idem da kuvam corbu.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 295
4.4.2019 13:27:50   
Maraj
IZVORNA PORUKA: smeško

Slatke muke! Morate k9d nas na rodjendan u junu!

Smesko user posted image jel slavite prvi rodjendan? Ja i dalje ne znam sta cemo....mm je uvek "rano" za pricu. A ja volim sve ranije da isplanjram i ugovorim

Joj ana...jezivo kako su joj otekle desni. Kao da ce obe istog momenta da izadju. Mogu misliti kako su joj bolne desniuser posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 4.4.2019 13:29:22 >

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 296
4.4.2019 13:30:13   
Misha i Ljisha
Covece kakav rodjendan. P ima jos 2 nedelje do rodjendana ja jos nista nisam 😂😂😂

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 297
4.4.2019 13:34:03   
Sanjica26 RR
Smesko, dolazimo svi pa ti gledaj sta ces.

Haha

Direktna veza do poruke: 298
4.4.2019 14:01:34   
vonavoj
Mom jos nijedan zub,a nista i ne vidim,ne oset_im.Inace,besna sam kao ris,treci put vec idemo da primi hepatit i sinflorex,i sve ok,ne slini,ne kaslje...i tamo pakao koliko je toplo,cekali smo 1h..on se sav zarumeneo,inace tako reaguje na toplo.i kad ustane..kad ga pipnem isppd pazuha,topao,kaze dr da izmerimo temp..on 37..odlepila sam..a sve cisto.Nije dobio vakcine.Sad dodjem kuci 36.4, i nije vise crven..sad opet moli za termin,kojih nema,cekaj,vuci svu decu.nemam snage vise..a glava me ne popusta,u 8 popila brufen.

Direktna veza do poruke: 299
4.4.2019 14:10:59   
mama Jo
O, bzvze Von bas. Razumem skroz, bas se tako potrefi a tebi samo dodatno zakomplikuje.

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here