Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 15:40:50
|
|
|
|
Maraj
|
Divno mama jo za mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 15:52:22
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo uzivajte 😊 Moja nece sigurno dolaziti dok brat ne bude gotov sa lijecenjem.A bas mi zao,Dora stalno kuka kad ce joj baba doci. Joj sto sam nesto osamucena,cini mi se da bih zaspala cim spustim glavu na jastuk
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 16:57:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ni moja ne moze da dodje zbog tate. Idem sad da vidim mamu. Tatu sam obisla. Ona se rastuzila sto smo se mimoissli, pa idemo da je vidimo.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 19:08:25
|
|
|
|
pari
|
Mi se vratili iz NS...bilo baš lepo...prepodne limanski park sa bratom"od tetke i sinom...pa kući ručak i igranje pa štrand dva i po sata...T prvi put bila u pesku...oduševljena :-) Kako ste vi?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 21:01:50
|
|
|
|
Maraj
|
Super pari Meni L imao 39.4 Zali se na grlo. Nismo radili bris grla do sad . Da li bi bris pokazao sta ako bi radili sutra? Mislim da ako ima neku infekc.neku upalu grla, da li bi antibiogram to pokazao? Završio je sa ospamoxom pre 10-ak dana. Pre toga pio cefzil. I evo sad opet....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 21:30:05
|
|
|
|
smeško
|
Maro, naravno da bi pokazao. Samo neka ne pere zubiće pre brisa i pola sata pre vađenja se ne ručka. Najbolje ujutru čim se probudi odradite bris i posle doručak. Pokazaće ti i krvna slika, a brže je. Pari, mogu misliti kako se oduševila peskom. Pesak i ja volim. Najviše na plaži, ali da ne cepidlačim. Emice, kako ti je brat? Sanjice, tvoj tata je u Beogradu? Ako mu zatreba bilo šta, tu smo. I ako vama treba bilo šta, da prespavate, da mu nešto odnesemo,... Mi smo danas ponovo pravili haos u kuhinji. Mm i tata glumili električare i trajalo čitav dan. Tek sada premazuju prakmerom stare pločice i u ponedeljak će ćale početi da lepi nove. Prašine svuda, a nemam ni gde da kuvam. Ali, ajde, biće lepše posle toga.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 21:49:00
|
|
|
|
Maraj
|
Smesko tek jutros je dobio T. Zato sam mislila da sacekam za krvnom slikom.... al definitivno cu vise izludeti sa ovakvim vikendima Sanjam organizovane vikende AneRR Ana ima li te
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 21:55:44
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao, mame! M ceo dan ima temperaturu oko 39. Nurofen joj obori na 3-4 sata, pa opet skoči. Dali smo joj pre dva sata Paracetamol, ali nikakve koristi od njega. Čekamo ponoć da joj ponovo damo Nurofen. Uz sve to smo danas imali i goste. Ali makar je ona dobro raspoložena, evo sada i mirno spava iako je vrela. Kako su ostala dečica? Pročitah sve što ste pisale, ali slabo sam šta zapamtila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 22:13:32
|
|
|
|
smeško
|
Ali ni bris ti neće stići odmah. Nemam pojma,mi nekada vadio krv odmah, nekada čekamo tri dana da vidimo da li će T proći. Kako god uradimo nama rezultati pokažu šta je u pitanju. Pretpostavljam da tome služi period inkubacije. Milena, zar i vi? U našoj kući ovo dete lično je najgore. Grlo me boli, sinusi zapušeni ne osećam ni kupus dok se kuva. I to traje već tri nedelje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 22:28:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Smesko, hvala ti puno. Kao da si mi pomogla Moji su na teritoriji Bg, tako da mu nose sve sto je potrebno. Mi dodjosmo kuci. Sad tusiranje i krevet.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 22:29:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sva decica da ozdrave. Laku noc.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 6.4.2019 22:30:39 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 22:49:17
|
|
|
|
smeško
|
Sanjice, sve što sam napisala stoji. Tu smo. Kad ozdravim, vodimo vas nekud kada dođete. Dok ne ozdravim ne usuđujem se da predlažem susrete sa ljudima koji imaju decu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 22:55:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro vece. Joj, ta dosadna temperatura.... M da vas sto pre prodje, ujutru da bude kao nova... Maraj, kako ti je L sada? Mi polegasmo, svima mirna noc 😍
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 6.4.2019 23:18:19
|
|
|
|
smeško
|
Mama Jo, ne dođe ti kod nas. Ali, šalu na stranu, nemoj dok ne ozdravim. Idem da se vidim malo sa mm, čitavog dana smo razdvojeni.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 6:19:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro. Vredna deca ne mare za vikend..pre 6 se probudio..a ja ustala ukocenog vrata i sa glavoboljom,juce ujutru sam se farbala,iako nije hladno,prehladila sam se..nocas mi bilo hladno,pa toplo..milina.Imali smo i juce rodjendan,imamo i danas..a dan ce mi trajati 36h kad ustanem ovako rano. Kako su deca sa temperaturama,dokle vise?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 8:05:26
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro Mm odveo L da da bris grla Noc uzasna. Spavali smo par puta po 20-30min. L imao T preko 40
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 8:19:12
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Maraj nikako da vas bolestine obidju. Ajde bris ce pokazati ima li bakterija u grlu, drzi se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 9:04:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro. Maraj, javi kakvi su rezultati. Ljisho, kako ste vi? Pari, gde si, nadam se da ai dobro... Von, lepo se provedite na rodjendanima... I mi smo lose spavali, probudim se i mislim kako cu popodne sa njima odspavati 😊
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 9:11:22
|
|
|
|
lesli
|
Pari bas mi je krivo sto je misljenje takvo.Situacija vam bas nije zavidna. Sta god da odluce, neko ce na zalost patiti... Ali meni mnogo prirodnije da dete tog uzrasta ostane sa majkom. Grlim te puno 🤗
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 9:12:35
|
|
|
|
pari
|
Maraj, baš mi je žao...kako je sad? Mi spavali standardno...sinoć dugo pričala sa mm pa sam se uznemirila malo...naša situacija je stvarno bljak...svima je teško jako... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 9:29:02
|
|
|
|
smeško
|
Dobro jutro! Jedva sam spavala od J budjenja i od svog kaslja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 9:38:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Smesko,jel mozes nesto da pijes za kašalj? Ljiso,kako ste vi? Maraj,bas mi je zao,ozdravite što pre.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 9:42:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro, devojke Maraj, pa zar opet? Što mu ne uradite onaj brzi bris grla? Tako ćeš odmah znati šta je u pitanju. Moji otišli na plivanje. Ja sedim u pidžami, pijem kafu i gledam Sve o dečaku. Juče smo iz kuće izašli u 11 pre podne a vratili se uveče skoro u 10. Danas popodne opet u skitnju, imamo rođendan. Uveče malo da sredimo kuću i gotovo, prođe vikend.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 10:01:24
|
|
|
|
smeško
|
Odosmo u crkvu, pa se javljamo posle. Ico, nemam sta da pijem za kasalj, kasljem zbog grla.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 7.4.2019 10:58:32
|
|
|
|
Maraj
|
Ana ja prvi put cujem za taj bris L dok nije krenuo u vrtic...ma nije se nakasljao...ovo sad...uzas jedan... Dosli su iz laba sa T 40.5 Bris tek za 2 dana
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?