Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 8:49:55
|
|
|
|
emicaa
|
Jutto,mene krajnicu vec danima boluckaju a od sinoc ubise.Napravila sam caj,mozda ce mi malo pomoci Ni ja ne tusiram djecu kad su pod temperaturom,jednom sam pokusala a Dora se trese jeeva stohi Odmah sam odustala i umotala je. Pari nedaj se,bice bolje. Jess kako ste vi? Ostale mame?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 9:09:56
|
|
|
|
jance
|
Dobro jutro. Nocasnja zurka i nespavanje su zahvaljujuci Ogiju. Imao je problema sa stomakom, cak jejutros i povratio. Beba spavala relativno lepo, jedno budjenje ali bila budna u pola 8 jer Ogi nije dao da zatvorim vrata od njihove sobe pa je cula kako vodim Kiku u vrtic. Inace ova beba n i k a d n e c u t i! Mozak ce mi prokuvati a nije jos ni dan cestito poceo. Naucila je da kenjka i sa dudom u ustima tako da je tisina samo i iskljucivo kad ona spava
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 9:28:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Von po kalendaru vakcinacije se i daje dite pred skolu. Bas sam sad gledala na rr isto pise.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 9:48:31
|
|
|
|
pari
|
Dobila sam vizu za M! Sve je bilo brzo. Sutra ili prekosutra cu dobiti pasos sa vizom,sad su mi samo usmeno rekli da sam je dobila. Danas nameravam da kupim karte kad se cujem sa mm. Kod njega je 4 ujutru pa ne mogu sad...
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 10:25:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Super Pari
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 10:30:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Super pari!Moja nije dobila pred skolu dite polio,samo mmr..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 11:34:20
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro Ne stizem da pisem cim L ne ide u vrtic... Cekam posle podnevnu smenu pa ga vodim kod dr.. Ljiso secam se da si pisala da ti deca gotovo uvek reaguju na vakcine. Bas bezveze.... cudo su joj dali di te per ako je primala pentaxim. Ja sam cula da se daje ista... von da ide pred skolu i pentaksim i mmr. Pentaksim je u 5 doza. I ta poslednja 5.doza je sa 6/7 god.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 11:34:38
|
|
|
|
emicaa
|
Eto vidis Pari,ipak nesto lijepo 😊 I ovde pred skolu prima neka vakcina,nemam pojma koja 😂
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 11:56:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maraj neverovatni su. Kao pentaksim je samo za bebe za velike je torlakova. Ok nemam nista protiv al mogli su nas pitati jel hocu da kupim. A stvarno uvek reagujui na vakcine ovi moji. D jedino sa godinu dana nije na mmr reagovala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 11:59:46
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro , Pari divne vesti! Bravo. Ko je za neku kafu, pokusala sam da odspavam, ali mi je nos zacepljen jednostrano, okretala sam se, okretala i nista.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 12:36:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas cu da pogledam sta je T dobila prosle godine..Moje su sve torlakove primale.mali sad pentakim,jer se ne placa..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 13:45:04
|
|
|
|
Maraj
|
Pari divne vesti. Bas mi je drago da idete Mi sad dosli od dr. Sutra vadimo krv i urin. A dr kad mu je pregledala grlo kaze da je klasicna streptokokna (ili stafilokokna, mesam te dve bakterije infekcija grla). Dala nam panklav. Sad mi je samo za S....da ona ne pokupi ovu bestiju od L
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 13:51:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maraj bas bezveze. Al aj da krenete sa lekom pa da bude bolje. D je dobro. P zeza sa spavanjem svakih 5 min ga drzim. I pokusavam izmedju da skuvam rucak. Sam Bog zna kako uspevam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 13:52:45
|
|
|
|
bebilule
|
Pari, bar jedna dobra vijest! Maraj, vas baš urnisa ova godina. Moj ti je savjet da, kada ga ovo prođe, odete do ORL. Možda mu je uvećan treći krajnik, nešto ga baš zeza.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 14:43:39
|
|
|
|
pari
|
Baš se radujem,sad ne mogu da dočekam i gledam šta još treba da uradim do puta...još punih 9 dana... Zapravo samo sebe da sredim i napravim spisak za pakovanje i to je to. Spakujem se to veče pre puta, tad se i isfeniram. Ofarbaću se ove nedelje. Na depilaciju ću u ponedeljak verovatno i eto. Maraj,dobro je da ste dobili ab...da ga što pre to prođe...Jess,jeste bili kod dr?Ljišo,je l D bolje? Ivana, Ana, kako ste?Bebilule, emice, mama jo...i ostale mame...sve vas pozdravljam!
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 14:59:41
|
|
|
|
Maraj
|
Meni S nesto kenjka....sva je nikakva L je ovo 4.antibiotik za manje od 2 meseca. Mislili smo da odemo sl.nedelje na Zlatibor Samo da L ozdravi i da S ne zakači.. Bebi ja sam 100% sigurna da L ima 3.krajnik. pricala sam ranije sa pedijatrom. Ona mi ne dade uput. Kaze samo ako ima prekide u disanju...ovako ne treba Ne znam ni ja sta cu vise sa njim. Da radim non stop bi bila na bolovanju. Ovo je bas uzas. Svaki vikend smo bolesni. Krene il u petak vece ili u subotu. I ceo vikend provedemo u kuci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 15:02:55
|
|
|
|
pari
|
Maraj,možda mu treba vremena još da se adaptira na razne viruse u vrtiću...Ali je moguće i da mu je uvećan treći krajnik...probaj još jednom da vidiš možda sa drugim dr... Nadam se da ćete uspeti na Zlatibor da odete!
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 16:10:32
|
|
|
|
smeško
|
Idem po N, dolazi sa Zlatibora! Juce me je zvala uciteljica da ga pohvali. Da kaze da je divan, samostalan, kulturan...bas sam porasla kao kvasac.😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 16:21:15
|
|
|
|
pari
|
Divno smeško! Ja cu sad malo napolje sa T
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 16:57:13
|
|
|
|
lesli
|
Bravo smesko! Pari, bas mi je drago sto mu je odobrena viza! Bas lepo sto cete uskoro biti zajedno. Mi smo bile, ali je bas bilo tesko vreme. Kada se sunce probija kroz oblake, vruce i sparno, a kada nema sunca da se smrznes. Njoj ocigledno nije smetalo - prespavala je svih sat i kusur vremena napolju 😆
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 17:24:40
|
|
|
|
vonavoj
|
I mi smo napolju,samo M nema nameru da spava kad izadjemo,a vreme mu je da spava..rj.spavao je 1h za ceo dan..prijatno je sad..Rucka onaj flips lino i uziva.Maraj,samo da odete!Smesko,bravo za decka! I mi smo spremni za Taru,ujutru krecu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 17:39:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo bili vrlo kratko napolju, cim smo izasli U se ukakila, onda smo se vratili odmah i skontam da je kao proliv imala... dala sam im obema probiotik za svaki slucaj pa cemo danas ipak iskulirati malo, nadam se da nije nista strasno. Pari, bas mi je drago, kad planirate da putujete? Maraj, da sto pre prodje. Smesko, bravo za velikog pametnog decaka 😊
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 17:46:29
|
|
|
|
pari
|
E i kojoj T se svidja lino flips, a i M ga jako voli 😁 kupila sam karte za sledeci cetvrtak...jupiiii!
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 18:11:13
|
|
|
|
jess021
|
Pari, obavezno da se izdepiliras😆 Bili smo. Dobila je Aerius i inhalacije fizioloskim.Ali haos je bio kad sam trebala da krenem na posao. M je pocela da urla, ali bukvalno, a za njom i Lenka. Kasnila sam na posao.Maraj, odvedi ga privatno kod Orl.Smesko, bravo za velikog decaka😊
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 8.4.2019 18:14:50
|
|
|
|
Maraj
|
I S ima T 37.7 Jako je nervozna. I slabije mi je jela danas Mm misli da mogu i zubi da budu....al cisto sumnjam, pored L ovakvog. Sutra nam je pedijatar na delu sa zdravom decom tako da je svakako ne mogu sutra voditi u dz
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?