Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.3.2019 13:47:39
|
|
|
|
mama Jo
|
E kad videh ovu temu setih se necega sto vec duze vreme zelim da vas pitam. Da li koristite neku zamenu za secer, i sta koristite?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.3.2019 13:52:49
|
|
|
|
Sanidej
|
Sad je stevia popularna, ja sam licno najdalje dobacila do zutog secera umesto belog..
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.3.2019 14:01:23
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo E kad videh ovu temu set_ih se necega sto vec duze vreme zelim da vas pitam. Da li koristite neku zamenu za secer, i sta koristite? Zavisi za cega.. Dok sam bila na hrono ishrani koristila sam steviu. Za kolace nekad uzmem smedji secer, nekad stavim med... Mada jos uvek dosta koristimo i beli secer u ishrani...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.3.2019 14:19:21
|
|
|
|
pari
|
Na kraju su svi seceri manje vise isti...treba umereno...ja stavljam nekad kokosov, nekad smedji, nekad med ali sve je to ipak secer. Stevija je verovatno drugacija...ali nisam skroz usla u tematiku
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 23.3.2019 14:46:01
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, prema meni secer je najmanji problem. Ja se vise, kod gotovih proizvoda, plasim aditiva, konzervanasa i sl.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.3.2019 21:22:38
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: pari Ana, napisi mi recept za tortilje pliz u temi Pari, ja to uglavnom sve bez recepta pravim ali recimo po ovom možeš ovom receptu. Neke punim kao u receptu a neke punim posle. Pari, ovo je super ideja i za neka druženja klik i klik
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.3.2019 21:38:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Mama Jo, prema meni secer je najmanji problem. Ja se vise, kod gotovih proizvoda, plasim aditiva, konzervanasa i sl. Apsolutno se slazem
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 25.3.2019 23:06:26
|
|
|
|
Sanidej
|
Moja dobra drugarica je dr veterine, kad krene prica o mesu..hehe dobro da nemamo 2 glave do sada :)
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 26.3.2019 15:48:36
|
|
|
|
pari
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: pari Ana, napisi mi recept za tortilje pliz u temi Pari, ja to uglavnom sve bez recepta pravim ali recimo po ovom možeš ovom receptu. Neke punim kao u receptu a neke punim posle. Pari, ovo je super ideja i za neka druženja klik i klik Ana, hvala! Pitanjce jedno...zamrznute kore za gibanicu,koliko ranije treba da se izvade iz zamrzivaca?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 26.3.2019 16:23:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Hm, nemam pojma. Poslednji put sam smrznute kore koristila u Kanadi... možda dva sata..?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 26.3.2019 16:28:43
|
|
|
|
Maraj
|
Ana super su recepti . I ja sam ih memorisala Jesi pravila ove tortilje. Imam ovaj toster. Mogla bi da probam ovaj recept. Kako se rolaju? Jel ok? Sto se kora tice, ja bi vece pre izvadila , pa u frizider do jutra bi se otopile. A i ovako da ih izvadis sto kaze ana ne verujem da im treba mnogo. Tanke su
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 26.3.2019 16:42:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj, pravila sam ali nisam pekla te velike u tosteru jer nemam toliko veliki (toster ). Pekla sam u gril tiganju ali sigurno su još bolje u tosteru.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2019 13:50:33
|
|
|
|
Rosita
|
E ovako. Kad oćete da nešto sami napravite a nemate kade pa morate danima to da radite... Susam salata, salate sa majonezom i koječime, koliko max pre mogu da se naprave? Ukrasite odmah ili na dan služenja? Drugo, torta koja se ukrašava čokoladnom glazurom i dodacima, može li ukrašavanje naknadno, dan posle recimo?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2019 13:57:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Rosi, salate pravim uveče za sutradan. Ne volim da stoje duže. Tortu možeš naknadno ukrasiti ali ako je prelivaš čokoladnom glazurom prvo ostavi malo tortu van frižidera da ti se čokolada ne bi stegla odmah čim je preliješ. Doduše, zavisi i kakvu glazuru praviš, naravno.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2019 13:59:36
|
|
|
|
Rosita
|
Onu što si me ti naučila ☺
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2019 14:10:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha ;) onda izvadiš tortu čisto da ne bude ledena i dalje radiš normalno ;)
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2019 14:12:58
|
|
|
|
nata11
|
Ja susam salatu pravim dan ranije. Tortu isto. Jedan dan pravim a drugi filujem.
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2019 14:16:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja salate i slane torte pravim dan ranije.Tortu jedan dan kore,drugi dan fil i ukrasavanje.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2019 14:25:26
|
|
|
|
Rosita
|
👍
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2019 14:27:36
|
|
|
|
vocicana
|
A ja pa nista, samo radim sve istog dana, jedino ako imam i previse obaveza onda rasporedim. Ali torta volim da odstoji, da slegne, tako da dan ili dva pre secenja napravim.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2019 17:10:09
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Ja salate i slane torte pravim dan ranije.Tortu jedan dan kore,drugi dan fil i ukrasavanje. Ovako i ja.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2019 18:01:04
|
|
|
|
Rosita
|
Hoće li kore tako da se isuše?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2019 18:15:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Rosi, uviješ ih u foliju da se ne suše.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2019 19:52:28
|
|
|
|
Sanidej
|
Torte su mi bile najbolje kada sam ih pravila 2 dana pre sluzenja. Dekoraciju slagom ili coko glazurom odradim na dan secenja, doduse ujutru za uvece.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 27.3.2019 20:06:32
|
|
|
|
mila83
|
Sto se tice torti,pravim tako kao i vecina. jedan dan kore,fil,ali ih ne spajam, to radim drugi dan i to vece ukrasavam ili eventualno ujutro za dan kada mi treba.Tako i slanise,ako su neki kremasti, rolati...a kiflice,grickalice, to taj dan, da bude sveze.Salate / zavisi od sastojaka, da li mogu dugo da stoje ili ne,ali generalno,sve je lepse ako stoji bar nekoliko sati, da se sjedine ukusi.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?