Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 12:53:19
|
|
|
|
pari
|
Ajoj bebilule, sneg...Ovde vetar duva,zahladnelo ali je ipak 12 stepeni... Mislim da jako zavisi od deteta da li zeli malo i samo da se igra i zavisi i da li je nervozno, spava mu se ili tako nesto jer tad samo nas hoce... Von, sta da radis...uzmi ga malo pa ga pusti...ne mozes ga ni stalno nositi...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 13:20:57
|
|
|
|
Maraj
|
Bebi sneg! Dal je moguće... Pravo da ti kazem , nemam pojima. Prvi put ga je dr (mhskarac) pregledao. Drao se najstrasnije. Uvek je dobar kod dr . Nesto mu ovaj sad nije "legao". Kaze da mu je crveno grlo. A da su usi ok. Valjda je migao da vidi dobro. Ja sam L drzala izmedju mojih nogu. Toliko se drao i opirao. Pitao me da nije bio na promaji ili da nije vratne zile povredio...ma nista...josne ide u vrtic...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 13:51:35
|
|
|
|
bebilule
|
Maraj, pitao te je li bio na promaji?! Kuku, ne vjerujem. Da snijeg, i to se hladno zadržava na autima, znači opet čisti i struži. Divno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 14:05:16
|
|
|
|
Maraj
|
Da bebi... orl dr.... Posto kaze ne vidi da ima sta u usima, a L se zali da ga boli... ili kaze zubi, ili kaze ako je malo zivlji da nije povredio vratne mišiće. Ma kuci je L. Ne divlja, sad da radi kolut napred ili tako nesto. Ma nista...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 14:12:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Poslala sam dete u školu. Nos mu je katasrofalan ali je ok ovako. Bzvz mi je da gubi nastavu. Rekla sam mu da ne radi fizičko pa sad čekam da čujem učiteljicin komentar.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 14:18:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj koliko ste ispisale. Ja otpadoh, napolju bili više od 2h, mladja bas nije bila zainteresovana da seta, gotovo sam je non stop nosila + ranac prepun kojecega, + J prsluk jer joj je toplo, + dve ogromne kese iz prodavnice. Ne osecam ledja i ruke... Zaspale su a ja idem da stignem rucak. Jaoj, najradije bih zapalila dzojus sad
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 14:25:28
|
|
|
|
pari
|
Svaka cas_t mama jo! Znam kako se osecas 😉 iako nisam nikad probala,verujem da opusti mnogo...sto nam je svima bas potrebno... Nas dve sad napolju...na suncu je fino...jedino me vetar nervira...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 14:28:08
|
|
|
|
Milena18
|
IZVORNA PORUKA: Maraj ja ga zovem on se ne odaziva. Ja mu kazem, jel me cujes ti?!?! A on mi odgovara " Ne cujem te". Maraj, ne bih da ti stajem na muku, ali moram da se nasmejem 😀 Dobar dan, mame! Ne stižem da se javim ovih dana. Na poslu je haos, mesec dana nisam radila pa me je svašta dočekalo. M krenula juče u vrtić, kaže mnogo joj je lepo. Sad smo u toj fazi 😊 Pozdravljam vas sve i da uskoro svi budu zdravi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 14:32:13
|
|
|
|
pari
|
Da Maraj,i meni M tako odgovara 😆 ili ne mogu sad,vidis da gledam crtani
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 14:46:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma, oni su mustre becke. :) Ja sam konacno prilegla. Idem kasnije kod prvaka. Imam neku projektnu nastavu. Cinim uslugu uciteljicama. Mozda malo i odremam posle limunade.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 14:47:33
|
|
|
|
Maraj
|
Pari ma da bar odgovori...ovaj moj cuti i kulira me. Grlo me boli od dranja. Ko sta radi ja vristim po kuci. Ne znam vise sta cu s njime. Ponovim mu nesto par puta i on i dalje cuti. Kad mu kazem, jel cujes ti mene. E rad mi odgovori da me ne cuje Boze, sta ce tek u pubertetu da mi radi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 14:51:08
|
|
|
|
pari
|
Probaj da ga iskuliras kad on zove tebe i reci mu da ga ne cujes 😁 ne znam ni sama...Ja kao i Rosi puno pricam sa njim...imam prilicno strpljenja (zato se istresam na drugima)...a i moj M ima takav karakter, prilicno je poslusan...to zavisi od deteta jako
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 14:54:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mene moji nikad ne cuju 😁 juce drzim macu i ona me ugrize,ja dreknuh na nju a ona kao kulira i gleda crtani 🙄
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 14:56:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Von i ovaj moj visi na nogavici dok kuvam. I kao i Rosin N vadi serpe. Plastika ga ne zanima. Evo uspavljujem ga. Da imam bar malo mira na casu. Danas i roditeljski kod D u vrticu. Kad uspavam P picim do biga da se ponovim za svadbu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 14:56:40
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Pari ma da bar odgovori...ovaj moj cuti i kulira me. Grlo me boli od dranja. Ko sta radi ja vristim po kuci. Ne znam vise sta cu s njime. Ponovim mu nesto par puta i on i dalje cuti. Kad mu kazem, jel cujes ti mene. E rad mi odgovori da me ne cuje Boze, sta ce tek u pubertetu da mi radi Maraj,da li ti je i muz takav,hahah. Moj jeste pa se ne cudim sto su i one takve.Napokon je zaspao,skuvala sam kafu,nadam se da cu je u miru popiti..popila sam brufen,ali glava me ne popusta.Inace,one su se igrale dok kuvam,tu sam,vide me,pricam non stop,gledaju crtani,ali on je skroz drugaciji.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 14:59:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Haha maca carica. I ja D moram nekad vise puta da zovem. I uvek i redovno joj kazem kulturno je da odgovoris kad te neko nesto pita
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 15:00:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Dečaci drugačiji sklop totalno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 15:03:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma sva su deca ista. Cim ih zoves kuliranje. :D
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 26.3.2019 15:06:11 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 15:03:33
|
|
|
|
pari
|
Kad gleda crtani,nista ne cuje...fokusiranost totalna. Doduse mn kaze da je na mene,da sam i ja takva kad gledam film 🙂 A decaci su posebni...posebno vezani za mame...pogotovo u tom uzrastu...oset_im da je M sad samostalniji mnogo
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 15:07:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, ja sam takva bila a dešava se i sada da se potpuno isključim, pogotovo ako čitam knjigu. Uopšte nisam prisutna. Tako moje dete kada gleda crtani Marko je baš čudna mešavina mm i mene. Više bih volela da nema moj karakter
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 15:29:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana,geni, o tome sam pisala.Inace,poslednji srk kafe i probudio se..etp..i sad je nenaspavan..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 15:32:39
|
|
|
|
pari
|
Inace sinoc je M rekao: ja volim Tamaricu 😊 i zagrlio je...inace je stalno grli...i zove je Tamarica i kad ga neko pita kako se zove seka,on kaze Tamarica, nikad Tamara ☺
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 15:39:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Tamàrica ❤ divan je... ma standardno da ne cuju kad treba... reci ,, sladoled, cokolada... ili tako nesto, odmah ce da cuju
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 15:57:25
|
|
|
|
Rosita
|
Divno, pari! Moj stariji i ja se sad uglavnom trvemo zbog ptevelike buke, skakanja u žaru na sve živo, pušaka, pištolja, rečenice sad ću i zaboravljanja da se sklanja za sobom. Čim kažem "plenim" razleti se 😁 Međutim, on pada na onu žensku foru kojoj ja izbegavam da pribegavam. Samo da se malo omusim i kažem dooobrooo, eto ti njega, pa mama izvini, pa ovo, pa ono ☺. Maraj, možda misli "govori tiše da te bolje čujem". Ja opet u kolima. Strašno, N jeo u pola 12, u pola 3 se takašljao i sve povratio, neće da zaspi, ja hop u kola i zaspa za 5 min. Evo nas na Nbg 😁
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 26.3.2019 15:59:05
|
|
|
|
bebilule
|
Maraj, oguglaće ti na dreku. Ako nije već. Ništa to njima na kraju ne znači. M je dostav tvrdoglav, živ, nestašan, stalno u akciji...Ali i do mene je, uvijek kada mogu puštam ga da istraži što smije i može. Svako veče ga moram skinuti ispred vrata i unijeti u kadu. Nikada ne miruje. Kud ćete dalje, juče mi u dvorištu, treba mi 10 min da završim nešto i čujem sebe kako mu govorim "aj skači malo po onim divnim barama", a ono blato..... Kod njega ne može ona Nemoj to zato što ja tako kažem, već moram sve da mu objasnim i onda sarađuje sjajno. Pričali smo o tome već. Nego ono što hoću da ti kažem da pali (kod dječaka najviše koliko sam skontala), isključi ga na malo duže. Ja ne vičem, ali kada zahladim zna da potraje duže nego što se njemu sviđa. I ako sam mu priprijetila nekom kaznom, biće tako. Ja svašta kod djece razumijem i tolerišem, ali na bezobrazluk se ježim. Kažem, ne vičem, ali ga sačekam iza ćoška.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?