Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 26.1.2019 22:42:17
|
|
|
|
jess021
|
Pari, bas mi je zao sto prolazis kroz sve to, budi pozitivna, bice to sve ok. Malo dete sam uspavala, sad idem kod velikog. Jutros sam se smrzla i veceras me jajnici rasturaju😑
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 26.1.2019 22:55:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece devojke. Moje devojcice spavaju. Moram da dezuram. Inace bi se zaspalo u 11. Ovako su zaspale za dva minuta. Pogotovo ova mala pricalica. Mm na veceri povodom svetog Save. Ja imam dosta toga da uradim veceras. Vazno da se rucak pece da oni imaju sutra. Ja nisam tu. Grejenje nema, pa cemo uskoro klimu da ukljucimo. Von, podrzavam te sta god odlucila. Rosi, i ja sto na sat razmisljam. Pari, nadam se da cete to resiti bez velikih poteskoca.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 26.1.2019 22:59:17 >
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 26.1.2019 23:55:48
|
|
|
|
jance
|
Dobro vece. Ili sad vec laku noc. Danas mi se u jednom trenutku pola drustva sjatilo u kucu onako neplanski. Zvala kuma da pita da li moze da dovede sina na menjazu. Reko hajd taman dok beba spava. Ona na vratima, zovu prijatelji sa sela, kazu u gradu su, svratili bi na kafu. Reko hajd i vi, beba spava. Kad ono svi dosli djumle. Jos i mm dosao klijent dosao da plati... u jednom trenutku 15 ljudi u kuci. A beba spavaaaaa ko da se nista ne desava Onda smo bili na rodjendanu porodicnom, nije bilo guzve jer su nas rasporedili, svako po sat ipo. I onda je bila i moja sestra. Sutra bi jos dosli neki prijatelji... napunila beba mesec dana pa krenuli ljudi.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 7:33:05
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro mi Ustali u 7h,srca evolucija igraju se, muz kuva kafu, ja sedim gledam jutarnji program.Pari sako pretpostavljam koliko ti je tesko i koliko briga imas, ali veruj u to da ce se sve resiti i bice tako. Jess tvoje mackice nisu u istoj sobi? Jesu izasle iz kreveca u krevete?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 7:43:33
|
|
|
|
pari
|
Hvala na podrsci! Mene krenulo grlo da boli 🙁 opet isto izgleda...grlo,sinusi...poludecu... Standardno se budila sto puta T, slabo sam spavala...Jos smo same nas dve danas i sutra... Kako ste mame? Kako deca?
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 8:02:26
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Kod nas klasika, ja pijem kafu u tisini ostali u krevetu. Gledam sta da spremim. Idemo u skitnju posle i tako. A obecala sam i da vodim cerkicu na sankanje .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 8:39:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Muz otisao jutros na posao, zbog slave,sin u crkvu,nas dve kuci. Da popijemo kafu pa da se spremamo za Noleta Pari, ljubim te puno, drzi se. Kako su deca?
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 8:50:20
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! I moj muž ide u školu na proslavu danas. Mi ćemo možda malo napolje, ako otopli, trenutno je ledeno. Lepo provedite dan!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 9:32:52
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro ... mi ustali oko 7... ja sad uspavljujem S. L se igra. Mm u nabavci... Pari mislim na tebe, i drzim fige da sve prodje kako si zamislila. I da se to sto pre zavrsi, pa da pakujes kofere...jer ipak i brak treba da sacuvas... Jess, kako je mama? Jel isla kod dr?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 9:46:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milence, tvoja devojcica bolje? Pitala si me kako sam. Pa, generalno, bolje. Ali usi i dalje zezaju, pa uhvati nekad i nesvestica. Bas neprijatan osecaj u glavi. Jess, mama uganula nogu?
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 9:48:50
|
|
|
|
pari
|
Ivana,kako se lečiš? Ja više ne znam pta ću sama sa sobom
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 10:05:51
|
|
|
|
Maraj
|
Pari ti da pojacas ishranu. Moras jesti...opao ti imunitet i od sekiracije i od nejela
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 10:08:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, nikako doktorka kaze da te posledice virusa mogu i do dva meseca potrajati. Pisala mi da mesam ananas, cili prah, djumbir, med, limun... Ne znam da li uzimas neke vitamine, ali mislim da bi trebala, sigurno ti je organizam iscrpljen.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 13:00:05
|
|
|
|
Milena18
|
Ivana, bolje je, samo joj još nos pomalo curi. Od utorka u vrtić. Da li te uši bole ili su ti zapušene? U svakom slučaju saosećam sa tobom, od kako sam ono jesenas imala problema sa ušima žao mi svakog ko se požali. Pari, u pravu su žene, bolja ishrana i da se potrudiš da ponekad uradiš nešto lepo za sebe bez obzira na probleme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 13:54:49
|
|
|
|
emicaa
|
Pari za koliko bi se ta situacija mogla rijesiti? Ti si stalno u stresu,brige na pameti zato se i razbilis. David spava,kad se probudi idemo u set_nju.Sunce sija pa da malo iskoristimo. Zeludac me i danas boli,dosadio mi je vise
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 16:11:32
|
|
|
|
Maraj
|
Kod nas standardno...bolujemo i ovaj vikend. Ne znam kad ce vikend, da smo "zdravi" L se ispovracao danas 2 puta. Ne znam sta mu je...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 16:33:12
|
|
|
|
pari
|
Ajoj Maraj..mozda je samo pojeo nesto... Emice,ne zna se nista nazalost...to je ono sto je tesko jer se ne zna kad ni kako ce se resiti Ja pricala sa mm danas tri puta vec preko vibera po pola sata...sreca pa postoji wifi i viber ☺
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 16:42:35
|
|
|
|
emicaa
|
Mi otisli u set_nju,bilo bas toplo u pocetku.Onda se naoblacilo i vjezar poceo.Smrzli smo se na kraju.Ali ipak je godilo izaci iz stana Dora otisla sa djedom kod rodjaka a nas troje ae razvlacimo po stanu. David je uz Doru naucio par slova,zna B,U,M,T,I i C.Mozda ima jos neko.Kazem on ce nauciti citati prije polaska u predskolsko 😄
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 18:19:30
|
|
|
|
Milena18
|
Emice, prepoznaje sva ta slova?Pametnjaković maleni.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 18:29:28
|
|
|
|
jance
|
Dobro vece. Mi imali goste na rucku. Beba je kenjkala celo pre podne nisam vise znala kuda bih sa njom. Jela je oko podneva pa se ukomirala. Oko pola 3 se probudila jer je kakila i opet vristala. Izveo je mm napolje iz sobe da je vide gosti ali je toliko plakala da smo je samo vratili na spavanje. U 5 je jela - pojela sve bez frkisanja ali posle plakala dok je nisam upakovala i spustila u krevrtac. Evo je ponovo spava. Cinila mi se vruca pa sam joj merila temp. Nisam mogla u guzu jer se jaaako mrdala pa sam se plasila, ali kad sam joj dovoljno cvrsto uhvatila ruke uspela sam ispod pazuha i nema temp. Mene boli vilica od stiskanja zuba od brige. Na kraju sam se i isplakala jer sam toliko zabrinuta za nju a ne znam ni da li imam osnova ili ne. Realno pojela je dva puta punu dozu, nije ni puno bljucnula i lepo spava. Ali kad je budna onda place
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 18:57:38
|
|
|
|
Maraj
|
Jance krecu joj grcevi sada verovatno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 19:01:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jance, da je ne muce grcevi mozda? Milena, prosle nedelje mi je bas bilo lose sa usima, nije karakteristican bol, ali me na pritisak znalo malo zaboleti. Obrazi mi brideli, bili osetljivi, utrnuti.. Ne znam mi kako da objasnim. Sad je popustilo, ali ta zapusenost i povremena vrtoglavica su jos tu. Emice, ljubim zeta!
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 19:10:56
|
|
|
|
pari
|
Grcevi su sigurno jance... Ivana,ti se bas patis. I ja slicno,i mene hvata ponekad vrtoglavica od sinusa...grlo bolucka. Danas sam propisno jela...gibanicu,sarmu,zdravu tortu 🙂 pila caj, inhalirala se...ali sam kilava. A sutra moram u postu, katastar...sve sa njom...
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 19:18:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Jance ne znam sta bih ti rekla. Moj ima 9 meseci pola dana je prenjakao danas. A kad je bio tako mala beba plakao bi ceo dan jadnicak . Vristao. Ja sam danas na kraju imala cak 3 privatna casa. Na tercentenary sam zaspala u sred pisanja formule ucenici. Verovale ili je. Znaci nisam “zakucala “ da nisam mogla da we set_im vec sam ZASPALA. P evo spava. A ja idem da radim. Kad cu ako ne sad. Mm mi rekao prezivecemo i bez casova da ih vise ne drzim al kad su oni super jer kapnu svako malo za dnevne potrebe
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 27.1.2019 19:33:58
|
|
|
|
milicicak
|
Jance, mozda su grcevi. Pari, samo pojacaj ishranu i brini o sebi, mozes da uzmes i onaj Imuno sa cinkom za decu. Ljiso Von, ako si mene pitala gde radim, saljem ti pp 😉 Ivana, jel pijes nesto za imunitet? Emice, bravo za Davida Mm je dosao sa posla u 6, okupali smo decu i sad njih dvoje veceraju. Meni standardno muka od migrene a treba nesto da pisem...
< Poruku je uredio milicicak -- 27.1.2019 19:35:27 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pismo bebe Deda Mrazu: evo šta stvarno žel...Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod jelke? Možda će vas razuveriti ovo neobično i duhovito pismo,...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?