|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/19 [chat]
26.1.2019 19:41:41   
pari
Svasta ste pisale...

Meni ceo dan bili moji, mami rodjendan malo proslavili. ..Sad svi otisli, M kod tate, moji u Ns i nas dve ostale same...i tako cemo dva dana biti same ali dobro,sta je tu je...tako je sad

Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1076
26.1.2019 19:48:25   
suzi kju
Maslacak ne zameram taman posla.😆😆Samo mogu da kazem jos da te ljude treba videti, provesti sa njima samo jedan dan da bi shvatili da je sve sto ja pisem istina. 
Moja najbolja drugarica je bila u istom fazonu kao Maraj, mozda se plase, mozda se stide, mozda mozda mozda, a sada ih je upoznala i njen komentar je bio da ne poznaje ljudi poput njih. 
OK, sigurno ne misle lose svom detetu, al i doveli su ga ovde jer"ne mogu vise da slusaju matore kako zvocaju da dete ima problem ", mozda je i to neki odbrambeni mehanizam,ne znam. 
A sto se tice oka, kada sam ih pitala da li su primetili da mu jedno oko set_a, imao je 5-6 meseci rekli su mi da ne pametujem previse i da gledam svoja posla, i operacija je zakazana kada je imao godinu dana a sada ima tri i jace i receno je da je operacija jedino resenje. Kada su im rekli n aprvom pregledu da mu trebaju zatvarati zdravo oko flastetom tri meseca pa kontrola oni su to radili nepunih nedelju dana i prestali, jer nema efekta.
Necu vise na ovu temu, da ne smaram vas a i da se ne nerviram ni ja vise. I neka smo mi jetrve, ja to dete obožavam, jer lici na mm, jer ga moja deca vole, jer mu fali paznja, jer je to je jedno malo i nedužno bice. 
Przim palacinke ko voli nek izvoli. Moja deca ih jedu samo sa secerom 😆😆😆

Direktna veza do poruke: 1077
26.1.2019 20:08:36   
Maslacak15
I ja jedem palacinke Samo sa secerom. Posalji neku hihi

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1078
26.1.2019 20:18:27   
suzi kju
Saljem saljem, stize potrcko 😃
E i sok sam napravila i deca piju, sve pomorandže jedan limun 4,5 l vode i 1/2kg secera, 1 lomontus, bas je dobar. 

Direktna veza do poruke: 1079
26.1.2019 20:19:05   
suzi kju
Htedoh napisati DVE pomorandže 

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1080
26.1.2019 20:31:15   
Maraj
Suzi vazno da su se oni nasli tj da su isti. Nista ih promeniti nece... verujem da se sekiras...al nekad i ljudi sa strane vide nesto sto roditelji ne primecuju ili ne zele da prumete.
To za oko mi je onda strasno ...da ni flaster nisu lepili...stvarno onda deluju kao neodgovorni roditelji...
Ja uspavljujem S... ona obozava svog brata. Ceo dan je muce zubi. Jaukne, nervozna je, kako je L pogleda ona ciči od sreceuser posted image
Nikom se ne raduje kao njemu

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1081
26.1.2019 20:35:59   
pari
Maraj,i kod nas isto...T jako voli M...smeje mu se,prati ga pogledom...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1082
26.1.2019 20:40:09   
Maraj
Pari ja kad sam sama sa njih dvoje meni super user posted image L je zaduzen da zabavlja S user posted image ona toliko ciči i smeje mu se..kao nikom. A on se glupira, peva neke pesmice, skace, vrti se...ona iz koze da iskoci.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1083
26.1.2019 20:44:05   
pari
Da...to je super! Mnogo je lepo imati brata ili sestru...

Mene opet sinusi hvataju...osećam:-( 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1084
26.1.2019 20:53:07   
vonavoj
I ja jedem palacinke sa secerom. Bas mi se jedu...I moj ih obozava,kad smo sami trazi ih..Okupala sam ih i legla,vole da napune kadu i da se igraju sa barbikama,hahha.Pari,popi na vreme brufen,mozda sprecis..bese defrinol ne smes?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1085
26.1.2019 20:56:18   
pari
Mislim da defrinol ne smem...ma izem ti moj imunitet...non stop sam kilava...

T je spavala danas 3 puta po 20 min i evo sad budna skroz....boze,to dete ne spava uopste

Moram sutra i prekosutra da uzmem dosta limunada i cajeva,da jedem i da se inhaliram...valjda ce biti bolje...Danas sam sarmu jela 🙂

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1086
26.1.2019 21:25:00   
Ana RR
Suzi, baš je to strašno :( zašto onda ljud rađaju decu ako im je sve drugo preče...? Verujem u tvoj sud, ipak ih ti poznaješ i vidiš šta se dešava. Od srca se nadam da će sve biti u redu.

Moji nikako da krenu na kupanje. Celo veče puštaju muziku, krenuli sa Bebekom, preko Azre, Prljavog kazališta, Haustora, sad su kod Čorbe. Mare je sav mokar od đuskanja user posted image evo peva Avionu slomiću ti krila na sav glas user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1087
26.1.2019 21:28:34   
Maraj
Ana kod vas zurka user posted image
Pari jel pijes ti neke vitamine dok dojis?
Ja sad sebi izmerila pritisak 95 sa 47 . Pita me mm dal sam ziva...nisam merila od trudnoce pritisak. Tad sam pila metildopu za visok user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1088
26.1.2019 21:33:41   
pari
Ana,super za zurku! Meni fali mm da nam pravi atmosferu...on je veseljak...

Ne pijem nista od vitamina...a i limunade sam prestala da pijem i generalno slabo jedem i mnogo se brinem i ne spavam i eto, divne kombinacije za imunitet i stanje organizma...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1089
26.1.2019 21:54:50   
milicicak
Anci, samo nek djuskaju, dobra je to vezba.
Ja palacinke jedem sa nutelom, plazmom i malinama ako mogu da biram 😉
Von, sta si odlucila za posao?
Maslacak, sta narod kaze za jetrve? Ja sam uvek mislila da su one najbolje saveznice u borbi protiv svekrive 😂
Pari, probaj da sr ne sekiras toliko. Znam da je jace od tebe ali trebas im oboma zdrava.

Mm je danas konacno bio kod kuce, ne secam se kad smo proveli dan zajedno poslednji put posle praznika. Ja zavrsila sta sam imala od posla i sad cekam da se dete probudi da jede pa da mogu u lakulalaland.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1090
26.1.2019 22:12:55   
vonavoj
I kod mene bila zurka,jednu feniram,druga skace..da mi je da sam dete,tako bezbrizna.Mili,nisam jos nista odlucila..otprilike,mogu da dodjem kao ispomoc,ako mogu,da me plate po satu,ali da se vratim da radim mesecno necu..jer nisam spremna za sada. Nastane neki problem koji ne moze da da se resi sa jednim danom u nedelji,ili dodje inspekcija..jok,necu.. pare nam trebaju,ali mi vreme nece niko vratiti. Korak po korak,mogu da uskocim,kad mogu..

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1091
26.1.2019 22:15:57   
Rosita
Ima ona izreka "zle jetrve", pa zLaova, svekrIva, nadahnut je naš jezik (narod:)
Ana, to kao da mm i D puštaju :)
Ja sam u nekom napetom raspoloženju -"šta ako". Kanim se doakati mu.
Lepo spavajte 😇

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 1092
26.1.2019 22:18:28   
vonavoj
Mili,a sto se ti ranije vracas?Rosi,sta te muci?Ja kuliram i grickam kokice..

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1093
26.1.2019 22:22:52   
Rosita
Ma ništa posebno von, razmišljam o budućnosti, poslu, stambenom pitanju, odlukama... Ništa jednokratno, što bi se reklo 

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1094
26.1.2019 22:24:28   
vonavoj
Sto se kaze brines brigu..kako kazu,kupujem tudju brigu za 100e..svejedno je ko brine😂😂

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1095
26.1.2019 22:28:28   
milicicak
Von, gomila je razloga sto se ja vracam na posao ali je prvi i osnovni da ja to ZELIM a i da mm zeli svoje vreme sa mladjim detetom. Mi smo i sa mini bubom podelili porodiljsko 😁
Hmm, nisam znala to za zle jetrve 😀
Rosi, udri brigu na veselje ako je ikako moguce

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1096
26.1.2019 22:29:07   
jess021
Vece mame! 
Izgleda samo moja deca ne vole palacinke. 
Spavale su kasno popodne, pa se evo tek sad uspavljujemo. U 18h smo izase iz stana, pa do babe, u 21h smo bile kuci. Moja mama danas izvrnula nogu, eno skroz oteklo, bas sam se iznervirala. 
Ana, samo neka zurkaju, znaci da su ozdravili. 
Pari, smem li da pitam kakva je situacija sto ste tice M i odlaska u Ameriku? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1097
26.1.2019 22:29:19   
vonavoj
A gde radis,ako nije tajna😂

Direktna veza do poruke: 1098
26.1.2019 22:40:37   
pari
Jess,nista se ne zna...cekamo sud da nas pozove...svakako ne bas lepo...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1099
26.1.2019 22:41:24   
vonavoj
Pari,hocete li preko suda? 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Pismo bebe Deda Mrazu: evo šta stvarno žel...
Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod jelke? Možda će vas razuveriti ovo neobično i duhovito pismo,...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here