suzi kju
|
Socijalizacija je itekako bitna, tu se slazem.Nemam ja prava nikog da osidjujem, niti da nekog nazivam dobrim ili losim roditeljem, ali za njih smem slobodno reci da su losi. Losi jer ne rade sa detetom, ne set_aju sa njim, ne igraju se sa njim, ne gnjave ga, ne maze ga, ne kupuju mu igracke, ne crtaju, ne boje, ne vode po komsiluku kod druge dece, ne vode ga u igraonicu, ne glupiraju se, ne zasmejavaju ga, samo kuca i telefon!!! Osudite me sto ovako pisem, ali je to nesto jace od mene, bezbroj puta sam plakala zbog tog deteta, mm je isto tako tesko, toliko mi je zao tog deteta. On j emeni sve vreme dok su bili kod nas govorio "mama". Srce maleno. Detetu fali ljubav i paznja roditelja. Moja rodjenja sestra je socijalni radnik, i sa njom sma pricala o svemu, ali nemam srca zbog tog deteta, zbog mm da bilo sta prijavim i alarmiram, smatram da nemam prava na to. Sve se nadam promenice se, i bice bolje. Vrtic je sigurno super stvar moja deca idu od 14-15 meseci, i super su vole da idu, socijalizivane su, naucile svasta tamo sto kod kuce ne bi. Ali sto ivana rece, i ja sam to napisala, da bi im vrtic bio resenje, da imaju vise vremena za sebe i svoj mir
|