Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 14:28:01
|
|
|
|
milicicak
|
Ispravka, upucacu mm-a sto joj je kupio konzolu 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 14:31:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Hahhaa..mili,on je to sebi kupio,i moj sanja o tome..kaze da igramo,reko kaaaad?!??!Imam 2 kutije lekova😂😂😂 uvek neotvoren brufen i parac.za decu,a meni ihaaaj..ali je sve protiv bolova,pa kombinacije...i ono tipa orosal,probiotik,ferveks,doduse to sve ostane od putovanja..a brufena moram da imam bar tablu,kao sto mili kaze.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 14:39:14
|
|
|
|
milicicak
|
Sto je najgore, nije sebi kupio 😂 nego bas njoj. On sebi upalti WoW ili Diabla ako mu se igra. Upucacu ga stvarno Meni je muka i boli me glava, stize mi migrena blago meni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 15:12:37
|
|
|
|
jance
|
Ko je potao za budj? Savo je zakon. Jedino nikako ali nikako nemojte brisati! To je kod budji apsolutno zabranjeno. Tako sejes spore budji na sve strane! Samo naprskas Sabo i ostavis da nestane. Mi smo bili mirni od budji do renoviranja. Sad se opet pojavilo u decijoj sobi, losa cirkulacija vazduha. Na prolece cemo svakako kreciti pa cemo okreciti tom emulzijom sto stiyi 5 godina od budji. Do tada Savo. Sto se lekova tice, kod kuce uvek inhalator, fizioloski, berodual, moje i Ogijeve pumpice ( trenutna i rezervna) kao i rezervne u svakoj torbi. Plus Brufen i Paracetamol za decu, Brufen za odrasle i Diklofenak za muzeva ledja. Naravno Octanisept i Rivanol ne racunam.... daktanol isto imam... metildopu, bensedin, presolol ( ne koristim samo imam) i naravno Aerius sirup za Ogija i pilule za mene.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 15:20:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nama je Varikina jeftinija varijanta. Neki put smo Savu neki put Varikinu.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 16:48:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
E zene pored mog mm nema sanse da imate vecu apoteku od nas. Mi imamo 4 toplomera. A dalje necu da pricam. Samo fizioloskog imamo u vidu ampula kao fiziomer i naravno infuzije, pa plus marisol ovaj marisol onaj. Kesice za urin bocice za urin i kaki. Spricevi. A to cak nisu ni lekovi. Dalje necu da nabrajam 😂😂😂svi ste amateri haha... Rucak gotov konacno. Sklonila i evo 5h sad ce P uzina. Ceo Boziji dan za guzicu zena radi. Uzas. Idem da vidim konacno te dzempere. Jesul vredni silnih novaca
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 19:03:22
|
|
|
|
Rosita
|
Moje dete niti jede niti spava, a danas i nije tako kmezav. Kašika mu je državni neprijatelj. Trebalo bi da primenim ono što bi drugima savetovala- strpljenje i neforsiranje, al ja gledam da mu išta uvalim. Hvala za savete za buđ!
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 19:07:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Rosi i kod nas je slicno. Jede jedino keksic ili koricu hleba. Cak nece ni bananu. A ja ga zovem bananamen. A o spavanju preko dana bolje da ne pocinjem. Bukvalno power nap. Eno ga zato vec u carstvu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 19:41:30
|
|
|
|
pari
|
I moja T danas slabo jela i slabo spavala...Evo ih oboje budni...moram uskoro da zapocinjem uspavljivanje,a muka mi od uspavljivanja... Umorna sam bas bas...
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 20:09:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
A moj se evo probudio u dreci. Drao se kao magarac. Strasno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 20:20:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Prijavljujem nespavaca,2 puta po 30min.od 7 jutros..evo sad pije mleko..nadam se da ce zaspati.Zvali me opet sa posla...da li bi isla makar jednom nedeljno..nisam pametna,pare nam trebaju a nisam sigurna da li cu sve moci..i koliko da trazim.. ne bi pre septembra,tek kad krene u vrtic..sad mozda na par sati,da im postavim pocetak godine...Zvala sveki da li bi dosla na 5 dana,da idem da im pomognem.ne moze, mora da oblaci i salje unuku u skolu,prvi razred,zaova ima kraj polugodista..a tamo je i svekar,u penziji,koji i vodi i odvodi malu..reko dobro,imam sansu da zaradim ako bi ga pricuvali..ali jbg..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 20:20:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro vece ja ne stigoh da pisem par dana, znate pricu muzevljevog brata i deteta, otisli si u sredu, dete mora da se hospitalizuje i da se radi sa njim, zapusten je, ovako je sve ok, ali hvala bogu. Moja deca kaslju par dana unazad, dajem im islanski lisaj sirup, i mogu vam reci da se lepo pokazao, i kolegenica mi rece da je dobro izdubiti crnu rotkvu i napuniti je medom, pa davati sok koji pusti med i rotkva u posudu, za kasalj je kaze fantazija, probacu. Inace sam mrtva umorna, sva sreca pa je petak, deca u kreveticima, ja odoh pod tus pa na spavanje. E da, u planeti je snizenje vrhunsko, i do 70% a i dexy co 50%i snizenje, ja idem sutra da uzmem deci jakne za sledeću zimu, po 1850 din. Tako, laku noc mame...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 20:43:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, prvo polugodiste se zavrsava u sredu. Znaci moze. I dete nece tada da ide u skolu. Hoce da te placaju dodatno? Dobro vece. Mm i ja smo setali sami. Deca su ostala. Slagale lego. Sad se mm igra sa njima, pa krevet. Ja sutra idem u skolu. Imam generalnu probu. U nedelju proslava. I tako. Treba sad da spremim rucak.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 20:48:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Marko je trebao da učestvuje na priredbi ali preskočićemo. Jbg. Bolje je ali neću da rizikujem. Kaže učiteljica da 10oro dece ne dolazi, svuda su virusi i ne treba mi da pokupi još nešto. Von, ako pristaneš na jedan dan to će se vrlo brzo pretvoriti u još jedan, pa još jedan... čim vide da možeš i na toliko da odsustvuješ natovariće te poslom. Mislim, samo moje mišljenje - znam koliko si se žalila na posao, pa zbog toga to kažem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 20:51:40
|
|
|
|
Ana RR
|
E Suzi, znam za to, pisale su i devojke na RR (čini mi se da je Peace to pravila) i kažu da zaista pomaže kod kašlja. Ja bih u neku kupovinu, samo da izađem iz kuće. Marko svako veče kada legne da spava kaže Mama, čim ozdravimo idemo u onaj naš restoran na ćevape i pomfrit pa posle na vafle sa sladoledom
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 20:53:00
|
|
|
|
Maraj
|
Von i ja mislim isto sto u ana. Zaglavices na tom poslu. Poceces sa danom a ko zna kad zavrsiti aa posle, jako ces reci da ne mozes...ne znam sta da ti kazem... Sanjice mislim da u Vojvodini nema raspusta u februaru
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 21:09:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci, samo sto sam htela da napisem da je Peace to pravila. Mislim da je i sliku stavila. I ja se slazem kao Ana. Von lepo iskoristi tvoje porodiljsko. Mozda te kuca ubija i treba ti dodatni novac. Ali ce sigurno da te natovare.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 21:11:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Dobro si mi rekla da je raspust od srede..ma dzabe,znam ja sta je,kako da im ne skuva a zaova je CEO dan u skoli..Znam Ana,toga se i ja bojim..jedino sto me tesi da ce M od septembra u vrtic,pa cu moci,jedino ako me dobro plate,da imam podsticaj.Inace,da,da..da me plate,trazim pa hoce ili nece,moja velika zrtva,a nije mi obaveza..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 21:29:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Von a tvoj tata da uskace? Jel bi mogao to on. Ono ostracism mu sve sta kako i odes? Ja pricala sa drugaricom iz amerike. Kaze treba da budem stand up comedian 😂 Inace pisem jer drzim P. Strasno se opet drao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 21:31:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne znam..lomim se jos..u pravu si Ana..ne cene,ne vrednuju,mada su sad shvatilii..ne mogu da nadju zamenu,a zamena je jako losa,iako ima 20god iskustva..i bi i ne bi,to mi je izlazak iz kuce,ali velika obaveza,odgovornost, zrtva..a pare bi nam dobro dosle..a sa druge strane i sa njima sam u tom periodu vec radila,imale su manje od godinu dana kad su krenule u vrtic,a ja sam puno radno vreme radila..a on ce imari 15meseci i necu ici svaki dan,nego jednom nedeljno.. a ko ce mi vratiti taj period,ako vev imam pravo na 2 godine..kuku,ala sam luda..Sad bi samo otisla kao ispomoc,a od septembra bi preuzela punu odgovornost..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 21:32:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Von, ako mozes sada po sat, dva u toku dana sto da ne. Ali to lepo naplati. Nemoj za male pare da se cimas. A tako i kad on krene u vrtic, odmah postavi pravila, toliko para, radim od tad do tad i ako mi se dete razboli ne dolazim na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 21:36:31
|
|
|
|
milicicak
|
Von, ja bih pristala na sat-dva dnevno do septembra ali da ti daju punu platu. A od septembra trazi duplu. Pa ako nece da plate nek cekaju do kraja tvog porodiljskog. Nisi ti nikome nista duzna!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 21:39:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Moj tata radi od 8 do 5..Nije jos u penziji,inace,nada se da ce od 20.12.otici u prevremenu penziju,onda na biro 2 godine..onda sam na konju kad on prestane da radi. On bi ga cuvao,kuvao,sve.bolje nego sveki..Mm kaze da misli da se sveki boji da ga cuva..mali je..a moj tata se ne boji..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 21:41:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Tako sam nesto i mislila,da od septembra trazim moju platu,a porodiljsko normalno da mi ide..a sad da me plate po satu,pa koliko im trebam,i mogu..I to sto kazes Ivana.moracu tako da kazem,odmah..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 25.1.2019 21:45:41
|
|
|
|
milicicak
|
Nisi me von, razymela 😁 od septenbra pa ubuduce dupla plata. A porodiljsko treca 😉
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici U zimsku šetnju obavezno, ali BEZ DUDE!Šetnje na svežem vazduhu važne su za izgradnju imunog sistema deteta, a niske temperature nisu razlog za ostanak kod kuć...
Anketa
Koji kompleks vitamina ste pili tokom vto postupkanata11Koji kompleks vitamina ste pili tokom vto?Femisan A (
14%)
Proxeed (
0%)
Fetilovit (
0%)
Pojedinacne vitamine (
3%)
Drugo (
84%)
Ukupan broj glasova: 37Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!