|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/19 [chat]
25.1.2019 10:54:45   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Von kupio je dva dzempera. Tacno cu ga upucati

user posted image ljiso znaci para ima, samo ti nisi obavestena user posted image
Ja mm ne mogu da nagovorim da kupi nesto sebi . Njemu nikad nista ne treba...
Jance pa kupi neki neutralni koji ce i cerka moci da nosi

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 976
25.1.2019 11:02:44   
jance
Ma cerka ima dva i jedan koji ce nositi za dve godine. Njoj ne manjka garderobe. Mm nece bi da cuje da mu kupimo a meni zao. Makar zbog ovih nekoliko dana snega jos... neki polovni ako nadjem...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 977
25.1.2019 11:40:09   
pari
Jance,second hand pogledaj...

Ljisho, nije ti lako uopste...drzi se!

Ja isla po neku tortu jer je mami sutra rodjendan pa da proslavimo malo,oni ce doci kod nas,mama,tata i brat.

Koje su se inhalacije po vama pokazale bolje? Hladne sa inhalatorom ili one vruce iznad serpe?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 978
25.1.2019 11:45:54   
jess021
Jance, pa sta je sa mn kupujem prodajem?
Pari, pitas za sebe?
Ja na poslu, jedem cokoladu.
Kupila sam sestri bas lepu orhideju, posle idem po grudnjak.
Vrat me i dalje boli, ubedjeha sam da ce to cokolada sve izleciti😂

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 979
25.1.2019 11:50:00   
pari

Cokolada sve resava 🙂

Pitam za sebe,a i inace ovako...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 980
25.1.2019 11:57:09   
vonavoj
Ljisho,upucaj ga! I moj voli da se modira,poslovni ljudi..Jance,ja sam u second handu i za M i za T kupila..150din..hahaha..sledece godine kupujem u Lidlu,najbolji su,a najjeftiniji.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 981
25.1.2019 11:58:06   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Maraj

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Von kupio je dva dzempera. Tacno cu ga upucati

Ja mm ne mogu da nagovorim da kupi nesto sebi . Njemu nikad nista ne treba...

Maraj ista prica sa mm.

Dobar dan. Ja se sinoc prosetala do hitne. user posted image Mm je stigao i odveo. Mada, nam je preko puta ali mi je jako bilo lose. Deca su spavala. U zivotu me nije toliko bolela glava. Izmerim pritisak 131 sa 90. Za mene je to visoko. Imam nizak. Nista izmerila mi je i rekla da to sto joj pokazujem da me boli je od sekiracije. Dok nisam popila jaci lek nije proslo. Od jutros me opet boli. user posted image

Danas mi je pun dan obaveza. Odoh jos nesto da zavrsim, pa T u skolu,

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 982
25.1.2019 12:28:31   
vocicana
Ivana, drzi se, kada je tako kako je.
Sanjice, tu sam ako ista mogu. Drzi se i ti, nije ti lako...stvarno je to strasno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 983
25.1.2019 12:36:44   
jess021
Von, upucaj ga😂😂
Pari, mislim da ti je inhalator mnogo prakticniji. 
Hocu kuci, napolju je bas hladno. 

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 984
25.1.2019 12:40:46   
vonavoj
Jess,nije moj kupio😂😂moj boluje kod kuce,eno ga za pisacim stolom radi od kuce..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 985
25.1.2019 12:44:03   
vonavoj
Sanjice,nije ti dala da popijes bromic? Ako imas popi ga veceras.. i mene je juce bolela glava,popila rapidol od 600,masirali mi ramena,mazala konjski balzam.posle 3h me popustilo..cista neakrivnost,lose spavanje i napetost.. pritisak mi je bio ok.Ako si sad imala ciklus,mene uvek prvi i poslednji dan boli glava i imam visi pritisak,tako 130/90.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 986
25.1.2019 13:06:09   
Misha i Ljisha
Ma ko nova mlada je mm. Nervira me. Cim dodje predajem stafetu. A ja odoh u set_nju. Pucicu. Evo drzim ga spava na meni. A dok se uspavljivao me stiska za grkljan tura prste meni u usta cupa stipa . to me najvise izludjuje. 
Bili smo malo u skitnji. Treba nesto i da skuvam seki. Da odemo po nju.  I svaata 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 987
25.1.2019 13:12:20   
pari
Ljisho, isto to meni radi...sinoc sam se stvarno iznervirala jer je trajalo mnogo dugo...Ali ne znam sta drugo, ne mogu da je spustim i pustim da place...Dobro ce ti doci da se proset_as i malo budes sama sa sobom...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 988
25.1.2019 13:14:15   
Sanjica26 RR
Von, nemamo mi lekice u kuci. Ne pijemo mm i ja to. Nismo imali potrebe za time. Necu nista da pijem. Popila sam sinoc panadol. I popustila mi je glavobolja. A dr sinoc je rekla da nema potrebe za necim drugim.

Odosmo na sneg.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 989
25.1.2019 13:30:51   
Maraj
Ja skuvala sladak kupus sa rebrima...ne znam vise sta cu. S dremnula. Bar dok sam morala da bhdem u kuhinji. Ako je spojila 20 min. I meni S "skace" po krevetu dok sisa/uspavljuje se. Ja legnem sa njom. Ona sisa i bacaka ruke/noge. Ma haos. Izubija i nju i mene

Direktna veza do poruke: 990
25.1.2019 13:46:05   
milicicak
Ljiso, tebi je bas zabavno sa tm 🙄
Sanjice, a sto ne pijes lekove? Nije dobro ni mnogo trpeti bol, narocito te tenzione... Ali ti svakako znas sta je najbolje za tebe.
V danas primio Pentaksim, cekam da se probudi pa da rucka. Danas na meniju supa od mesa.
Mini buba ima priredbu za Sv Savu u ponedeljak sva je uzbudjena.
Nadam se da su svi bolesni ozdravili

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 991
25.1.2019 13:51:49   
IvanaSK RR
Upravo sam htela ovo sto i Mili da napisem. Glavobolju ne bih trpela nikako. I smatram da te bolove ni ne treba trpeti. Dzabe ti je, i u hitnoj lece lekovimauser posted image
Ja sam jos u krevetu, krene me glavobolja jutros i 140 sa 90. Sledece nedelje cu pricati sa dr sta da radim sa tim mojim povremenim povisenim pritiskom.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 992
25.1.2019 14:03:13   
Rosita
Dobar dan.
Ja sam vodila N da ga dr posluša. Kašlje, uff. Ali sve je ok sa plućima. Inhalacije fiziološkim i pantenolom. Osuo se. Nije virusno kaže dr. Evo prolazi ga. Slanina ili apis gola? Slanina vala nije 😂. Oprez sa medom🤔.
Pristavili smo gustu čorbu od povrća i mesa. D tražio da stavim batat. Svidelo mu se pre neki put.
Mali neće kašiku očima da vidi.🙁 jedino pite da plještem.
Ljišo, vala nije morao da kupuje. Toliko.
Sanjice, moja dr kaže odmah krenuti sa panadollm kod glavobolja, ko ima tenzione, izbegne se moguće grđe stanje. Drži se! 
Jess, čokolada sve leči!
Moram sa nečim da prskam zid, ima buđi, joooj koliko me izluđuje!!! U tripu sam kako to može na decu da utiče, mada ne oseća se, ali širi se. Moram odmah da rešim to. A gde ću decu dok se to vetri... Mi imamo 2 prostorije za boravak ☺. Svi ćemo u dnevnu, šta ću.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 993
25.1.2019 14:13:06   
Ana RR
Meni je panadol kao bombona, ne deluje na moje glavobolje. Ponekad ni dva naproxena ne deluju.

Rosi, imaš onu tečnost Savo za buđ. Naprska se i očisti. Ali nije dugotrajno jbg, dok se problem spolja ne sanira tu ništa ne pomaže.

Ja sam i dalje bzvz. Stalno mi je muka, nemam snage da stojim, nemam apetit... ako nešto pojedem onda mi se povraća. Krvna slika kaže da je virus a da sam ab pila bzvz mada imam i nekih bakterija u urinu iako nemam nikakvih tegoba. Treba da uradim i urinokulturu pa sl. nedelje da ponovim i ks. Barem su Mare i mm bolje.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 994
25.1.2019 14:14:54   
jess021
Von, ma znam da nije tm, ali sam htela da te citiram. 
I sad se smejem😂

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 995
25.1.2019 14:16:31   
Sanjica26 RR
Prvo nisam imala lek. A mm nije bio kod kuce. Meni je apoteka daleko, a vec je kasno, Deca spavaju. Poslednji lek sam njemu dala dok je cekao u dz od 7-12. Pocela glavobolja da ga boli, a mora na put. I kad je on dosao doneo mi je. Razmisljala sam da li da popijem lek ili da odem u hitnu da mi daju nesto konkretnije ako je ozbiljno. A oni nista. Posle kad sam dosla popila sam i legla u krevet. DAnas cu svakako popiti lek, jer me celo jutro glava boli onako tupo. Pritisak mi je sad 90 sa 60

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 25.1.2019 14:18:24 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 996
25.1.2019 14:18:40   
vonavoj
Panadol mi je bombonica,isto..ma ni deci ne deluje za temp,a kamoli meni.Jess,neka se smejes,eee kad bi se smejali bili bi srecniji,odmah prodje glava,pritisak..eto leka.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 997
25.1.2019 14:21:08   
Rosita
Sanjice bre, nisi nikakva devica ako nemaš lek za sve u kući i zdravstveni savet 😂. Šalim se malo. Mm kaže u šali prijateljima kome treba gastroenterolog nek prvo kod mene dođe.
Ana, baš gledam savo, kao 6 h da se vetri.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 998
25.1.2019 14:26:09   
milicicak
Mene uhvati panika kad nemam brufen u kuci 😁 i nas i deciji. Cim ostanem na jednoj tabli kupujem novi.
Mini buba je otkrila Minecraft, upucacu se

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 999
25.1.2019 14:26:31   
Sanjica26 RR
Rosi, samo da vidis puna nam je kutija ali decijih lekova. Mi uvek imamo kafetin i panadol. Ali eto sinoc nisam imala. Pre neki dan kad sam pala, pa je mm trazio melem kaze cega sve imamo. user posted image

Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Zivotinje u kuci
jelenadunja

Da li drzati neku zivotinju u kuci gde su deca?

da (31%)

ne (69%)

Ukupan broj glasova: 147

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here