Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 7:17:47
|
|
|
|
milicicak
|
Ljiso izdrzi jos malo pa ce smesko stalno da se smeje. Mm, dobije groznicu od tunjevine i luka Mi smo se nocas dugo nunali, ledja ne osecam. Svi vratni i ledjni misici su mi na ivici pucanja... Toliko me je zabolelo da mi se vrtelo u glavi. Elem, V je od 5 budan, sad sam ga uspavala pa da vidimo sta cemo. Mini buba danas ima predstavu u vritcu sva je uzbudjena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 7:24:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mili njega muci stomak svaku noc. Mislim sta god on jeo. Al nocas je bas bilo ekstremno. Evo mm hoce da ga strpa u bolnicu na posmatranje kaze da ne izlazimo dok ne utvrde sta mu je. Taj njegov plac utice na sve nas. Na D. Pa moja mama juce izjavila da bas treba zivaca zza P. Ja sam pri kraju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 7:29:14
|
|
|
|
milicicak
|
Ljiso, mozda i nije glupo da uradite kako tm kaze. P najverovatnije muce gasovi pa mu se onda sve skupi i spava mu se i boli ga stomak i umoran je jadnicak ali cete vi posle bolnice i analiza biti mirniji. Otkud znam... Drzi se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 8:06:11
|
|
|
|
pari
|
Ljisho, bas vam je tesko... Meni beli luk bas smeta, ja ga izbegavam stalno...ja imam problema.sa stomakom.od svoje 14te godine i izbegavam odredjene namirnice vec godinama (beli luk,zaprsku,pasulj,kobasice...). Jance,kako ste? Mi evo ustale malopre..iako se ona probudila.jos u 6.15 ali lezala je pored mene,malo dremala,malo pricala...bila je dobra
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 8:11:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mi cemo svi skrenuti. Kaze mm nikad nije video takvo dete i OPET me je juce pitao jel on normalan. U top da ga stavim. Ja sam njemu beli luk stavljala u kuvanje pa ga izvadim svega par puta sam mu izblendala mozda 5 mm jednog cena. Spremamo se za trening da vodimo D. Nek nam je Bog u pomoci. Pari moj P nikad nije samo tako lezao pored mene bi pola sata a kamoli dva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 8:45:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso izvini ali je mnogo ruzno to pitati jel on normalan.Da mu je sve potaman sigurno nebi toliko plakao.Vjerovatno nikome nije kao njemu. Srecko i ja odveli Dodu,jao sto je hlaaadno.Doda je jedva ustala jutros,ali sva je bila slatka onako pospana.Izlazim u dnevnu sa David sjedi na sofi 😂
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 8:59:25
|
|
|
|
jance
|
Jutro. Noc prosla divno za razliku od veceri. Zaspala je na mm stomaku i tu spavala do pola 1, pojela punu dozu pa spavala u kreveticu do 5 pa jela i evo budila se u 8. Beba za pozeleti! Jutros se jos i mm smeskala kad je jela mada je opet pojela manje. Sad je legla da spava, sat vremena budna bila i mirna.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 9:14:06
|
|
|
|
Maraj
|
Jance grcevi.... probaj neko ad mleko koje umiruje grceve... Ljiso...stvarno je P njagore. Bas mi ga zao. Jbg ja bi mu davala samo par namirnica ako ga od njih ne muci stomak. Sta ako mu se to kasnije odrazi na zdravlje creva...ne znam mozda lupetam al ja panicim oko svega. A kako je vama...mogu samo da pretpostavim.. Moj L od jutros bolje. Dali smo mu controloc sinoc pa mu se zeludac smirio. Zasto je povracao..ne znam. Jeo ke pre toga puter kiflu i kis.mleko....da l nije od p.kifle.... stq dajete vi deci kad povracaju? Mislim na lekove za snirivanje zeludca
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 9:53:41
|
|
|
|
Rosita
|
Jutro. Mi preprskali sobu savom. U drugoj smo se tisnuli :) Ja u svojim teoretisanjima, auuuu, mrzim što sam devica,,ajde tako to da nazovem. Opsesivac. Ljišo pa što mu daje tunjevinu i beli luk, pa to je za odraslog teško, joooj, baš mi je žao. Jadničak. A i vi se napatiste samo tako. Kod N je celer jednom dat i više ne, ne. Samo tad je i noću kakio i plakao. Mislim na vas. Duša mala. I mene kad muči stomak grozna sam. Gastro je meni rekla da su želudac i creva u najtešnjoj sprezi sa mozgom i nervima. U ontogenezi iz istog "tkiva" (zaboravila sam kako rele) razvijaju se želudac i mozak. Stres je ogroman kad stomak muči. Poz mame.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 10:14:10
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ja na poslu, njih dve u vrticu, iako je M jutros izjavila da ce ostati sama kuci😊 Maraj, Controloc je ok, i nama su ga dali kad je L imala stomacni prosli put. Nema sta drugo, hidriranje i Controloc. Nesto mi je hladno...brrr
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 10:22:23
|
|
|
|
milicicak
|
Jao, Rosi, sad se prisecam embriologije i mozgam i sve mi se cini da tvoja dr nije u pravu za organogenezu ili si ti nesto pogresno razumela. Ali spava mi se i nisam sva svoja a mrzi me da googlam pa je vrlo moguce da gresim, ipak je to bilo davnih dana. V ce danas izgleda da dremka ceo dan, ne znam da li cu uspeti da odem na predstavu 😔
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 10:42:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro :) ja raduckam, dete kući. Dr nam rekao da na kontrolu dođemo tek 4.Feb tako da ni ove nedelje ne ide u školu. Kafu nisam pila 10 dana, i pila bih je sada i ne bih. Ne znam šta da radim. Još uvek mi je neka mučnina u stomaku.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 10:50:42
|
|
|
|
Rosita
|
Mili, možda :). Ja se sećam da sam bils ljuta i htela da je menjam jer je stalno podvlačila da je i do stresa, do mene, a ja podvlalila realan organski problem :). Btw, dosta je bila u pravu. Ja jedem kuvana jaja sa maslinovim uljem i hlebom. N se jako sviđa, probao je i zeva (bez belanca). A krušku i proso kulirao. Oće konkretno izgleda.
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 10:55:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana,tako dugo nece ici u skolu? Od kad nema temp? Moje obe pocele da kaslju,ali piju sirup koji sam napravila.cujem M kako kaslje,uspavala sam ga..samo da on ne krene,one se izbore brzo. Ljisho,razumem ga skroz,nocas me boleo stomak,ej.sanjam da me boli..dok jutros njsam otisla na wc..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 10:59:48
|
|
|
|
emicaa
|
Anci jel mu fali skola? Zaova ne zna sta ce sa svojim djecakom zbog skole.U prvom razredu mu se toliko svidjala da je rekao da za njega vise ne postoji nista osim skole.Juce je izjavio da mu smucio zivot zbog skole 😂 Kafu nisam pila danima,od kad me zeludac muci. Rosita pametan je on,zasto da jede bebecu hranu a on veliki 😊
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 11:04:38
|
|
|
|
milicicak
|
Hehe, Rosi, N hoce ljud hranu, bravo za velikog decaka 😀 Anci, zar nije poceo raspust? Ili tek sad treba da pocne? Ja cu danas da probam da napravim onaj jednostavni cokoladni kolac,rucak imam Von, imas pp 😉
< Poruku je uredio milicicak -- 28.1.2019 11:06:20 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 11:11:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Rasput počinje 1.feb. On nema temperaturu već danima ali je dr onomad, gledajući njegove rezultate laboratorije, rekao da mora da odleži. Ali on je super, juče je ceo dan bio na snegu. Jedino svi kašljemo još uvek. Emi, ništa specijalno, ne žali se što je kući
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 11:27:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Kako da vidim pp na mobilnoj verziji..grrrr..Joj,da,raspust😂 kasljacete jos 2 nedelje..uporan i grozan kasalj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 11:31:46
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Radim i pijuckam čaj. Kod nas neka kiša danas, baš bzv, uništiće nam ovaj snijeg. Emica mi je uljepšala jutro sa svojom sarmom bez riže. Pozdrav Emice. Inače sve po starom, M ima sankanje s vrtićem 7. i 8. februara. Vode ih na Jahorinu. Orden za njegovu vaspitačicu.
< Poruku je uredio bebilule -- 28.1.2019 11:41:44 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 11:38:21
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Kako da vidim pp na mobilnoj verziji..grrrr. Von prebaci na desktop verziju 😬 Bebi da ti posaljem koju 😂
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 11:39:35
|
|
|
|
jess021
|
Kakvo sarma bez rize? I kod nas se topi sneg, voda na sve strane. Gladna sam. I debela😭
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 11:40:09
|
|
|
|
bebilule
|
Emice, kad je već toliko mesa, šalji. Volim galantno. Jess, probaj i ti tako, bez riže nema ni UH.
< Poruku je uredio bebilule -- 28.1.2019 11:41:16 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 12:52:09
|
|
|
|
emicaa
|
Jess pa lako,zaboravila dodati rizu 😂
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 13:25:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Vratila na normalnu verziju Imam smajlije i pp.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/19 [chat] 28.1.2019 13:26:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Eno ga spava jadnicak. Bili na treningu dobro prosli. ODrzala cas, cak je bio i dobar tokom casa. I eno ga spava. Rosi mm me pitao jesam li mu davala beli luk. Rekoh jesam u kuvanju tj kuvani, i kao od kad sme ribu. Pa reko trebalo bi od 9tog. KAo dacu mu da malo proba eto to je bila njegova logika. Stvarno nije mnogo on pojeo. Mozda eto nek je jedna cela kasicica. Ali ni toliko. A celer. PA bili smo kod mojih, i ja mami rekla da napravi P i izblenda povrce iz supe i meso. I rkla sam joj da stavi jako malo celera. JEr kao rekla dr da mu dajemo da se stomak navikava ali nista od tih problematicnih namirnica nista mnogo. I moja mama ga je nahranila on lepo jeo i od ta krece ludnica. Doslo mi je mamu da zovem u 3 jutros. I iskuliram i zovnem je u 7 i pitam je li mama koliko si ti njemu stavila celera? Kaze pa celu krisku iz supe I onda pa rekla sam ti ne mnogo pa sto rekla sam sledeci put cu joj ostaviti P pa nek se ona bori s njim. I sveki i mama imaju te radove. Moji su sve jeli sa 9 meseci. I td. Moja mama tek sto ima tripove da deci daje coko bananice i sladoled i svasta sa 9 MESECI! Ma rekla sam mm ne ide mi se nnikad vise ni kod jedne. Al da ja nisam a ni mm bili prisutni kad je moja mama to pravila??? Ne znam eto desilo se. Mm izasao da ga sanka. Ja sa tatom svojim bila tamo vamo. I eto. A mama...Ma... Dadoh mu odmah jutros probiotik. I nadam se da ce dan biti ok. IDem da popijem soljetinu kafe. Mm opet ide za Bg. Sami smo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?