|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/18 [chat]
25.11.2018 8:44:58   
vonavoj
Kakvi planovi😂Pogotovo sa malenim...Sanjice,bas si kasno legla,spremala si za danas?Ja cu danas oblande da spremim,za sutra,kolac sam narucila,i ne znam sta cu za rucak..ima li neko ideju? Niko nam ne dolazi,tek od sledece godine cemo slaviti kako treba slavu,M je mali..nema sanse..

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1026
25.11.2018 8:55:37   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Vonavoj, bolonjeze. user posted image
Ljiso, aj lepo pij gvozdje. Obilne menstruacije mogu dovesti do manjka gvožđa i nesvestica.
Maca nema vise temperaturu, nocas je jednom imala proliv.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1027
25.11.2018 8:57:33   
vonavoj
Deca bi bila odusevljena..ali mm i ja ne volimo..

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1028
25.11.2018 8:59:31   
IvanaSK RR
Vama sendvic user posted image ili najjednostavnije, piletina i krompir u rerniuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1029
25.11.2018 9:01:35   
pari
Ivana, dobro je da nema temperaturu! Proći će i proliv danas...možda malo pirinča, šargarepe...

Ja i dalje osećam sinuse i kašljucam stalno...moram se izlečiti uskoro, ne mogu ovako stalno...

Danas ćemo verovatno da spremamo, pravimo spiskove, organizujemo stvari...prodajemo stan...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1030
25.11.2018 9:05:02   
Sanjica26 RR
Ljiso, ti svakako trazi da uzme godisnjiuser posted image Pravi se da te nije Von podset_ilauser posted image

Da, Von naspremala sam kiflice i peciva. Mama ce isto da mi posalje kiflice. Odlicne su mi kiflice, a stavila sam ih u zamrzivac. Po Emicinom receptu.

Meni mm kaze u 12 daj zeno ide na spavanje. Vidi kako si bleda. Moras da odmoris. Puno sam krvarila. A ovog puta nisam ni imala vremena da razmisljam o bolovima. I ja ti legnem u 2.

Spremaj makarone zapecene sa sirom i jajima.user posted image Sad citam da sutra slavite. Onda lepo punjene paprike. Ipak je slava.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1031
25.11.2018 9:15:24   
vonavoj
Da.da..slava je. To cu i da napravim..deca vole,a brzo se pravi..sad smo jeli praset_inu,mojima je bila slava..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1032
25.11.2018 9:56:43   
pari
Ja se ošišala 🙂 super je ispalo... Kraći paž. Još da se ofarbam za nedelju,dve

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1033
25.11.2018 10:57:11   
Rosita
Super, pari :)
Ja ležem ili u 10 ili u 1, zavisi da li sa decom ili ustajem da budem sa mm, koji uvek leže u 1 😵, ne može pre.
Mi standardno. Kafa se hladi, veš spreman, maleni na meni zaspa. Veliki se igra, divan je moj dečkić💞.
Puno pozdrava 

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1034
25.11.2018 11:13:23   
Maslacak15
Dobar Dan. Ja ne spavam skoro uopste. Ana je grozna po Tom pitanju. Budi me i dalje cesto na sat vremena. Nocas je U pola pet napravila dramu jel joj se nijr spavalo pa Sam ukljicila mm da je primora da spava a ja Sam ustala U pet da peglam. Drala se pola SATA iz petnih zila, pa je zaspala. Posle je.spavala do osam. Ona nezna kategoriju da lezi budna. to kod nje ne postoji.ni sekund. Kako ja funkcionisem, nemam pojma eto navikla Sam.Ostavljam je sad kuci sa tatom i odoh na klizanje sa obojicom decaka. Cujemo se mame....

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1035
25.11.2018 12:17:10   
Maraj
Dan mame. Meni S sinoc samo sto je zaspala, ubrzo se probudila i place li place. Savija noge. Vidim muci je stomak. Prducka. Jauce. Opet place. Dobila i T 37,9. Ne znam sta joj je. Mislila sam da je stomak muci. Pravila sam za rucak picu pa sam mozda preterala sa origanom. Da je ne muci stomak zbog toga. Al otkud T.
Od jutros joj krklja u nosu. Ma covek da poludi....

Pari, prodajete stan u kom zivite? Pa gde cete? Jel te to mucilo ovih dana?

Von gde ste pisale o tom sirupu. Ne mogu da nadjem...il da otvorimo.novu temu sa tim receptom.

< Poruku je uredio Maraj -- 25.11.2018 12:26:15 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1036
25.11.2018 13:48:05   
pari
Ni ja nisam uspela da nađem sirup...

Prodajemo stan, selimo se u Ameriku...to mi je svih ovih meseci velika briga...Briga zbog sina...komplikovana situacija jako...Mm je dobio tamo posao, vidimo to kao veliku šansu za oboje pa i za decu. Ali postoji ali... Tata mog sina je ovde i ne želi da ga ja odvedem daleko što ja i razumem naravno. Ali smatram da treba da bude sa mnom. Tako da teška situacija...Mm mora da ide za mesec dana...Zbog ovoga ne spavam, razmišljam mnogo, preisitujem se, plačem, mislim i mislim...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1037
25.11.2018 13:59:49   
Maraj
Joj pari.... pa sta cete? Jesi li se dogovorila sa bivsim? Bas nezgodno....
A stan? Jel tvoj ili od tm? Jel morate da ga prodate...user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1038
25.11.2018 14:05:51   
pari
Nismo se dogovorili nažalost...svako od nas je verovatno u pravu donekle...Teško mi je zbog M, ne želim da on pati jer ga volim beskrajno. A opet mali je, mislim da mu je mesto uz mamu, sestru i u okruženju koje mi može pružiti više i materijalno i emotivno. Znam da ga i moj bivši muž voli najviše na svetu, tako da ga razumem. Ovo je prilika koja je iskrsla mm i teško da će ikad više u životu imati priliku takvu.

Za sad ostajem sama sa decom ovde...nadam se da će se nešto rešiti

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1039
25.11.2018 14:08:22   
Rosita
Pari, razumem da ti je teško. To je stvarno, ali stvarno velika dilema. Potpuno razumem i tatu tvog sina.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1040
25.11.2018 14:10:59   
Maraj
Pari sad skroz razumem tvoje "stanje" na rr u poslednje vreme.
Bas nezgodno. Rastrzana si sad na dve strane...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1041
25.11.2018 14:16:35   
pari
I ja razumem bivšeg muža i nije mi cilj da odvojim sina od njega...bila sam spremna na svaki dogovor ali nažalost on ne želi dogovor i razumem to...ali smo zato u ovakvoj situaciji...

Da je ovde drugačija situacija, ne bismo verovatno razmišljali o tome ali ovde je dosta nesigurno, teško za život...Ne kažem da je negde drugde lakše ali sad imamo šansu da uradimo nešto,promenimo...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1042
25.11.2018 14:22:12   
Rosita
Baš teško. Osim dogovora, što je poenta priče, treba li tata da da i formalni pristanak? Ja ga razumem, sasvim. Razumem i vas.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1043
25.11.2018 14:25:20   
Maraj
Pa da. Ja verujem da dete ne moze napustiti zemlju bez pristanka oba roditelja.... bar tako zakon kaze...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1044
25.11.2018 14:26:57   
pari
Da da, mora da da saglasnost. Bez toga ne može da ide...Zato je to najveći problem. Ja sam predlagala da dolazimo često, da on dolazi.  Sve varijante. Ali ne vredi...bar za sad...

I ja ga razumem ali sam ja sad rastrzana na dve strane...imam dvoje dece i oboje ih volim najviše na svetu i želim im oboma isto...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1045
25.11.2018 14:33:05   
milicicak
Pari, bas ti nije lako. Razumem tebe i tm, to je prilika koja se ne propusta. Ni tvom bivsem nije lako, stvarno je daleko, da je bilo gde u Evropi bila bi druga prica. Nadam se da cete uspeti da nadjete kompromis i najbolje moguce resenje za sve.
Ja jos nisam napravila prezentaciju a predavanje je u cetvrtak 😀 nema meni spavanja 😂 mada, spavanje je precenjeno 😂 V danas ceo dan zeza sa spavanjem i jelom. Nesto mu oci krmeljaju i krklja visoko u nosu, nadam se da ce sutra ipak primiti vakcine...
Ivana, kako je maca?
Sanjice, lepo proslavite rodjendan.
Maraj, kako je S?

< Poruku je uredio milicicak -- 25.11.2018 14:35:43 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1046
25.11.2018 15:16:53   
IvanaSK RR
Pari, rekoh ti vec, ako bilo kako mogu pomoci, tu sam ❤️❤️❤️
Mili, mame ne spavaju user posted image
Maca je bolje, mislim,ali i dalje povremeno ima proliv. Nema vise temperaturu.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1047
25.11.2018 15:23:29   
Maraj
Mili curi joj nos. Ima T 37.6 . Sad sam joj ocistila nos sa noskom. Sta smem da joj stavim u nos da smanjim sekreciju? Ne curi joj previse al sada sam joj ocistila nos. Ona sisa i cujem joj slince onako visoko...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1048
25.11.2018 15:28:26   
Rosita
Maraj, samo neki hipertoni rastvor. Sinomarin ili marisol, ali hipertoni. Jer on smanjuje i otok sluznice.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1049
25.11.2018 15:33:13   
Maraj
Rosi ja joj fizioloski šprcnula pa pokupila noskom. Al sam mislila da l nesto posle noska smem? I jel bolji marisol ili fizioloski da stavim

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Pismo bebe Deda Mrazu: evo šta stvarno žel...
Mislite da je bebama svejedno koju će igračku dobiti ispod jelke? Možda će vas razuveriti ovo neobično i duhovito pismo,...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here